inzerce, prodej, prodám, bazar

Masážní vibrační stroj značky Redor

Kategorie: Ostatní

Prodám plně funkční, málo používaný vibrační stroj značky Redor III. Nutný vlastní odvoz.
Masážní vibrační stroj značky Redor
Podobné inzeráty
Redor masážní stroj
Nabízím masážní stroj Redor, funkční, to nejlepší už má za sebou. Nutný vlastní odvoz.
Prodám stroj na přišívání rámů a podešví Spang & Brands
Prodám průmyslový prošívací stroj podešví značky Spang & Brands. Stroj je na podstavci poháněném motorem na 400 V. Jedná se o velký průmyslový stroj, který zvládne opravy, malo- i velko-sériovou výrobu, šije dvouniťkovým vázaným stehem. Stroj je starší, ale kvality materiálů, ze kterých je vyroben je neuvěřitelná. Bylo by třeba stroj vyčistit a seřídit. Je kompletní a funkční. . Ke stroji dokumentace, náhradní jehly a šídla a nějaké náhradní díly. . Rozměry: 100 x 100 x 160 cm Váha cca 330 Kg . Cena: 25 000 Kč (nový stroj stojí aktuálně 350+ tisíc, repasovaný stroj Svit cca 100 tisíc) . Máte-li o stroj zájem, ale cena se vám zdá vysoká, napište mi prosím vaši představu o ceně. Když se stroj neprodá za stanovenou cenu, bude se cena revidovat. Potom vás mohu přednostně kontaktovat, než stroj koupí někdo jiný. . Fyzicky se nachází v Lovosicích, cca 60 km Prahy.
masážní vibrační stroj
Prodám masážní vibrační stroj 5 in 1 Shtasu Massager Vhodný pro uvolnění zádových svalů. Dobrý stav
JOCCA masážní matrace
Síťově napájená masážní podložka s 10 motory pro masáž, prohřívání, relaxaci a odbourávání stresu Masážní podložka na celé tělo pro zlepšení krevního oběhu, boj proti bolesti a podporu relaxace 4 masážní zóny můžete ovládat samostatně nebo společně s dálkovým ovladačem Hýčkejte celé své tělo, když to nejvíce potřebujete 5 masážních režimů, 3 intenzity - plně elektrická uklidňující masážní podložka s tepelnou terapií
Infračervený vibrační přístroj TRONIC Infrarot-Massage-Gerät
Nepoužívaný zklidňující a relaxační vibrace, infračervené teplo, 3 vyměnitelné masážní nástavce (2 x pupínky, 1 x hrbolec), 2 úrovně funkcí - Vibrační masáž, vibrační masáž s infračerveným teplem, 6 wattů, 220 V.
Masážní polštář MAXIWELL Casada
Masážní polštář, minimálně používaný, 4 masážní hlavice kroužící 2 různými směry, nastavitelná rychlost. Černá kůže. Lze použít jako masážní polštář na záda i např.do auta, na 12 V, kabel součástí, nebo na opěrku židle, nebo na nohy při sezení. Zlepšuje se prokrvování. Pouze osobní odběr.