inzerce, prodej, prodám, bazar

Malířská bílá barva Remal expert

Kategorie: Stavební materiál

Prodám Neotevřenou barvu, zářivě bílý Remal expert. Perfektní barva, dobré krytí a úžasně bílá. 18 Kg.
Otěruvzdornost: výborná
Vydatnost v jedné vrstvě (m2/kg): 11 m/kg
Předání v obci Štolmíř ( Český Brod ).
Koukněte i na mé další inzeráty.
Malířská bílá barva Remal expert
Podobné inzeráty
REMAL Color malířská barva na zeď čokoládová
Prodám malířské barvy odstín čokoláda. Mám jeden kus 4kg za 100,- a dva kusy 7,5kg za 150,-/ks. Jsou prošlé záruční lhůtou. Osobní odběr v Háji ve Slezsku, nebo po dohodě mohu dovézt do Ostravy. Vodouředitelná natónovaná malířská barva na zeď s příjemnou vůní v atraktivních odstínech. Matný vzhled, lehce omyvatelná, zdravotně nezávadná barva na zeď.
REMAL Color malířská barva na zeď skořice
Prodám malířské barvy odstín skořice. Mám dva kusy 4kg za 100,-. Jsou prošlé záruční lhůtou. Osobní odběr v Háji ve Slezsku, nebo po dohodě mohu dovézt do Ostravy. Vodouředitelná natónovaná malířská barva na zeď s příjemnou vůní v atraktivních odstínech. Matný vzhled, lehce omyvatelná, zdravotně nezávadná barva na zeď.
REMAL Color malířská barva na zeď
Prodám malířské barvy odstín jahoda. Mám jeden kus 4kg za 100,- a dva kusy 7,5kg za 150,-/ks. Jsou prošlé záruční lhůtou. Osobní odběr v Háji ve Slezsku, nebo po dohodě mohu dovézt do Ostravy. Vodouředitelná natónovaná malířská barva na zeď s příjemnou vůní v atraktivních odstínech. Matný vzhled, lehce omyvatelná, zdravotně nezávadná barva na zeď.
Stachema Exin Joy - 8x 15 kg - bílá klasická malířská barva
Dobrý den, prodám 8x 15kg balení klasické malířské barvy - bílá Detailní popis výrobce: Vodou ředitelná, snímatelná, otěruodolná malířská barva EXIN JOY je určená na vyzrálé omítky a další minerální povrchy, na aglomerované dřevěné materiály, sádrokarton a papírové povrchy. Barva se vyznačuje vysokou paropropustností, proto je vhodná i na sanační systémy. Je zdravotně nezávadná, vhodná pro úpravu interiérů náročných na hygienu - školy, jídelny, zdravotnická zařízení apod. Nátěr může přijít do náhodného styku s potravinami, není však pro tento účel určen. Pořízeno koncem roku 2022 (malíř onemočněl, jiný chtěl použít pouze svoji barvu). Skladováno v +18C. 500,-/ks
Roko super interiérová barva 15 Kg
Interiérová malířská barva Interiér Super 15 kg Interiérová malířská barva s vysokým obsahem titanové běloby - zářivě bílá. ‼️Bělost:96%‼️ Lze zaslat přes PPL. Skladem. Odběr možný: Praha, Mělník nebo Roudnice nad Labem
Malířská barva
Jupol klasik malířská barva nejlepší materiál na trhu 25kg osum kýblu 400kc za kus nákupní cena 920kc