inzerce, prodej, prodám, bazar

Masivní stojací hodiny

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám masivní stojací hodiny ve špičkovém TOP stavu s možností zajištění levnější dopravy po celé EU. Pro více informací volejte nebo pište, odpovím všem.
Rozměry: šířka 50 cm,
výška 203 cm,
hloubka 27 cm.
Masivní stojací hodiny
Podobné inzeráty
Stojací starožitné podlahové hodiny zn. DUFA
Prodám stojací starožitné hodiny, plně funkční, bijí a jsou seřízené a vyčištěné hodinářem. Inzerát je platný do smazání. Možnost dopravy, cena za 1 km/ 12 Kč. ::: PROHLÉDNĚTE SI TAKÉ NAŠE OSTATNÍ INZERÁTY :::
MECHANICKÉ PENDLOVÉ STOJACÍ HODINY
MECHANICKÉ PENDLOVÉ STOJACÍ HODINY V 2,14M, Š 0,ŽÉM, H 0,36M LEVNÁ DOPRAVA A MONTÁŽ ZAJIŠTĚNA VÍCE NÁBYTKU KLIKNĚTE NA VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE.VÍCE FOTEK MOHU ZASLAT NA EMAIL.....Podívejte se prosím na mé další inzeráty, klikněte na mé jméno nebo na: "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele"
Rustikální, celodubové, podlahové hodiny. TOP
Nabízím velmi krásné, rustikální, podlahové hodiny. Hodiny jsou dubové, barva medový dub, s trojím závažím. Hodiny jsou plně funkční v perfektním stavu, jako nové. Rozměry: V: 215cm, Š: 60cm, H: 36cm. Podlahové hodiny se nachází: Strojetice 43986, okres Louny.
Starožitný nábytek
Prodám starožitný nábytek z roku 1920-1930.Prodám pouze celou sestavu. Tzn. Biffe,knihovnu,stojaci hodiny a stojaci lampu. Lampa je vykládaná perletí. Nabytek je používán v domacnosti,před 8mi lety prošel kompletním restaurováním. Cena za rest. byla 48,600,-. Dopravu platí a zařizuje kupující.
Prodám starožitný nábytek
Prodám starožitný nábytek z roku 1920-1930.Prodám pouze celou sestavu. Tzn. Biffe,knihovnu,stojaci hodiny a stojaci lampu. Lampa je vykládaná perletí. Nabytek je používán v domacnosti,před 10ti lety prošel kompletním restaurováním.Dopravu platí a zařizuje kupující.
Prodám stojací hodiny
Prodám repliku historických stojacích hodin, zn. BELMAX (made in Germany).Stáří asi 20 let. Mechanický strojek (prasklé pero). Jinak jsou hodiny ve velmi dobrém stavu. Cena 4700 Kč.