inzerce, prodej, prodám, bazar

Manuální odsávačka Avent

Kategorie: Ostatní

Odsavacka Avent, vhodná k občasnému použití, sterilizovano v parním sterilizatoru. Předání možné Kladno-Kročehlavy.
Manuální odsávačka Avent
Podobné inzeráty
Dvoufázová odsávačka mateřského mléka Yoomi
Odsávačka mateřského mléka od anglické firmy Yoomi, s dvoufázovým systémem odsávání. Odsávačka je asi jako jediná na trhu ve verzi 3v1: ruční odsávání, el.odsávání na baterky, el.odsávání se zapojením do el.sítě. Používaná cca 9 týdnů, tudíž jako nová. U prvního dítěte jsem používala odsávačku Tommee Tippee, ta mi moc nevyhovovala, proto u druhého dítěte jsem pořídila, na základě doporučení a recenzí, tuto. Za mne to je top odsávačka. Původní cena přes 2,5tis Kč. Motto firmy Yoomi je "Inspirováno maminkou, designováno tatínkem, ověřeno vlastními dětmi". Funkce odsávačky: - jediná odsávačka, která umožňuje napájení ze sítě, pomocí baterií anebo manuálně - stimulace pro podporu toku mléka a následné jemné sání pro maximalizaci tvorby nového mléka - napodobuje přirozený rytmus dítěte při kojení - objímka z měkkého silikonu pro jemné uvolnění mléka - 9 rychlostí a úrovní sání - velmi tichý provoz pro diskrétní používání - jednoduché ovládání, veškeré funkce lze snadno ovládat jedním dotykem Nekuřácká domácnost, bez zvířat. Posílám Zásilkovnou.
Philips Avent elektronická odsávačka
Elektronická odsávačka Philips Avent + příslušenství
Elektrická odsávačka mléka Canpol Babis
Odsávačka je úplně nová, pouze vybalená. Má třístupňovou regulaci sílu sání, která napodobuje sací rytmus miminka. Odsávačka účinně podporuje a reguluje laktaci. Velice tichý provoz. Odsávačka může být napájena přímo ze sítě nebo bateriemi, což umožňuje její použití i na cestách.
Manuální odsávačka Avent
Odsávačka byla používána, ale je stále funkční a v pořádku. Součástí je skleněná láhev bez savičky a náhradní díly.
Philips Avent parní hrnec 2 v 1
Prodám parní hrnec Philips Avent. Nefunguje zvuková signalizace ukončení tepelné přípravy, ale nemá vliv na funkci (poznávali jsme to podle toho, že z mixéru již neuniká pára). Dále chybí ventil (lze dokoupit za 199,- na ale používali jsme bez něj a nebyl problém.
Elektrická odsávačka Philips Avent
Prodám elektrickou odsávačku Avent. Použitá párkrát, plně funkční. Vše je vyvařené. Důvod prodeje je, že už nekojím a tak posílám dále. Je to skvělý pomocník. ☺️ Určitě nějaké mamince poslouží a pomůže. ☺️ Jediná vada je, že je pomačkaná krabice.???? Posílám přes zásilkovnu. Možný osobní odběr na trase Žacléř - Trutnov Více info na emailu