inzerce, prodej, prodám, bazar

Manažerská židle Freedom, Humanscale

Kategorie: Židle

Prodám nepoužitou kancelářskou židli Freedom Humanscale, v provedení alu.
Manažerská židle Freedom, Humanscale
Podobné inzeráty
Kancelářské židle Steelcase, RIM, Humanscale, Ahrend a další
Prodám kancelářské zasedací židle. Různé značky jako Steelcase, RIM, TECHO, Kinnarps, Humanscale, Ahrend a další. Všechny židle jsou v krásném stavu, hloubkově vyčištěné a po servise. Ceny se liší podle druhu a značek! K dispozici popř. i další kancelářský nábytek kontejnery, skříně, židle a další, které je možno vidět na místě. Možná sleva po domluvě na místě. Možná i doprava k vám na adresu. K vidění na adrese: Štěpánovská 330 Praha 9 Vinoř Po-Pá 8:00-16:30 Prosím volejte!!!
2ks Humanscale Diffrient World
Prodám dvě krásné, málo používané ergonomické židle. v jedné píst funguje nějak zpomaleně, jinak v pořádku. Původní cena 18000,-Kč. Viz popis: cena: 6500 za obě jednotlivě: 5500 + 2000 osobní odběr v Praze
Kancelářská ergonomická židle Humanscale Diffrient World
Prodám luxusní, velmi málo používanou kancelářskou židli. Jako nová Původní cena 18000,-Kč. Viz popis:
Kancelářské židle Humanscale Diffrient world
Prodám kancelářské židle Humanscale Diffrient world. Krásný stav, nepoškozené, hloubkově vyčištěné a po servise. K dispozici: 5x bílá 7x šedá Dohoda na ceně možná při odběru více kusů! Možná i doprava k vám na adresu. K vidění na adrese: Štěpánovská 330 Praha 9 Vinoř Po-Pá 8:00-16:30 Prosím volejte!!!
Kancelářská židle, herní křeslo E-Racer KA-F03
Herní křeslo, které bylo navrženo pro dlouhodobé sezení u počítače. To ocení nejen hráči PC her, ale i kancelářští pracovníci, kteří sedí dvě a více hodin na židli u počítače. Tato ergonomická židle má výškově nastavitelný sedák pomocí plynového pístu v rozmezí 47-54cm. Dále výškově nastavitelné područky, které se aretují ve zvolené poloze. Rám sedáku židle je svařen z ocelových trubek což zajišťuje nosnost až 130kg. Na kovové konstrukci je bohaté polstrování a díky tomu je sezení velice pohodlné. Rám opěradla je také tvořen ze svařených trubek. Díky své délce 85cm zajišťuje možnost opření celých zad a tím dochází ke správnému a pohodlnému sezení a židle je tak vhodná i pro vyšší postavy. Jednoduchým ovládáním přes páčku je možné opěrák sklopit až do úhlu 180° a aretovat ve zvolené pozici. Samozřejmostí je asynchronní mechanika, který umožňuje možnost skutečně aktivního sezení - houpání a naklánění. Tato mechanika umožňuje houpání na křesle s možností nastavení tuhosti dle hmotnosti uživatele - tedy nastavení síly protiváhy, nebo zablokování v základní sedící poloze a zároveň nezávisle na sedáku možnost polohovat opěrák. Židle je potažena kvalitní koženkou, která je odolná proti oděru a dodává se v červené barvě s černými detaily nebo v červené barvě s černými detaily. Kříž židle KA-F03 je vyroben z tvrzeného plastu , kolečka jsou univerzální, to znamená, že jsou vhodná jak na tvrdé podlahy, tak i na koberec. Součástí této židle jsou i dva odnímatelné polštářky pro krční a bederní páteř. KA-f03 je jeden z nejluxusnějších modelů výrobce E-Racer. POZOR černá židle je už vyprodaná, možné dodat pouze v červeno-černé kombinaci. Ostatní parametry židle: Šířka (cm): 73 Hloubka (cm): 70 Výška (cm): 125-132 Šířka sedu: 56 cm Hloubka sedu: 50 cm Výška sedu: 47-54 cm Nosnost (kg): 130 Kolečka: Univerzální Mechanismus: Asynchronní mechanika Kříž: Plastový Výškově nastavitelné: Ano Područky: Ano Typ područky: Výškově nastavitelná Polohovací: Ano Herní křeslo je srovnatelné s křesly od firmy DX Racer. Produktové video k židli. Nové zboží zabalené v originál krabici od výrobce, nebylo nikdy smontováno. Mohu zajistit dopravu za cenu 200kč po celé ČR, nebo je možný osobní odběr v Mladé Boleslavi. Běžná prodejní cena 6 490kč, já nabízím za 3 690Kč zboží dostanete fakturu, vydanou v den odeslání zboží na vaší adresu.
Herní křeslo, kancelářská židle E-Racer KA-F05
Herní křeslo, které bylo navrženo pro dlouhodobé sezení u počítače. To ocení nejen hráči PC her, ale i kancelářští pracovníci, kteří sedí dvě a více hodin na židli u počítače. Tato ergonomická židle má výškově nastavitelný sedák pomocí plynového pístu v rozmezí 42-50cm. Dále výškově i prostorově (úhlově) nastavitelné područky, které se aretují ve zvolené poloze. Rám sedáku židle je svařen z ocelových trubek což zajišťuje nosnost až 130kg. Na kovové konstrukci je bohaté polstrování a díky tomu je sezení velice pohodlné. Židle je potažena kvalitní látkou, která je odolná proti oděru a dodává se v šedé, nebo zelené barvě. Rám opěradla je také tvořen ze svařených trubek. Díky své délce 85cm zajišťuje možnost opření celých zad a tím dochází ke správnému a pohodlnému sezení a židle je tak vhodná i pro vyšší postavy. Jednoduchým ovládáním přes páčku je možné opěrák sklopit až do úhlu 180° a aretovat ve zvolené pozici. Samozřejmostí je asynchronní mechanika, který umožňuje možnost skutečně aktivního sezení - houpání a naklánění. Tato mechanika umožňuje houpání na křesle s možností nastavení tuhosti dle hmotnosti uživatele - tedy nastavení síly protiváhy, nebo zablokování v základní sedící poloze a zároveň nezávisle na sedáku možnost polohovat opěrák. Kříž židle F1-05 je vyroben z tvrzeného plastu, kolečka jsou univerzální, to znamená, že jsou vhodná jak na tvrdé podlahy, tak i na koberec. Součástí této židle jsou i dva odnímatelné polštářky pro krční a bederní páteř. Je možné dodat v šedé barvě, v ostatních barvách je už židle vyprodaná.. Ostatní parametry židle: Šířka (cm): 67 Hloubka (cm): 67 Výška (cm): 126-134 Šířka sedu: 53 cm Hloubka sedu: 48 cm Výška sedu: 42-50 cm Nosnost (kg): 130 Kolečka: Univerzální Mechanismus: Asynchronní mechanika Kříž: Plastový Výškově nastavitelné: Ano Područky: Ano Typ područky: Výškově nastavitelná Polohovací: Ano Herní křeslo je srovnatelné s křesly od firmy DX Racer. Produktové video k židli. Nové zboží zabalené v originál krabici od výrobce, nebylo nikdy smontováno. Mohu zajistit dopravu za cenu 200kč po celé ČR, nebo je možný osobní odběr v Mladé Boleslavi. Běžná prodejní cena 5 590kč já židli nabízím za 3 490kč. K zboží dostanete fakturu, vydanou v den odeslání zboží na vaší adresu.