inzerce, prodej, prodám, bazar

Manipulační vozík na klády

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám manipulační- vyvážecí vozík české výroby za Teru, traktůrek, čtyřkolku,
Na klády do průměru 600mm..
Velice ulehčí práci při manipulaci a řezání kmenů stromů...
Velice tuhá a lehká konstrukce !!!
Manipulační vozík na klády
Podobné inzeráty
Manipulační kleště na klády
Prodám manipulační kleště na dřevěné klády, robustní vyztužené konstrukce, vybavená dvěma hydraulickými písty, na čelní nakladač např. (Manitou) Hydraulické hadice jsou s rychlospojkami. Plně funkční,stav viz foto. Cena dohodou . Tel. , e-mail: SLEDUJTE I NAŠI DALŠÍ INZERCI ZDE.
Prodám
Prodám vyvážecí vozík na klády za čtyřkolku společně se zadním dvoukolovým nosičem klády. Pro podrobnější popis napište na mail.
Samonakládací vůz na klády, vyvážecí vůz
Prodám samonakládací vůz na klády. Cena 30.000 Kč
Sklopný vozík s hydraulikou
Prodám tento vozík domácí výroby. Korba má 125x200x40 cm.Vozík je z masivní konstrukce a jaklů. Kvalitní panty i svary viz.Foto. Hydraulický píst má 50 mm tloušťku.Tloušťka plechu 2mm, jakl na podlaze 4x4, na bočnicích 3x3 a podvozek, nové traktorové pneu.Pravá bočnice je sklápěcí. Popřípadě je možnost vozík dodat s klasickou žehličkou na kulu. V případě více informací nebo foto mě neváhejte kontaktovat.
vozík na přepravu kulatých balíků seno sláma
vozík na přepravu kulatých balíků za auto nebo čtyřkolku atv atd. zvládne kulaté balíky 180cm až 500kg. vozík má ruční nebo elektrické navíjení. přepravu můžu zajistit.cena s ručním navíjením je 14000. s elektrickým 18000. El. Vozík má kastlík na autobaterii autobaterie není v ceně.je ovládán na dálkové ovládání.lépe se sním obracejí balíky nemusíte vylézat z auta příplatek za blatníky 500kč video
Mt8 - manipulační mutifinkční zařízení
Prodám manipulační masivní multifunkční zařízení pro manipulaci vozíků a strojů s přípojením za os vozidlo , tak pro manipulaci strojů a vozíků pro připojení za nákladní automobil. je možno použít i jako tažná jednotka.