inzerce, prodej, prodám, bazar

Maringotka 22m²

Kategorie: Ostatní

Prodám maringotku, k dispozici bude cca červen/červenec.

8,5 metrů dlouhá
2,7 metrů široká
3,5 metrů vysoká

Rok a půl v ní žijeme na pozemku kde stavíme dům, až bude dům obyvatelný maringotku pošleme dál.

Maringotka zateplená, plastová okna dvojsklo, vytápěná třemi infra panely na stropech, hodně úložného prostoru, sprchový kout, záchod, přípojka na vodu z řádu nebo ze studni, vývod kanalizace, 220V elektro, 200l bojler, kompletně vybavená!
Veškeré vybavení necháváme, po připojení na elektro, vodu a kanalizací ihned k nastěhování. Po nekuřácích.

Vybavení

Ložnice - postel šíře 160cm i s matrací a úložným prostorem v posteli, šatní skříň, komoda.
Koupelna - umyvadlo, sprchový kout, záchod, zrcadlová skříňka.
Kuchyň/obývák - linka se šuplíky, dřez, horkovzdušná trouba, indukce, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka, velká lednice, rozkládací gauč.
Chodba - botník a věšák

Před maringotku v přístřešku máme pračku se sušičkou s připravenou vodou, odpadem i elektřinou. Možnost dát pračku i sušičku do vnitr když se zruší police jako špajz.

Prosím pište/volejte jen vážní zájemci, zatím na to nespěcháme a když se domluvíme je možnost zaplatit zálohu a snížit s tím i cenu.
Maringotka 22m²
Podobné inzeráty
Maringotka-unimo buňka
Maringotka Slušovice Prodám obytnou maringotku (Slušovice) po celkové rekonstrukci. Maringotka vhodná i pro celoroční bydlení. Maringotka je bez podvozku. Nová dvojitá podlaha , nová el. přípojka na 220v, 2x zásuvka ,2x světlo uvnitř .Zatepleno MW a obloženo OSB deskou. Mříže na okna i dveře . Rozměry :šířka 240cm ,délka 730cm. Při rychlém jednání dohoda o ceně. unimobuňka, stavební buňka
Maringotka
Dovolujeme si Vám nabídnout jednopodlažní, luxusní, novou, dřevěnou, zateplenou maringotku 1+kk s oblou střechou. Designový interiér je vyrobený na míru. Maringotka je připravená k okamžitému užívání. Podvozek je nový s nosností 3,5t. Cena je včetně kompletního vybavení: koupelna se sprchovým boxem, umyvadlo, WC, bojler, kuchyně včetně dřezu, baterie a lednice s mrazákem, kamna na dřevo s plotýnkou, postel s matrací, drobný nábytek, světla a dekorace v interiéru. Přívod 1x 16 A, lze použít i redukci na běžný prodlužovací kabel. Voda lze jednoduše připojit rychlospojkou pomocí hadice, nebo následně připojit k vodovodnímu řádu. Odpad je vyústěn pod maringotku a je nutné ho následně připojit k jímce nebo čističce odpadních vod, případně ke trativodu. Maringotka musí být převezena odtahovým vozem, není schválena pro pohyb na pozemních komunikacích. Maringotka se prodává bez pozemku. Doprava maringotky není v ceně, umíme ji však za rozumných podmínek zajistit. Na vyžádání pošleme k maringotce podrobnější informace. maringotkarna@ Celková cena: 700 000,- bez DPH Zastavěná plocha: 8,64 m2 Stavba: Montovaná Stav objektu: Novostavba Typ domu: přízemní Užitná plocha: 8,64 m2
Maringotka po renovaci
DOHODA MOŽNÁ Maringotka je suchá, nikde do ní neteče. Před pár lety prošla renovací. Spodní části byly očištěné, některé opískované a vše bylo natřeno černou barvou. Vnější hliníkový plášť byl natřený kvalitní elastickou barvou Alkyton. Uvnitř byla jednoduše vyřešena nová elektřina (světla s vypínači apod.). Okna jsou natřené, jedno okno má venkovní moskytiéru. Podlaha byla vyspravena. Na celé ploše podlahy je nové lino. Vnitřní prostor je rozdělený zateplenou palubkovou příčkou s masivními dřevěnými dveřmi. Menší část (3m) slouží ke spaní na široké vestavěné posteli. Nad postelí byl vytvořený velký úložný prostor s dvířky. Větší část - obytná (5m) má vnější komín pro připojení kamen. Nábytek (skříně a sedací souprava) nejsou v ceně. V ceně je maringotka, schodiště se zábradlím, venkovní spodní úložný prostor, vnitřní úložný prostor nad postelí, vestavěná postel bez matrací. Maringotka je dlouhá 8m. Dopravu si kupující zajistí sám. Prohlídka a vyzvednutí v Krnově (Moravskoslezský kraj).
Maringotka 7 metrů délka a 2,45 šířka
Zateplená dřevěná maringotka, plastová okna, střecha z šedého plechu Satjam. Na stěnách dřevěné palubky natřené bílou transparentní lazurou. Maringotka je před dokončením, podle požadavku je možné finalizovat povrch na podlaze, druh vytápění a ev. další dodělávky. Fotodokumentace postupu stavby k dispozici.
Maringotka 7x2,5
Maringotka k celoročnímu bydlení, pozinkovaná, zateplená, vše na míru. Komplet i se zánovním vybavením. Při solidním jednání možnost slevy.
Maringotka s koupelnou
Rozměr: 7m(délka)x 2m(výška)x 2m(šířka) kuchyň - lednice, dřez, bojler koupelna - sprchový kout, chemické WC, umyvadlo s kohoutkem pod postelí a lavicemi je velké množství úložných prostorů Na fotkách maringotka není zcela hotova! Pro více fotografií a informací pište na e-mail nebo na telefon