inzerce, prodej, prodám, bazar

mazlivý Ino - kocour k adopci

Kategorie: Kočky

Svou vlastní milující rodinu začíná vyhlížet taky drobný umazlený kocourek Ino. Nejste náhodou právě vy jeho budoucí největší láskou?

Ino je malý úžasňák s velikou slabostí hlavně pro ženy. Nejvíce ze všeho miluje láskyplné drbání na hlavě, na bříšku i na zádíčkách, to je potom celý rozjívený a ani neví, jak by se nakrucoval, aby se mu mazlení dostalo co nejvíce.

Hravý je Ino taky dost, když se na obzoru objeví nějaká zábavná hračka či svůdně šantou vonící plyšáček, z Ina je rázem zase malé nadšené kotě, které se s vervou pouští do srandovního lovu. K dalším kočkám je zcela nekonfliktní a nesmírně kamarádský, skvěle by se tak hodil do společnosti dalších kočičích kamarádů.

Zdá se vám, že je Ino tím pravým kocourkem právě pro vás? Pak neváhejte a zavolejte útulkové tetičce Renatě na číslo 813 222 nebo napíšete na e-mail Ino už se na vás moc těší!

• 5 let, 5 kg
• Očkovaný, odčervený, kastrovaný, čipovaný, FIV/FelV negativní
• Adopční poplatek 1 500 Kč
• Nachází se v dočasné péči na Kroměřížsku
mazlivý Ino - kocour k adopci
Podobné inzeráty
Kocour nar. 25.5.2022 Buzz
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Buzze PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Černý kocour to je štěstí do domu! Buzz potřebuje štěstí kopu a neváhá se vám odvděčit, když si ho získáte :) Je zprvu bojavý, potřebuje ukázat, že budoucnost bude už jen laskavá. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocour nar. 14.5.21
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Augustýna PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Augustýn je kocourek, který se narodil mamince Apolonii, která je též v nabídce k adopci. Apolonia porodila koťátka venku na statku, kde si jich všimla hodná paní a poprosila nás o pomoc. Apolonia je FIV, FELV, i na panleokopenii negativní. Augustýn je bohužel dost bázlivý, bude potřebovat čas, lásku a trpělivost nebo by se hodil jako myšilov k domku v klidné lokalitě. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocour nar. 14.5.2021
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Alberta PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Albert je kocourek, který se narodil mamince Apolonii, která je též v nabídce k adopci. Apolonia porodila koťátka venku na statku, kde si jich všimla hodná paní a poprosila nás o pomoc. Apolonia je FIV, FELV, i na panleokopenii negativní. Albert je komunikativní, přijde sám, nebojí se a chce se mazlit. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocour nar. 2017
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Tuláka PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Tulák sice není žádný mladík, ale má přidanou hodnotu klidnějšího kocourka, který už nebude předvádět pubertální alotrie. Snáší se s kočičkami, je moc hodný, ale tvrdohlavý. Překecat ho, že má být v klidu při nakládání do přepravky na veterinu, je oříšek :) Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocour nar. cca 2021
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Heřmánka PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Heřmánek je mladý kocourek, spíše pubertální kluk, který pochází z lokality v Harrachově, kde se kočičky přemnožily. Zprvu se bojí, ale je moc hodný, trpělivě se nechá pohladit i od malého dítěte. S laskavým přístupem z něj bude mazlíček. S kočičkami vychází dobře, je čistotný. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocour nar. 2016
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Javelina PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Stříbrný kocourek Javelin měl kdysi páníčka, ale když zemřel, o kocourka se nikdo nepostaral. Nějakou dobu nějak po ulicích, než ho srazilo auto a nám ho dovezli městští policisté ze Stráže pod Ralskem. Javelinek podstoupil operaci, kdy mu bylo vyňato pět zubů, má odchlíplou zornici. Uvidíme, jak oko zareaguje a léčbu, zda bude funkční. Pro adopci postupujte dle pokynu zde: