inzerce, prodej, prodám, bazar

Maminky samoživitelky - dítě zdarma

Kategorie: Ostatní

"Ozdravný a relaxační pobyt se slevou až 50%" dle délky pobytu. Akce pro maminky samoživitelky, opět na rok 2023 ve čtyřech termínech v červnu a září - týden od 2.100 Kč/300 Kč na den. Jedno dítě až do 12 let zdarma, druhé dítě za 1.100 Kč.
Cena nezahrnuje dopravu a stravu. Je možné využít vlastní stravování, nebo zajistíme polopenzi v restauraci. Pořádáme lodní výlety na Ostrov Hvar a Korčulu s rybím piknikem, rafting na řece Cetině vč. transferu.
Doprava autokarem přímo k naší recepci - zpáteční jízdenka za 2.800 Kč/os. se slevou 100 Kč.
Vše si můžete prohlédnout na našem webu: Autokemp Boban, který se nachází na Makarské riviéře v Živogošće v těsné blízkosti pláže. Je ve vzrostlém borovém háji a tvoří převážnou část dne příjemný stín. Restaurace je přímo u pláže, obchod s potravinami cca 250 m. Nudistické pláže vzdálené 100 - 150 m.
Maminky samoživitelky - dítě zdarma
Podobné inzeráty
Péče o dítě – Ikar, kniha nastávající maminky
Skvělá kniha pro stávající moderní maminky a maminky děti, 392 stran, perfektním stavu. Počáteční cena 650 Kč. Kompletní bohatě ilustrovaný rádce, sestavený týmem pediatrů, dietologů a psychologů. K výchově zdravého miminka i batolete. Možné poslat na dobírku.
Nabízím zdarma 12 ks časopisů Family Star - pro maminky
Nabízím za symbolickou 1 kč k vaší objednávce jiného zboží z mého alba v hodnotě nad 100 Kč (bez poštovného) starší, ale tématy stále aktuální časopisy pro maminky s dětmi - Family Star. Mám 12 ks + mohu přidat ještě 3 čísla jiných, také pro maminky. Ráda vám je přidám k objednávce jiného zboží z mého alba (min. 100 Kč).
Knihy pro maminky
Nabízím starší knihy pro nastávající maminky. Zvláště ocení maminky, které čekají první mimčo :) vyměním za něco pro maminku :)
Snímač moči pro děti
Enuretický alarm - Dri Sleeper Eclipse - bezdrátový, • Bezdrátová budící jednotka DRI Sleeper® Eclipse se položí na noční stolek, event. dále od dítěte (max. 15 m). • Urosensor™ se umístí do spodního prádla a jakmile se setká s močí, spustí se alarm, který pomočené dítě probudí. • V průběhu dalších několika dní či týdnů se dítě začne učit vstávat stále rychleji, až jednou předstihne alarm a probudí se ještě před pomočením. • Potom se dítě začne samo budit pokaždé, když bude potřebovat použít toaletu. • Konečná fáze: Dítě bude spát celou noc bez potřeby močit či vstávat a chodit na toaletu. Ve finální fázi bude vaše dítě stejně jako dospělý člověk schopno probudit se, pokud pocítí potřebu jít na toaletu a dokonce, což je nejzajímavější, ustane i přílišná noční produkce moči.
Cesta k novému životu – Deník budoucí maminky.
Cesta k novému životu – Deník budoucí maminky. Autor: Bridged Gordon. Místo vydání Liberec Stav velmi pěkná Rok vydání 1999 Strany 93 Jazyk česky Přebal ne Vazba vázaná celoplátěná Autor Bridged Gordon Nakladatelství NewWave Publications Použitá, bez vady. Osobní převzetí na Praze 15. Poštovné: ČP: dobírka: 130,- platba na účet: 70,- Zásilkovna: dobírka na výdejnu 102,- na účet 79,-Balíkovna 65,-
Časopisy pro nastávající maminky či maminky
Prodám časopisy maminka,miminko. Maminka jsou 4,5,8,11/2014 a 9/2017. Miminko jsou 4-11/2015 a 1-4/2016. Prodám jako celek za 300kč včetně poslání přes zásilkovnu na výdejní místo nevo kus za 25kč+ poslání přes zásilkovnu na výdejní místo za 80kč. Platbu prosím předem na účet. Možný osobní odběr v místě bydliště nebo převzetí v Benešově u Prahy nebo Týnci nad Sázavou.