inzerce, prodej, prodám, bazar

Maskot sněhulák

Kategorie: Ostatní

Prodám maskota sněhuláka, vhodný pro školní besídky, mateřské školky, dětské dny, firemní akce, narozeninové oslavy, zahájení adventu, lyžařské areály, kluziště, apod..

Plyšák vždy upoutá velkou pozornost dětí a umocní jejich fantazii.
Maskot je pouze 2x použitý, vypraný, čistý, v top stavu!

Cena 4 700 Kč.

K odběru v Praze nebo mohu zaslat na dobírku.
Maskot sněhulák
Podobné inzeráty
Maskot drak
Maskot drak k prodeji, nový - nepoužitý profi maskot, vhodný pro dětské koutky a herny, eventové agentury, mateřské školky, dětské dny, narozeninové oslavy, apod. V nabídce máme i další profi maskoty, aktuální nabídka a ceny na na dotaz. K odběru v Praze nebo mohu zaslat kurýrem.
Vánoční výzdoba, vánoční ozdoby
Prodám vánoční ozdoby, vánoční výzdobu. V pytlíčku zabalený andělíček, nový, nerozbalený, Kč 40,- V originální krabičce dvě dřevěné ozdobit - Santa Claus a sněhulák. K posazení na poličku nebo na roh skříňky. Cena za balení Kč 50,-. Santa Claus s dárky - prodaný Originálně zabalené stříbrné nitky na ozdobu, zn. Ikea, cena Kč 30,- Modrý hvězdičkový řetěz zn. Ikea, cena Kč 30,- Stříbrný řetěz s vločkami zn. Ikea, nepoužitý, cena Kč 30,-. Modrobílý zasněžený stromeček, cena Kč 10,- Sněhulák, kdysi svítil, ale má vybité baterie, nevím, zda je stále funkční, cena Kč 20,- Sob a Santa Claus s přísavkou, svítí, ale již dlouho nebyly baterie měněné, cena Kč 10,-/ ks. Keramický sněhulák na saních na zavěšení, cena Kč 10,-. Vánoční ozdoba - koulička - se jménem Ondra - originálně zabalená, cena Kč 15,- 3x vločka na zavěšení, cena Kč 5,-/ks. Dřevěné ozdoby na zavěšení, rozměr dřevěné destičky 22x10,7 cm, Kč 20,- Cena za vše dohromady Kč 200,-.
Velikonoční zajíc - maskot
Velikonoční králík k prodeji ú pronájmu, nový - nepoužitý profi maskot, vhodný pro dětské koutky a herny, eventové agentury, městské a obecní slavnosti, základní a mateřské školky, dětské dny, narozeninové oslavy, velikonoční trhy, apod. V nabídce máme i další profi maskoty, aktuální nabídka a ceny na na dotaz. K odběru v Praze nebo mohu zaslat kurýrem.
Nesbo Levhart a Sněhulák
jen Zásilkovna + 79,- bez dobírky a bez osobního předání nečtené Sněhulák - 150,- Levhart - 150,-
Adventní kalendář sněhulák - dřevěný, svítící
Nabízím krásný dřevěný adventní kalendář - sněhulák, doplněný elektrickými svíčkami. Ve sněhulákovi jsou drobné šuplíky, do kterých lze schovat sladkosti či drobné hračky. Rozměry: 50 cm (výška) x 44 cm (šířka)
dekorace sněhulák motorovou pilou
sněhulák motorovou pilou,borovice,v.87cm š.35cm instagram-jarkovsky.michal