inzerce, prodej, prodám, bazar

Matěj přišel o očíčko, přesto má chuť do života

Kategorie: Kočky

Matýsek je 2 roky starý kocourek, který se k nám vrátil z adopce - majitelé museli na ubytovnu, kam kočičky nesmí.

Dříve u nás prodělal operaci pravého víčka. Bohužel díky zanedbané péči v novém domově se nám nepodařilo oko zachránit -  i přes kapání oka několikrát denně třemi druhy kapek došlo k výraznému zhoršení - měl i bolesti . Proto jsme se rozhodli, po konzultaci s veterinářem, nechat oko odstranit. 

Matýsek se rychle zvykl a už je zpátky mazlík a pohodář - doma čistotný, nic neničí - bydlení hledáme pouze v bytě.
Pokud by se v bytě našlo i místo pro Bublinku, kterou si při vrácení z adopce přivezl sebou - bylo by to u nás na oslavu - Bublina je na něm hodně závislá. 

Je řádně odčervený, testy FELV a FIV negativní, očkovaný, kastrovaný a už mu chybí jen ty nej páníčci, kteří ho budou hýčkat

Nachází se v dočasné péči u Dobříše, do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a uhrazení adopčního příspěvku.

Více info na
Matěj přišel o očíčko, přesto má chuť do života
Podobné inzeráty
Moc hodný 2roční moureček Matěj
nám byl předán zraněný. Přišel o ocásek. Už je v pořádku, byl kastrovaný a očkovaný a může hledat domov. V útulku má 1+1 – ve velké krabici menší krabici, tam bývá zalezlý, když chce soukromí. Ale také vychází a rád se nechá hladit a mazlit, je moc hodný a starostlivý. Staral se o maličkého zrzavého kocourka. Myl ho, zrzeček s ním spinkal. Zrzeček už našel domov. Teď je Matěj opora pro bázlivého bílomourka Timka. Moureček Matěj by rád bydlel v domku, aby se mohl proběhnout na zahrádce. Můžete ho mít za příspěvek na péči.
kočka v útulku, Andělka
Rozhodli jsme se zkusit zabojovat o to, aby tato kočičí duše nepřibyla na nebi jako hvězda, ale zářila v milujícím domově. Prosím, pomůžete nám? ANDĚLKA VÁS POTŘEBUJE! Jsou zvířata, která mají celý život štěstí a žijí se svými lidmi s plnou mističkou a hromadou lásky. Pak jsou tu ale zvířata, která měla štěstí v tom jednom okamžiku, který rozhodoval o jejich životě. Štěstí v neštěstí. A při této kočce stálo opravdu několik andělů, jinak by zde již nebyla. Seznamte se s Andělkou, kočičkou, která potřebuje vaši pomoc. Tato nevinná duše, která se vzala uprostřed ničeho s devastujicími poraněními si zaslouží všechnu pomoc, jakou jí dokážeme poskytnout. Tolik bolesti, kolik si jen musela prožít... Netušíme, jestli jí srazilo auto nebo napadl pes, ale jedno je jisté. Málem jí to stálo život a i tak o něj nyní musí bojovat. O to málo co na tomto krutém světě má.. Andělka měla vypadlé oko, 2x zlomenou horní čelist, 1x zlomeninu dolní čelisti, ulomený čelistní kloub. Měla oteklou celou hlavu, zahleněné dutiny. Ano, to, že je s námi je skutečný zázrak. I když musela mít obrovské bolesti nezaváhala nám zavrnět s takovou něhou... Jakoby věděla, že jsme tu pro ní. Že jí spolu s vámi pomůžeme a že se pokusíme její životní příběh přepsat. Že společně začneme psát novou kapitolu, která skončí ,,žili šťastně až na věky". Andělka nám svěřila svůj život a my uděláme maximum pro to, abychom ho pro ní vybojovaly! Kočička byla dlouho hospitalizovaná na klinice. Dostávala léky na bolest a podstoupila mnoho vyšetření. Naštěstí úraz páteře neměla. Muselo se jí vyndat očíčko, zašít jazyk a opravit čelist, která bezvládně poplandávala. Vzhledem k úrazu musela Andělka dostat sondu, aby bylo možné jí krmit. Je to ale bojovnice, cítíme to. Vidíme, že chce žít a my jí musíme pomoc. Postupem času se sonda vyndala a začali jsme Andělku krmit stříkačkou. Neustálou péčí a krmením jsme se dostali do stavu, kdy se jí krmení musí sice podávat do pusinky, ale sama si ho dokáže už dál posunout a spolknout, dokonce začala jazky trochu používat a sama se mýt!!! To byla obrovská radost, jako správná kočka. Především ale Andělka dostala chuť žít, chodí se mazlit, dokonce si jídlo vyžaduje, už ví, že se připravuje a přijde si pro něj. Ráda skáče lidem na klín, leze po židlích, každého návštěvníka chodí přivítat a pomazlit se. Stále je však zcela závislá na lidské pomoci, jako miminko. Pomůže jí někdo najít domov? Andělka dobře vychází s jinými kočičkami, dokáže s nimi spát v pelíšku a ráda se tulí, navíc se ráda nechá od ostatních koček olizovat. Klidnější kočičí parťák by jí prospěl. Andělku samozřejmě není možné nechat delší dobu bez dozoru a odjet třeba na víkend, ale případné rodině,co jí poskytne domov, nabízíme občasné hlídání Andělky v útulku např. po dobu dovolené. Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIV a FeLV, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu volejte na tel.
Kočka, kotě
Daruji jen do dobrých rukou tuláčka asi roční-rok a půl kočičku. Přišla v hrozném stavu. Už je skoro v pořádku,dolecuji ještě ocicko, které měla asi šťouchnute. Vidí na něj a zlepšuje se. Kastrace je samozřejmostí a nebo ji zaplatím. Už si ji nechat nemůžu,mám doma uz 4 záchranené.
Kočička Pávinka k adopci - Spolek na ochranu zvířat SOZLit
Původně plachá kočička ze zahrádek u hřbitova, která nikomu nepatřila. Bez péče a kvalitní stravy, doposud byla krmena jedním zahrádkářem s ostatními kočičkami pouze zbytky, aby přežila. Jedna z velmi mnoha venkovních chuděr. Prokazuje obrovskou vděčnost za pohlazení, stravu, teplo lásku (u nás poprvé ochutnala granulky a syrové maso). Pávinka dnes dostala ocenění " trpeliveho pacienta" od pani doktorky oční specialistky na Kladně. Tato černá kočičanda už si vytrpěla tolik s očičkem jako málokdo. 5 měsíců se lékaři pokoušeli léčit její komplikovaný úraz očička, až se nám to nakonec povedlo po správně nasazené léčbě již stačí 2x denně kápnout na zvlhčení očička 1 kapičku a to je celé. Zbyla jen estetická chybička na kráse, ale na očičko vidí, což je nejdůležitější! Je velmi spokojená, vevnitř si ale občas zamňouká, nejspíše se jí zasteskne po lítání venku, proto by byl pro ni vhodný domov s přístupem ven (na bezpečném místě). Najde ho? Pokud nemůžete kočičku adoptovat, ale chtěli byste ji pomoci alespoň příspěvkem můžete zde: Transparent: 222 795 160/0600 s pozn. Pávina Najde svůj D O M O V ?? V dočasné péči u: Miroslava Doležalová Kontakt: - vždy, prosím, kontaktujte nejdříve našeho dočaskáře, pokud tomu tak je v inzerátu. Děkujeme. Pokud máte zájem o adopci, PROSÍME o vyplnění adopčního dotazníku, který najdete na našem webu: ->>> Odpovědi můžete zaslat přes mail, nebo whatsapp. Děkujeme za pochopení. Přispět na kočičky můžete zde Nebo : - provozní účet 2501714887/2010 - transp. účet 2001169405/2010(bude vidět vaše jméno) "Spolek pro ochranu zvířat - oblast Litoměřice"
Kočička Monička k adopci - Spolek na ochranu zvířat SOZLit
I tato nenápadná kočička jménem Monička čeká na svou rodinu v Depozitu SOZLit. Je submisivní, velmi hodná, mazlivá. Zotavuje se po kastraci, očíčko kapeme. Jinak zdravá, velmi milá, zhruba roční kočička. Najde i Monča svůj milující D O M O V ? Pokud máte zájem o adopci, PROSÍME o vyplnění adopčního dotazníku, který najdete na našem webu: ->>> Odpovědi můžete zaslat přes mail, nebo whatsapp. Děkujeme za pochopení. Pro více informací volejte a nebo pište na whatsapp +420 Petra Novotná Přispět na kočičky můžete zde Nebo : - provozní účet 2501714887/2010 - transp. účet 2001169405/2010(bude vidět vaše jméno) "Spolek pro ochranu zvířat - oblast Litoměřice"
Černé kotě Sazinka hledá domov
Milá maminko a tatínku, teď se vám představuji já, malá cca 8-měsíční holčička Sazinka (nar. květen 2022). Mám krásný černý lesklý kožíšek. Dlouho jsem nemohla jít do adopce, protože jsem měla nemocné očičko a vypadalo to, že o něj přijdu. Teta Alena, v dočasce, se o mě ale tak pěkně starala, že už mám očko skoro zdravé a den ode dne vypadá lépe. Na fotce je ještě trošku vidět rozdíl, ale dnes už je zase krásnější. Jsem moc hodná kočička, taková panenka, klidná a mazlivá. Ráda si i pohraji, takže bych určitě přivítala v novém domově nějakého kočičího kamaráda. Umím používat kočičí záchůdek a jsem vhodná pro bydlení v bytě. Už mám po očkování a má budoucí kastrace je podmínkou. Milí rodiče, čekám na vás v dočasce v Napajedlech u Zlína a každý den vyhlížím, kdy si pro mě přijedete. O její adopci nám pište do zpráv na Facebook Dobré ruce – kočičí útulek Zlín nebo volejte na telefon .