inzerce, prodej, prodám, bazar

Mammut Nirvana 30l

Kategorie: Turistika, horolezectví

Zdravím,
predám tento vo veľmi dobrom stave - ako nový.
Dôvod predaja - nevyužitý, prechod na iný.
Parametre na:
Mammut Nirvana 30l
Podobné inzeráty
Gore-Tex bunda Mammut Crater HS Hooded Jacket vel.M
Prodám Gore-Tex bundu Mammut Mammut Crater HS Hooded Jacket, velikost M. Střih vhodný spíše pro štíhlejší postavu, výška cca 175cm. Něco přes rok stará, málo používaná (nevyhovuje mi střih). 3-vrstvý velmi odolný gore-tex, 2 velké náprsní kapsy a odvětřání v podpaží. V záruce, Kupováno 2021 původní cena 6999 (zlevněno z 9999, účtenka z Hudy). K vidění ve Všenorech nebo v Praze na Albertově. Viz taky
Mammut Nirvana 18
Naprosto bez poskozeni, zadne znamky opotrebivani, vsechny zipy funkcni, cisty, nikdy neprany
Perovy spaci pytel / spacak Mammut
Dobry den, prodam perovy spaci pytel znacky Mammut. Extreme teply, zakoupeny 10/2022. Byl vyuzit 14dni v Nepalu, spano v lodziich. Zadne vlhke, mokre prostredi. Vyborny na extremni expedice diky velke plnivosti peri. Velikost M do vysky 175cm. Nenese zadne znamky pouziti, jako novy. Duvod prodeje, do extremnich podminek, nebo kdo rad teplo. Ja nevyuziji.
bunda - MAMMUT
Dámská tenká , funkční bunda MAMMUT SOFtech větru , vodě odolná , dvě kapsy na zip. Velikost M na výšku kolem 165cm .Výborný stav.
Dámské bundy Mammut, Kjus,  vel. M,38, 36
Dámské bundy Mammut vel. 36 softshell 990,-, Kjus vel 38 outdoorová Goretex 2890,vše vel.S až M,38, kvalitní nepromokavé , prodyšné bundy.prodávám další outdoorové a lyžařské dámské věci vel.S-M,38, dohoda, další mé inzeráty,foto emailem ,foto lze zvětšit.
Batoh Mammut
Nabizim k prodeji turisticky batoh Mammut.