inzerce, prodej, prodám, bazar

Market Profile - Eso v ruce obchodníka

Kategorie: Ostatní

prodám Market Profile - Eso v ruce obchodníka, v obchodech již nedostupná, původní cena 1140 Kč, prosím jen sms nebo emailem.
Market Profile - Eso v ruce obchodníka
Podobné inzeráty
Dárkový Poukaz Taneční Školy Eso
Prodám dárkový poukaz do taneční školy Eso v hodnotě 300,-.
Knihy brožované/staré/, edice Eso
Prodám staré knihy brožované edice Eso - Žít nebo zemřít - Vladimír Landa - 1981. Poklad Cagoulardu - Vladimír Fiala - 1987. Kdo je Antal? - Vladimír Fiala - 1982,. Boje a návraty - František Fajtl - 1987. Osud byl mým přítelem - Miroslav Vild - 1985. Mayday - Thomas H. Block-1987 Vrátím se živí - Miloš Krno - 1984. V uniformě - Petr Radosta , Fakta a svědectví , Vydání první ,vydalo Naše vojsko roku 1991, Cena za komplet 350,- Kč + doprava
Domácí telefon Tesla Eso
Prodám domácí telefon Tesla Eso 4FP 211 21.201 telefon bílý, nepoužitý - nekompatibilní s naším systémem.
Tekutá čisticí pasta na ruce
Tekutá čisticí pasta na ruce na silné znečištění ze všech průmyslových oblastí pH kolem 6, bez silikonu přírodní abrazivum. V pracovních provozech jako autoservisy, montážní dílny, strojírenské provozy, opravárenská střediska či lakovny, si několikrát denně potřebujete umýt ruce. Máme pro Vás účinné a systémové řešení. Použijte oblíbenou mycí pastu na ruce PEVASTAR s novou recepturou. Hlavní charakteristiky produktu, jako je dobrá čistící schopnost, příjemný pocit na pokožce a přitažlivá pomerančová vůně, zůstaly zachovány. Pastu nanášejte na suché nebo jemně vlhké ruce a dostatečným promnutím odstraňujte znečištění, poté opláchněte vodou. Nová receptura je šetrná k životnímu prostředí: nová 100%-ně přírodní abraziva - kukuřičná drť nebo drť ze slupek vlašských ořechů omezuje vypouštění plastů do odpadních vod a neucpává odpady dermatologicky testováno a připraveno pro legislativní změny v EU. 10 kg kýbl cena 819 Kč bez DPH. Doprava po celé ČR.
Vít potraviny ,Aboss (či později pod názvem JMP MARKET )
Dobrý den ,máte pracovní zkušenosti a pracovali jste u firmy Vít Potraviny či Aboss (neboli pozdeji také pod názvem JMP MARKET) konkretně v letech 1990-2000-na pobočkách Praha -Novodvorská ,Jasná atd...?Ozvětě se mi prosím přes tuto platformu či email wera800@ budu velmi ráda za každé spojení a kontakt z důvodu které pak velmi ochotně podrobně popíšu a vysvětlím
Ugreen USB Bluetooth Dongle Adapter 4.0
Pouze odzkoušený Ugreen USB Bluetooth 4.0 adaptér. Plně funkční, ještě v ochranné fólii. - Bluetooth verze 4.0 s EDR - Přenosová rychlost až 3 Mbps - ISM Pásmo: 2.4 GHz - Dosah až 15 m/50 feet - Podporuje A2D (Advanced Audio Distribution Profile) a ARVCP (Audio/ Video Remote Control Profile) - podpora protokolu Bluetooth Low Energy (BLE) - LED indikace stavu - Zpětná kompatibilita s classic Bluetooth V3.0/2.1/2.0/1.1 Podporované Bluetooth profily: A2DP v1.2, GAP, HFPv1.5, HID OVER CATT, AVRCP V1.4, HSP V1.2, APTX, SPP V1.2, DUN V1.1 a OPP 2.2 Podporované operační systémy: Plug and Play pro Win 10/8.1/8 - bez instalace ovladačů. Pro Win 7/XP/Vista nutno nainstalovat ovladače. V případě osobního převzetí rád předvedu. Preferuji osobní převzetí, ale není problém i zaslat poštou (doporučená zásilka), Zásilkovnou, nebo kurýrem. Kontaktovat ideálně mailem(odpovědí na inzerát), přes WhatsApp, případě telefonicky.