inzerce, prodej, prodám, bazar

Matchbox autíčka

Kategorie: Ostatní

Matchbox autíčka, Více jak 600ks, pár RW (šedá/černá/kovová lesney kola), Superfast, novější produkce a něco málo ještě zabalené, pár aut Kingsize, superkings, nyní doplněno o více než 400kusů vraků na renovaci, přestavbu nebo díly.
Průběžně i vytříděná auta přidávám takže alba nejsou finální a občas se ukáže něco nového ale až na konci alba.
Najde se i několik kusů autíček Corgi, Husky, Hot wheels, Majorette, Burago 1/24 a 1/25.
Retro auta Gama, Dinky, Polistil, Mebetoys, Igra.
Mám přes 1000 fotek, fotky zde jsou jen přehledové.
Nejsem schopen je někomu naposílat nebo fotit každému auta na přání, proto je najdete jednotlivě rozdělené a naceněné na Facebooku v mé skupině "Bazar autíček matchbox, Hotwheels corgi z vlastní zahrádky". Multimedia-alba, Čtěte prosím i popis skupiny.
Po výběru je možné Převzetí Praha 4 nebo zásilkovna-79kč po zaplacení celé částky na účet.
Matchbox autíčka
Podobné inzeráty
autíčka škoda 1000 MB-KDN
Prodám dvě autíčka škoda 1000MB-KDN Náchod. Autíčka jsou upravená z dob mého dětství. Cena za obě autíčka je 400 Kč.
Dětské elektrické autíčko Land Rover DEFENDER
Dětské elektrické autíčko Land Rover DEFENDER s licencí si Vaše dítě zamiluje. Toto krásné elektrické autíčko se rozhodně má čím pochlubit. Kromě krásného designu má také bohatou výbavu a užitečné funkce. Za zmínku jistě stojí funkce volného startu a automatické brzdy. Ve výbavě autíčko zase nabízí kola EVA, které nejsou hlučné a zpříjemňují řízení. K tomu zvládají různé typy povrchů. Dále pohodlné sedadlo z eko kůže, LED osvětlení, otevíratelné dveře, tlumiče a hudební panel. Vozidlo lze také ovládat na dálku díky ovladače, a proto máte neustálou kontrolu nad dítětem. Autíčko je vhodné pro děti od 3 let. Vlastnosti: - osvětlené tlačítko pro zapnutí vozidla (aktivuje zvuk motoru) - tlačítko na zapnutí / vypnutí světel - funkce volný start - přepínač na jízdu vpřed / vzad - hudební panel s: veselými písněmi, MP3, vstup SD karty, vstup AUX, vstup Micro USB, vstup USB - na volantu zvuk houkačky - dálkový ovládač pro rodiče 2,4 GHz - přední LED světla - pěnová EVA kola - pohodlné sedadla z černé Eko-kůže - 2 samostatná sedadla - nastavitelné opěrky hlavy - nastavení každého sedadla zvlášť - otevírací dveře se zámkem - zadní tlumiče - indikátor nabíjení - kufr pod kapotou (vpředu) - v zadní části vozidla schránka s otevírací stranou - úchyt pro přenos autíčka - sklopná rukojeť - dodatečná skládací kola Možnosti dálkového ovládání: - zapnutí dálkového ovládání (po zapnutí dálkového ovládání se synchronizuje s vozidlem) - tlačítko pro jízdu vpřed/vzad - tlačítko pro jízdu vpravo/vlevo - S–3 úrovně rychlosti - STOP – brzda (zablokování vozidla) Technické parametry: - motory: 4x35W / 12V - baterie: 2x12V 7Ah - rozměry autíčka: 144x74x64 cm (d, š, v) - výška prahu od země: 17 cm - rozměry kol: 28x10 cm - rozměry sedadla: 23x20x33 cm - nosnost: 35 kg - rozměry balení: 144x69,5x41 cm - hmotnost autíčka: 34,5 kg - hmotnost balení: 39,5 kg - nabíječka: 1500mAh - doba nabíjení: 8 hod. - doba jízdy: 1–2 hod. - věk: 3+ - certifikace CE Používáno minimálně, plně funkční, doplněno o větší - silnější gelovou baterii, osobní odběr Příbor, tel.
Statečná auticka
Koupim autíčka bagrik a popeláře ze serie statečná autíčka
Autíčka
Predám 4 pekné, farebné autíčka pre deti do 5 rokov na 1,00€ mince. Autíčka sú používané jeden rok. Cena všetkých štyroch autíčok je 7500,00€.
Sháním autíčka hot wheels na můj projekt.
Dobrý den sháním autíčka hot wheels na můj projekt hot wheels trading box.jedná se o první v Česku a bude volně přístupný ve staré boleslavi.v tomto boxu si budete moc vyměnit své autíčka ,které už nepotřebujete za nějaká z boxu a třeba budete mít štěstí na zajímavý kousek. nebo zanechat auta které již nepotřebujete.Boxvje hotov a v této době probíhají finalní úpravy.Příští neděli (5.2) bude v provozu.na začátek ale potřebuji nějaké auta je mi jedno jaké budou ale značku nejlépe hot wheels.auta nejlépe zdarma v případě nějakou malou cenu.byla by to velká podpora pro tento projekt. V případě si Zásilkovnu zajistím ale v okolí Brandýsa a Nymburka je možné osobní předání, nebo po otevření boxu ho můžete navštívit a auta do něho přímo dát.dekuji
JEEP WRANGLER SUPERLIFT - Matchbox crabs
Prodám Jeep Wrangler Superlift Matchbox, nový nerozbalený, možná výměna za BMW