inzerce, prodej, prodám, bazar

malovaný čajový servis

Kategorie: Ostatní

Prodám ručně malovaný čajový servis. Set obsahuje džbán,podnos,konvici, cukřenku, konvičku na mléko a 6 ks šálků s podšálky.
malovaný čajový servis
Podobné inzeráty
Čajový/kávový servis
Prodám nový, nepoužitý čajový/kávový servis. Čajová/kávová konvička, cukřenka,konvička na smetanu, 6x čajový/kávový hrnek s podšálkem.
Čajový porcelánový servis
Čajový porcelánový servis. Nepoužívaný - stav nový, originálně zabalený. Servis obsahuje: 6 ks šálků (na fotce vyfocen jen jeden) 6 ks podšálků 1 ks konvice 1 ks konvičky 1 ks cukřenky
Prodám malovaný obrázek pro děti - Žirafy - reprodukce, A4
Prodám malovaný obrázek pro děti - Žirafy - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám ručně malovaný obrázek pro děti - Medvídek s balónky
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Medvídek s balónky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Kombinovaná technika s fotografií. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám malovaný obrázek pro děti - Dívka s balónky - tisk
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Dívka s balónky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
RETRO ČAJOVÝ PORCELÁNOVÝ SERVIS BOHEMIA
PRODÁM RETRO ČAJOVÝ PORCELÁNOVÝ SERVIS BOHEMIA-KONVICE,CUKŘENKA,MLÉKOVKA,,6KS ŠÁLKŮ S PODŠÁLKY-POUZE OSOBNÍ ODBĚR