inzerce, prodej, prodám, bazar

Manuál pro chlapy aneb domácnost v kalhotách s Alešem Hámou

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Manuál pro chlapy aneb domácnost v kalhotách s Alešem Hámou. Autor Tomáš Čechák. Vydáno v roce 2013. Kniha nenese známky žádného poškození. Byla jen dlouhodobě uložena.

► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty.
► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně.
► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou na výdejní místo při platbě předem. Lze i na dobírku (platba doběrečné dopředu na účet). Ceny poštovného/doběrečného dle aktuálního ceníku zásilkovny.
Manuál pro chlapy aneb domácnost v kalhotách s Alešem Hámou
Podobné inzeráty
LACNO Rôzne knihy
Lacno predám rôzne knihy ceny sú v texte - Minimálny odber je v hodnote 2 eura 1. Národný kalendár 1998 / 1997 / 3 € 2. Pred štartom na vysokú školu / 2007 / 2 € 3. Rytíři zeleného trávníku - Hvězdy fotbalového nebe / 1972 / 2 € 4. Bohumil Kavka - Živé ploty / 1968 / 1 € 6. 1000 rád pre domácnosť / 1985 / 2 € 7. Mladý chemik - Návod k práci se soupravou / 1987 / 1 € 8. Koreniny pochutiny v domácnosti / 2 € 9. Reformovaný kalendár 2007 / 3 € 10. Rady pre domácnosť / 2 € 13. N. M. Chodakov - Mladým manželom / 1 € 14. N. M. Chodakov - Mladým manželom / 1 € 15. Průvodce Bulharskem / 1 € 16. Kvetiny okolo nás / 2 € 17. Rady pre domácnosť / 2 € 18. EURO jazyk pre spoločnú Európu 0,50 € 19. Choroby srdca a ciev 0,30 € 20. Kúpele a sanatória v službách pracujúcich / 1954 / 1 € 21. 100 + 1 rád ako usporiť energiu / 1 € 22. Dom, byt, záhrada. Teplo v dome a byte / 1 € 23. Slovenská národná knižnica / 2006 / 0,50 € 25. Štefan Semuf - Chorí radia zdravým - Vytamíny / 2007 / 0,50 € 26. Co o nás prozrazují zuby / 1 € 27. Takzvané mládežnícke sekty a okultná vlna / 2 € 28. Juraj Pado - Portrét básnika, súpis literatúry / 0,50 € 28. A od Prešova v tim poľu - Špivanki a besedi o Prešove / 0,50 € 29. Politická príprava brancov 1. a 2. výcvikové obdobie / 1982 / 1 € 29. MANŽELSTVÍ - MALÁ RODINNÁ ŠKOLA - JUDR FRANTIŠEK PAVEK / 0,50 € 30. Rady pri výbere spotrebičov / 0,50 € 31. Legendi i basnički spod Vihorlatu / 0,50 € 32. 100 sýru z globusu - 0,50 € 33. Ján Poprik - Príručka pytača alebo dvanásť odpytovaní do tucta / 0,50 € Knihy sú kompletné a zachovalé Kontakt emailom, SMS-správou ďakujem Posielam aj na dobierku Pozrite aj ostatné moje inzeráty
Sama sobě šéfem aneb Jak začít podnikat
“Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor. Čtenáři zde najdou praktické rady a tipy podané srozumitelným způsobem. Kniha je doplněna o konkrétní příklady z praxe. Autorka sama začala s podnikáním na internetu. Zastávala vedoucí pozice v oblasti marketingu i obchodu a nyní se kromě vlastní firmy intenzivně věnuje podpoře žen a rozvoji jejich podnikání. Jako úspěšná podnikatelka zažila vítězství i prohry, a proto přichází na knižní trh s komplexní publikací pro podnikatelky, která má ambice stát se jejich nepostradatelnou pomůckou a průvodcem při budování vlastní úspěšné firmy. Ať už plánujete podnikat z domova, na internetu nebo vybudovat velkou společnost, tato kniha vám odpoví na otázky s tím spojené.” Formát větší A5, v dobrém stavu, cena 99,-Kč. Osobně v ČB, či Zásilkovnou na vybrané výdejní místo + platba předem. Na dobírku nezasílám. V případě zájmu prosím kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji.
Kniha Funky Business navždy- Nordström A Kjell
Funky Business navždy - Jak si užít kapitalismus -Nordström A Kjell, Ridderstrale Jonas Vzpomeňte si, jaké to bývalo dřív. V podnikání šlo především o to, aby lidé nosili ty správné, předpisově šedé obleky a často používali kapesník. Firmy žily v jednotvárnosti. A pak... Věci se změnily. Šedá už nebyla jedinou barvou. Byla zde najednou spousta různých barev, možností, úkolů, konkurentů, hádanek a krizí. Firemní svět objevil funk. První kniha našich autorů - Funky Business - čerpala právě z této mnohobarevné firemní palety. Povzbuzovala manažery z celého světa, aby vzali barvu ve spreji a vytvořili ty nejpestřejší a nejvelkolepější vzory, jaké si jen umí představit. Svět jim podlehl. Funky Business byl dosud vydán v 31 jazycích ve více než 60 zemích světa. Byl zvolen jednou z nejlepších ekonomických publikací všech dob a stále se v rekordních objemech prodává po celém světě. Pokračování této knihy, Karaoke kapitalismus, se neslo na funkové vlně a také se stalo mezinárodním bestsellerem. Tvůrci Funky Business navždy aneb Jak si užít kapitalismus, Kjell A Nordström a Jonas Ridderstrale, jsou nyní velmi žádáni jako řečníci. V přehledu Thinker 50 se umístili na 9. místě. Autoři vzali Funky Business a předělali ho tak, aby odpovídal nové ekonomické realitě. Pusťte se do něj! Funky business "jede" na plné pecky a přitom si stále uchovává čistotu funku. Funky Business navždy aneb Jak si užít kapitalismus obsahuje nespočet nových příkladů, které Kjell a Jonas shromáždili při svém celosvětovém pátrání po skutečném významu funku. Původní myšlenky byly znova přezkoumány, důkladně prověřeny a zhodnoceny. Všechny tóny šedi byly odstraněny. Užijte si kapitalismus! Buďte navždy funky!
Manualník aneb Jádro celé biblí svaté Komenský
Veškeré spisy Jana Amosa Komenského ; XVIII. (7) Manualník aneb Jádro celé biblí svaté : Summu všeho, co bůh lidem I. k věření vyjevil, II. k činění poručil, III. k očekávání zaslíbil, plně a jasně obsahující : Místo nové svíce sedícím ještě v temnostech zpuštění svého církve české ostatkům podané : Léta MDCLVIII / Jan Amos Komenský ; K vydání upravil Jindřich Hrozný Brno : Ústřední spolek jednot učitelských na Moravě, 1926 28, 812 s. : obr. příl. ; 8° Kniha je v krásném stavu, téměř jako nová. Vhodná jako dárek. Prakticky nesehnatelná. Za dobu, co jsem sbíral knihy, jsem na ni narazil jen jednou!
Petr Nikl: Orbis Pictus, aneb...
Funglovka, nerozbalené, jen v rohu natržený ochranný obal, viz foto.
Špionáž Japonska proti západu 1939-1945 aneb Tanec Stínů
Prodám knihu Špionáž Japonska proti západu 1939-1945 aneb Tanec Stínů, autor Tony Matthews, nakladatelství Ivo Železný, cca 240 str, rok vydání 2005, dobrý stav. Osobní předání v Říčanech, Praze, občas i v Kutné Hoře.