Masa a moc - Elias Canetti
Kategorie:
Ostatní
Kniha "Masa a moc" s podtitulem Rozsáhlý esej o davové psychologii z edice Europa spadá do žánru Kariéra, byznys. Autorem je Elias Canetti. Kniha je vázaná. Obsahuje 624 stran. Jedná se o počin nakladatelství "Academia" z roku 2007. Přejeme příjemné čtení.
Podobné inzeráty
Nový originál tenderizér ruční Jaccard - 48 jehel.
Slouží na změkčení masa, u kterého naruší strukturu masových vláken. Díky tomu maso zůstane křehké a udrží veškerou šťávu.
Tenderizér má ostré ocelové břity pronikají hluboko do masa, kde přetínají vazivovou tkáň, která dělá maso tuhým. Takto se zjemní struktura masa. Navíc jsou v mase vytvořeny "tepelné kanály", které napomáhají stejnoměrnému pronikání tepla do masa v průběhu přípravy. Umožňují tak zkrácení doby přípravy (až o 40%) a přispívají k rovnoměrnému propečení masa. Touto úpravou jsou navíc 100% zachovány všechny stavy v mase! Pokud maso ještě i marinujete, přispějete tenderizaci k lepšímu pronikání marinády do hloubky masa, čímž se zkrátí doba marinace a zvýší její účinnost.
Možné osobní předání Praha Vršovice nebo Zásilkovna 85 Kc.
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba.
1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly:
LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a
PŘÍLOHOVÝ, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.
Kniha Máša a medvěd za 220 Kč (nová), kniha zábavy Máša a medvěd za 100 Kč (jeden obrázek vybarvený, jinak kniha jako nová).
Strojek na mletí masa Porkert typu 5 je prvořadý v jakosti jak po stránce materiálu, tak provedení. Je vyrobený z jakostní šedé litiny a jejich povrchová úprava čistým cínem dodává strojkům pěkný vzhled a zajišťuje biologicky nezávadné zpracování masa, beze ztrát výživných lá starý více jak 100.let.Vhodný i pro sběratele jako starožitnost.Zašlu poštou i zásilkovnou.
Prodám novou 1x odzkoušenou udírnu na cca. 50 kg masa. Udírna pracuje velmi dobře. Na odzkoušení bylo vloženo 48 kg masa viz. foto. Udírna je mobilní. Dá se rozložit a převézt kam je potřeba.