inzerce, prodej, prodám, bazar

Maskot drak

Kategorie: Ostatní

Maskot drak k prodeji, nový - nepoužitý profi maskot, vhodný pro dětské koutky a herny, eventové agentury, mateřské školky, dětské dny, narozeninové oslavy, apod.

V nabídce máme i další profi maskoty, aktuální nabídka a ceny na na dotaz.

K odběru v Praze nebo mohu zaslat kurýrem.
Maskot drak
Podobné inzeráty
letajici drak
NOVY ,,opravdu,, Letajici DRAK ,ktery vam budou zavidet kolemdoucí ! Dostanete LETAJICI DRAKA+SNURU (100metru)+VAK OCAS se prilepi na suchy zips,LETAJICI DRAK KTERY LITA ,JAK MÁ ! Drak má velikost 15m
letajici drak
Novy DRAK: 1,6 šířka a delka je 6m 100m špagát s rukojeti velmi dobry kvalita drak lze složit, v nylonovém sáčku skládací / odolný / dobře létatajicí drak
Maskot sněhulák
Prodám maskota sněhuláka, vhodný pro školní besídky, mateřské školky, dětské dny, firemní akce, narozeninové oslavy, zahájení adventu, lyžařské areály, kluziště, apod.. Plyšák vždy upoutá velkou pozornost dětí a umocní jejich fantazii. Maskot je pouze 2x použitý, vypraný, čistý, v top stavu! Cena 4 700 Kč. K odběru v Praze nebo mohu zaslat na dobírku.
Velikonoční zajíc - maskot
Velikonoční králík k prodeji ú pronájmu, nový - nepoužitý profi maskot, vhodný pro dětské koutky a herny, eventové agentury, městské a obecní slavnosti, základní a mateřské školky, dětské dny, narozeninové oslavy, velikonoční trhy, apod. V nabídce máme i další profi maskoty, aktuální nabídka a ceny na na dotaz. K odběru v Praze nebo mohu zaslat kurýrem.
Maskot prodej / pronájem
Prodám nové profi plyšové maskoty, včelka, králík, prasátko, lev, opice, myšák, myška, drak a další motivy dle aktuální nabídky.. Cena od 7900,-Kč/ks. Možno zaslat na dobírku.
Šmoulové - Smurfs, drak, lev, zebra, žralok
foto 1-3 = šmoula s prvkem = 50,-kč foto 4 = šmoula = 1 ks = 20,-kč foto 5 = celá sada šmoulíčků z Kinder vajíčka = 9ks = 100,-kč foto 6-7 = drak ve vajíčku = 1ks = 20,-kč lev 15cm = 20,-kč zebra 11 cm= 20,-kč žralok 15 cm = 20,-kč Pokud by měl někdo zájem o vše nechám to za 300,-kč. Platí do smazání. Mohu zaslat poštou.