inzerce, prodej, prodám, bazar

Malien velice moderní lesklé sexy lodičky vel. 40

Kategorie: Boty

NAKOUKNĚTE KE MĚ DO ALBA, SPOUSTA MODERNÍCH, ZNAČKOVÝCH VĚCIČEK NA PRODEJ ZA ZLOMEK CENY.
Prodám luxusní, sexy, velice moderní lesklé černé lodičky, Italské značky MALIEN, vel.40, nádherně sedí, moderní sexy styl. velice pohodlné, kvalitní. Vepředu díky platformě, jsou velice pohodlné na nošení. Skvělé jak na akce/párty, do kanceláře aj. PC vysoká, za zlomek ceny. Jednou na Akci jako nové. Zásilkovna s balným 79,--Kč. Nakoukněte ke mě do alba, spousta moderních a značkových věciček u mě v prodeji. Kabelka u mě na prodej také. Na dobírku nezasílám, osobně nepředávám. Platba předem na účet, poté informuji a balík posílám. Jsem slušný prodejce a to také očekávám. Děkuji za respektování podmínek.
Malien velice moderní lesklé sexy lodičky vel. 40
Podobné inzeráty
Dámské lodičky, vel. 38
Dámské lodičky Clara Barson, vel. 38; cena 250 Kč: Velmi dobrý stav. Použité minimálně. Jen na levém podpatku je oděrka. Barva: vyšisovaná černo zlatá (metalická) barva. Výška podpatku 9 cm. Černé lodičky, vel. 38; cena 190 Kč. Zachovalé lodičky, oděrky na špicích a malinko na opatcích. Zřejmě se jedná o koženou obuv. Výška podpatku 7 cm. Vínové lodičky Impo, vel. 7 1/2 - odpovídá vel. 38; cena 150 Kč. Zřejmě se jedná o koženou obuv. Délka stélky 25,5 cm, výška podpatku 8,5 cm. Nesešlapané, špičky neokopané, ale na jedné botce se odlepuje stélka a uvnitř lodičky je popraskaná kůže (vše vidět na fotkách). Doprava od 65 Kč.
Jenny Fairy luxusní moderní černé lodičky s mašlí vel.39
Prodám luxusní, velice moderní lodičky, značky Jenny Fairy, vel.39, krásný moderní styl, vepředu krásná mašlička a sexy lemování zlaté i kolem podpatku. Pohodlné, příjemné na nošení jak do kanceláře, tak na denní nošení nebo akce/párty. Zásilkovna s balným 79,--Kč. Nakoukněte do mého albíčka, spousta moderních a značkových věciček u mě v prodeji za zlomek ceny. Kabelka u mě v prodeji také. Na dobírku nezasílám, osobně nepředávám. Platba předem na účet, poté balík posílám a informuji. Jsem slušný prodejce a to také očekávám. Děkuji za respektování podmínek.
Lasocki krásné sexy moderní lodičky pravá kůže 39
Prodám krásné, pravá kůže lodičky, značky LASOCKI vel. 39, krásně sedí, hezká kombinace lesklé kůže a nubuk kůže, velmi pohodlné, vepředu mašlička a kamínek na boku, krásné na noze. PC vysoká, za zlomek ceny. Uvnitř na stélce od lepidla od výrobce. Na nošení nemá vliv, stav viz. fota. Zásilkovna s balným 79,--Kč. Nakoukněte do mého alba, spousta moderních a značkových věciček v prodeji. Hadí moderní kabelka/na notebook taška u mě v albu na prodej také a spousta dalších věciček.
Dámské lodičky na vysokém podpatku
Prodám černé dámské lodičky na 12 cm vysokém podpatku. Eko kůže, značka Malien. Velikost 38. Měla jsem je na sobě jen jednou na promoci, od té doby zavazejí v botníku (od toho taky mírné otlaky na špičce). Nabízím za symbolických 50 Kč.
Společenské boty + kozačky
Společenské lodičky vel.36,z italské kolekce zn.Graf shoes,skoro nové,2x použité, s náhradními kramfleky, cena 120kč Nové,společenské lodičky zn. Yomax, vel. 37 s náhradními kramfleky- cena 120kč Lodičky zn. Sinly ,vel.37,tmavě modré- cena 120kč nové,nepoužívané bílé kozačky na podpatku vel.37 - cena 100Kč, modré lodičky BATA vel.37,podpatek 8,5cm- cena 120kč Šedé boty do deště-gumáky vel.38 -cena 60Kč, bílé, šněrovací ,kotníkové botasky vel.38- cena 100kč, zlaté lodičky, vel.38 -cena 150kč kožené černé ,dlouhé kozačky, vel. 38 - cena 200kč
Kozačky, pravá kůže velice moderní sexy na noze pohodlné 39
Prodám luxusní, sexy, velice moderní, černé kozačky, pravá kůže, vel. 39 moderní styl, pohodlné, jsou natahovací/nazouvací, uvnitř dvě poutka na hezky vytažení kozačky a pohodlné obouvaní, práva kůže, daji se nosit i shrnuté nebo nataženy klasicky. pc okolo 3000,—Kc za zlomek ceny. Skvělé jak na denní nošení, tak do kanceláře. Zásilkovna s balným 69,--Kč. Nakoukněte ke mě do alba, spousta moderních, značkových věciček u mě v prodeji. Kabelka u mě na prodej také.