inzerce, prodej, prodám, bazar

Maso

Kategorie: Kuchařky

Kuchárska kniha - nová, top stav
Maso
Podobné inzeráty
Sójové maso
Sójové maso, Věra Martinková (naklad. Pavla Momčilová)
kniha MASO - edice Apetit
Prodávám knihu MASO - edice Apetit. Jako nová. Původní cena 310,-Kč. Důvod prodeje - stěhování. Osobní odběr v Praze
PRODÁM KNIHU VELKÁ DOMÁCÍ KUCHAŘKA
Od studené kuchyně,polévek a omáček, přes maso,ryby a zeleninu až po moučníky,nápoje a zavařování.To vše naleznete na více než 500 bohatě ilustrovaných stranách. Kuchařka přináší přes 2000 receptů na každodenní i sváteční vaření a navíc 40 stran školy vaření,kde jsou vysvětleny základní postupy vaření a pečení. Kniha je úplně nová,nezničená,má pevnou vazbu a 530 stran. Původní cena 390 Kč,nyní 200 Kč. Tel., Teplice
Kuchařky
Prodám tyto kuchařky, všechny jsou jako NOVÉ, nepoužívané: 1. Mleté maso - cena 80 Kč, 2. Vaříme v mikrovlnné troubě - cena 80 Kč, 3. Vaříme s nádobím SCANPAN - cena 100 Kč, 4. Vaříme na víkendu - cena 80 Kč.
Československé masné výrobky
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění. Formát A5, 752 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-68-8, 2. vydání, 2023. Vydalo nakladatelství OSSIS v Táboře. Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb., zachoval jsem ale i rozdělení do podskupin podle zažitých uzenářských zvyklostí, byť je stávající legislativa již nerozlišuje. V každé receptuře je napsáno dávkování základních surovin a přísad, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového vychlazeného masného výrobku. Hmotnosti surovin a přísad jsou uváděny v kilogramech, ostatní použité jednotky (metry, kusy, litry) jsou konkrétně označeny. Pokud u základních surovin není předepsán žádný způsob jejich úpravy před mícháním díla, zpracovává se čerstvé vychlazené maso. Ostatní doporučené úpravy surovin – předsolení, spaření, ztužení, vaření, nasolení, zmrazení a pod. – jsou zmíněny v receptuře. Koření se do díla přidává obvykle mleté. Použití celého či drceného koření je v recepturách zdůrazněno. Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků, jejich formulace předpokládají alespoň základní znalosti uzenářské terminologie, předúpravy surovin, míchání díla, jeho plnění do obalů a tepelného opracování masných výrobků. Pro amatérské uzenáře a experimentátory jsem doplnil stručný úvod do masné výroby. Pokud si nevíte rady s výpočty navážek pro zamýšlené množství výrobků, nalistujte kapitolu „Přepočty receptur“. Vyhledávání výrobků v knize Vám kromě obsahu usnadní i rejstříky.
123 - Mleté maso
50,- + doprava