inzerce, prodej, prodám, bazar

Masáže Access Bars

Kategorie: Ostatní

Hezký den všem

Také vás už nebaví ten shon a zrychlená doba?

Cítíte potřebu relaxace a srovnání myšlenek?

Máte pocity které jsou nepříjemné a brání vám v radosti?

Máte časté migrény, bolesti zad a pocit únavy?

Objednejte se u mne na Access Consciousness terapii, vyberu pro vás nejvhodnější proces, tak aby jste se uvolnili, odpočinuli.

Po těchto procesech jako například:

Access Bars
Tato jemná neinvazivní technika pracuje na uvolnění jak fyzických, tak psychických bloků uložených v těle a pomáhá facilitovat větší lehkost v různých oblastech života

Tělesný proces Legendy El Dorado
Odstraní bolesti těla a nebudete muset nadále brát léky které vás jen oblbnou a neléčí, jen zatěžují vaše orgány, ale i psychiku.

Tělesné procesy Trojnásobných sekvenčních systémů
Odstraní to vše špatné co jsme do sebe nabrali už od narození a překáží nám to v našem životě, strach, ublížení které už dávno není pravda, ale v nás to zůstalo jako uležený program který už nepotřebujeme. Tohle vše a mnohem víc umí procesy Access Consciousness.


Sám těmito procesy pravidelně procházím a výsledky jsou bezvadné, už od svých 24 let jsem žil ve velkých bolestech jelikož mi diagnostikovali Bechtěrevovu nemoc, tak že samé léky které oblbovali můj mozek abych necítil bolest na plno, ale léčení jako takové 0.
Po několika terapiích nemám téměř bolesti, moje ranní ztuhlost zmizela a vyjít schody nebo jít do kopce mi přestalo dělat problémy, dokonce spím celou noc a žádné bolesti mě nebudí .
Netvrdím, že jsem úplně zdráv, to ukáže čas jak velkou účinnost Access procesy mají, ale věřte mi, že teď si to užívám naplno a ti co tuto chorobu mají a nebo znají, ví o čem mluvím.

Jsem důkazem účinků procesů Access a velice se těším na další vývoj léčby mého těla, velice rád budu sdílet průběh a změny mého těla i nemoci.

Neváhejte se u mě objednat na Access procesy na tlf: +420 124 051

Stanislav Sláma
Masáže Access Bars
Podobné inzeráty
Nový Startér Access Tomahawk / MAX 250 / 300 / 400
Nový Startér pro čtyřkolky Access Tomahawk / MAX 250 / 300 / 400. Triton Baja 250 /300 / 400 . Access Max 250 /300 / 400 . Zasílám obratem po doručení zadního krytu starého startéru poštou, nebo celého starého startéru. Cena dopravy krytu odpočtena z ceny dílu.
Masáže - Praha 9
Přijďte si ke mně odpočinout na masáž. Relaxační, regenerační, sportovní masáže a další. Na adrese: Vysočanská 382/20, NC Billa Prosek, 1.patro - 2 hodiny parkování zdarma Objednat se můžete zde: nebo na: annaskramuska@ a také na čísle: +420 Těším se na Vás!
Xbox Game Pass Ultimate 3 měsíce (ZÁRUKA + DOKLAD)
Prodám Xbox Game Pass Ultimate 3 měsíce pro Xbox One / Xbox Series X / Xbox Series S / Windows +++ 3 měsíce + 1 měsíc GRÁTIS = 4 měsíce Ultimate +++ --- Záruka a doklad samozřejmostí --- Víc info zde: Xbox Game Pass Ultimate 3 měsíce Vám zajistí 3 měsíční předplatné na - Game Pass pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - Game Pass pro PC Windows 10/11, Android a iOS s Xbox aplikaci - Xbox Live Gold pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - EA Play Access pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - EA Play Access pro PC Windows 10/11, - xCloud Gaming Neomezený přístup k více než 100 vysoce kvalitním hrám pro konzole a počítače. Nové hry jsou přidávány neustále. Tituly od Xbox Game Studios jsou k dispozici v den jejich vydání. Exkluzivní slevy a nabídky pro členy. Samotná aktivace je přes Víc info poskytnu do správy. Kontaktujte mne prosím přes formulář níže, případně Whatsapp / Viber / Telegram Podívejte se aj jiné moje inzeráty. Je určené pro nové i stávající zákazníky - pokud však ještě stávajícímu zákazníkovi nedoběhlo stávající předplatné, je třeba kód zadat teprve, až členství (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Ultimate nebo EA Play) doběhne. Ondrej Štepanovský +421 918786730 Nové sady 988/2 Brno, 60200 Česká Republika IČO: 09606572 IČ DPH: CZ8404257015
Xbox Game Pass Ultimate 6 měsíců (ZÁRUKA + DOKLAD)
Prodám Xbox Game Pass Ultimate 6 měsíců pro Xbox One / Xbox Series S / Series X / Windows 10 +++ 6 měsíců + 1 měsíc GRÁTIS = 7 měsíců Ultimate +++ --- Záruka a doklad samozřejmostí --- Víc info zde: Xbox Game Pass Ultimate Vám zajistí 7 měsíční předplatné na: - Game Pass pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - Game Pass pro PC Windows 10/11, Android a iOS s Xbox aplikaci - Xbox Live Gold pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - EA Play Access pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - EA Play Access pro PC Windows 10/11, - xCloud Gaming Neomezený přístup k více než 100 vysoce kvalitním hrám pro konzole a počítače. Nové hry jsou přidávány neustále. Tituly od Xbox Game Studios jsou k dispozici v den jejich vydání. Exkluzivní slevy a nabídky pro členy. Samotná aktivace je přes Víc info poskytnu do správy. Kontaktujte mne prosím přes formulář níže, případně Whatsapp / Viber / Telegram Je určené pro nové i stávající zákazníky - pokud však ještě stávajícímu zákazníkovi nedoběhlo stávající předplatné, je třeba kód zadat teprve, až členství (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Ultimate nebo EA Play) doběhne. Ondrej Štepanovský +421 918786730 Nové sady 988/2 Brno, 60200 Česká Republika IČO: 09606572 IČ DPH: CZ8404257015
Xbox Game Pass Ultimate 12 měsíců (ZÁRUKA + DOKLAD)
Prodám Xbox Game Pass Ultimate 12 měsíců pro Xbox One / Xbox Series S / Series X / Windows 10 +++ 12 měsíců + 1 měsíc GRÁTIS = 13 měsíců Ultimate +++ --- Záruka a doklad samozřejmostí --- Víc info zde Xbox Game Pass Ultimate Vám zajistí 12 měsíční předplatné na: - Game Pass pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - Game Pass pro PC Windows 10/11, Android a iOS s Xbox aplikaci - Xbox Live Gold pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - EA Play Access pro Xbox One, Xbox Series X, Series S - EA Play Access pro PC Windows 10/11, - xCloud Gaming Neomezený přístup k více než 100 vysoce kvalitním hrám pro konzole a počítače. Nové hry jsou přidávány neustále. Tituly od Xbox Game Studios jsou k dispozici v den jejich vydání. Exkluzivní slevy a nabídky pro členy. Samotná aktivace je přes Víc info poskytnu do správy. Kontaktujte mne prosím přes formulář níže, případně Whatsapp / Viber / Telegram Je určené pro nové i stávající zákazníky - pokud však ještě stávajícímu zákazníkovi nedoběhlo stávající předplatné, je třeba kód zadat teprve, až členství (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Ultimate nebo EA Play) doběhne. Ondrej Štepanovský +421 918786730 Nové sady 988/2 Brno, 60200 Česká Republika IČO: 09606572 IČ DPH: CZ8404257015
Pronájem prostoru masáže, manikúra pedikúra, ordinace a pod.
Zkaloudované prostory 38 m3, vhodné pro masáže, manikúru, pedikúru a pod., vlastní topení, klimatizace, sprchový kout, parkoviště..