inzerce, prodej, prodám, bazar

Maznice páková na cartrige

Kategorie: Příslušenství

Prodám Miznici pákovou na gartige, nebo klasickou vazelínu
Maznice páková na cartrige
Podobné inzeráty
A543_ Tlaková maznice, nová
A543_ Tlaková maznice, nová Stav: viz foto, nová, nepoužitá, funkční. Poštovné a balné: Balíkovna 80,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, Česká pošta doporučeně 150,-Kč. Platba předem na účet. V případě zájmu odpovídejte pouze mailem. Při objednávce více položek bude poštovné upraveno dle tarifů přepravce. Různé objednávky z mých inzerátů lze slučovat a zaslat v jedné zvýhodněné zásilce. Možnost osobního předání v Říčanech. A543 (BOU3) montáž, montér, opravář, oprava, kutil, chata, chalupa, dílna, mazivo, servis, auto, automobil, automechanik,
Velká maznice
Prodám velkou maznici. Mám i malou - 300,- Kč
Prodam prislusenstvi na skoda 120
Prodam ruzne veci na skoda 120,hagusy-pricniky,zvedak,maznice..viz foto..Vice info.emailem,nebo po tel ale na sms nereaguji..
Tlaková maznice
Prodám tlakovou maznici pro aplikaci plastického maziva. Výrobek ČSR, funkční s dobrou hadicí. Volejte po 17.h.
Upínací hlavice (držáky, upínáky) na kouli tažného zařízení
Nabízím tři druhy upnutí na kouli TZ aut a čtyřkolek - náhradní díl pro zadní nosiče, homologovaná zátěž 80kg, unese reálně 150kg: 1) Šroubová pevná hlavice - 1099,- Kč 2) Šroubová sklopná hlavice (lepší přístup do kufru, jednodušší nakládání břemen ze země) - 1599,- Kč 3) Páková rychloupínací uzamykatelná a sklopná hlavice - rychloupínák - 2198,- Kč Doprava PPL na dobírku 199,- Kč Na telefonu jsem v pracovní dny (PO-PÁ) od 7:00 do 15:00, bývám ale dost pracovně vytížen, proto preferuji e-mailovou komunikaci.