inzerce, prodej, prodám, bazar

Masa a moc - Elias Canetti

Kategorie: Ostatní

Kniha "Masa a moc" s podtitulem Rozsáhlý esej o davové psychologii z edice Europa spadá do žánru Kariéra, byznys. Autorem je Elias Canetti. Kniha je vázaná. Obsahuje 624 stran. Jedná se o počin nakladatelství "Academia" z roku 2007. Přejeme příjemné čtení.
Masa a moc -  Elias Canetti
Podobné inzeráty
Nový originál tenderizér Jaccard
Nový originál tenderizér ruční Jaccard - 48 jehel. Slouží na změkčení masa, u kterého naruší strukturu masových vláken. Díky tomu maso zůstane křehké a udrží veškerou šťávu. Tenderizér má ostré ocelové břity pronikají hluboko do masa, kde přetínají vazivovou tkáň, která dělá maso tuhým. Takto se zjemní struktura masa. Navíc jsou v mase vytvořeny "tepelné kanály", které napomáhají stejnoměrnému pronikání tepla do masa v průběhu přípravy. Umožňují tak zkrácení doby přípravy (až o 40%) a přispívají k rovnoměrnému propečení masa. Touto úpravou jsou navíc 100% zachovány všechny stavy v mase! Pokud maso ještě i marinujete, přispějete tenderizaci k lepšímu pronikání marinády do hloubky masa, čímž se zkrátí doba marinace a zvýší její účinnost. Možné osobní předání Praha Vršovice nebo Zásilkovna 85 Kc.
SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba. 1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly: LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a PŘÍLOHOVÝ, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.
Knihy Máša a medvěd
Kniha Máša a medvěd za 220 Kč (nová), kniha zábavy Máša a medvěd za 100 Kč (jeden obrázek vybarvený, jinak kniha jako nová).
MLÝNEK NA MLETÍ MASA č.5
Strojek na mletí masa Porkert typu 5 je prvořadý v jakosti jak po stránce materiálu, tak provedení. Je vyrobený z jakostní šedé litiny a jejich povrchová úprava čistým cínem dodává strojkům pěkný vzhled a zajišťuje biologicky nezávadné zpracování masa, beze ztrát výživných lá starý více jak 100.let.Vhodný i pro sběratele jako starožitnost.Zašlu poštou i zásilkovnou.
Prodám udírnu na cca. 50 kg masa
Prodám novou 1x odzkoušenou udírnu na cca. 50 kg masa. Udírna pracuje velmi dobře. Na odzkoušení bylo vloženo 48 kg masa viz. foto. Udírna je mobilní. Dá se rozložit a převézt kam je potřeba.
Pojízdná prodejna uzenin a masa
Prodám vybavenou pojizdnou prodejnu pro prodej masa a uzenin. Široké využití, vhodná i na velké akce. 2x gril,1x výčepní stolice a po celé délce chladící vitrína. Ve spodní části šuplíky