inzerce, prodej, prodám, bazar

Malé postavičky z kinder vajíček,šmoulové, svatební holubice

Kategorie: Ostatní

Mix postaviček a všeho možného, čtyřlístek, želva, šmoula atd.většinou je to z kinder vajíček.

Svatební holubice (svatba) závěsná - 39 Kč

Každá postavička za 5 Kč.

Vhodné pro děti nebo sběratele.

Osobní předání Brno.
Mohu zaslat přes zásilkovnu.
Malé postavičky z kinder vajíček,šmoulové, svatební holubice
Podobné inzeráty
Svatební dekorace fotokoutek na prodej
Nabízíme k prodeji svatební dekorace i svatební vybavení pro vaši svatbu. Mám k dispozici svatební fotokoutek 1999 Kč, svatební posezení z palet 999 Kč, svatební rám s lapači 1999 Kč, svatební sladký koutek 1299 Kč, svatební malířský stojan 1299 Kč, sladký bar 1299 Kč, svatební lucerny 150 Kč/ks, svatební polštáře 90 Kč/ks, svatební deky 90 Kč/ks, svatební lampy 150 Kč/ks, svatební vázy 130Kč/ks atd. Vše je na domluvě. Svatba, svatební studio, svatební obřad, svatební den, svatební hostina, svatební vybavení, vybavení svatby, vybavení pro svatby, sweet bar, wedding day, velká svatba, malá svatba, venkovská svatba, Veselka, dekorace na svatbu, svatba venku, venkovní svatba. Na fotkách je pouze zlomek věcí, na vyžádání zašleme všechny položky.
"žloutky" (kontejnery) z Kinder vajíček
Dobrý den prodám "žloutky" (kontejnery) z Kinder vajíček, jsou prázdné. Cena 4kč/ks. Jejich asi 115ks
Prodej zemědělského objektu, 26000 m2 - Holubice
Ev.č. 57613 Jste milovníci koní a hledáte místo, kde si s nimi můžete plnit své sny? Tak třeba právě tohle bude to pravé místo. Nabízíme vám ke koupi jezdecký areál v obci Holubice okr.Praha-západ. V areálu je k dispozici celkem 20 funkčních boxů pro koně z toho 10 jich je ze strany za halou, kde je k dispozici mycí box a zázemí pro jezdce (šatna + sedlovna). Druhých 10 boxů je ve východní stáji před halou, kde je taktéž zázemí pro jezdce, mycí box, šatna se sedlovnou a 2 garsoniéry (30m2) ideální k zajištění bydlení pro personál. Každá garsonka má svůj vlastní kotel a bojler na ohřev teplé vody. Výhodou je i možnost koupě řadového rodinného domu o užitné ploše 250 m2 přímo v areálu. Na pozemku je dále krytá hala o vel.cca 1000 m2, jízdárna, výběhy jak zimní, tak zelené letní cca 15.000 m2. Budoucí majitel má zde skvělou možnost využít potenciál areálu a přebudovat si ho zcela dle vlastních představ a potřeb nejen pro chov a výcvik koní, ale i k jiným účelům dle platného ÚP obce. V současné době povoluje výstavbu např.: služební byty, rekreační objekty, občerstvení, restaurace, hotel, penzion, výroba, atd. Areál je napojen na na vodovodní řád, kanalizaci a elektřinu. Velkou výhodou je vlastní studna a vrt. Je situován v klidné části obce, obklopen přírodou. Obec Holubice je atraktivní i díky své poloze. Je zde téměř plná občanská vybavenost - obchod, škola, školka, obchod, lékař, pošta, víceúčelové hřiště, jízdárna, kulturní dům, knihovna a nově otevřená restaurace a místní farmář. Chcete vědět a vidět víc? Pak mě neváhejte kontaktovat. Projdeme si tuto zajímavou nemovitost od začátku do konce a přiblížíme si její nevšední atmosféru. Koupi lze financovat hypot.úvěrem. Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Eva Šťastná - realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky. ID 57613 En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: cena k jednání.
Různé drobné dekorace
sklenička-houbička-cena 40kč, drátěný košíček srdce-cena 40kč, drátěný list-cena 20kč, keramický pár, kravička+vůl -cena 50kč, keramické postavičky ježí-baby- cena 50kč, keramické postavičky-cena 40kč, keramické postavičky-cena 40kč, porcelánové zvířátka - cena 60kč, keramická dekorace 3 pejsky s nádobkou uvnitř- cena 50kč, keramický měšec-cena 20kč, keramické drobné postavičky-cena 40kč/4kusy
Pronájem Party Stan 4x6m (24m2) pro 20 - 32 osob
Párty stan 4x6m je ideální pro realizaci letních ale i zimní akcí jako například: - oslava narozenin - svatební oslava - silvestrovská oslava - a další skvělé oslavy s vaší rodinou nebo kamarády. KVALITNÍ PVC PARTYSTAN 4X6M 24M2 - Plachty z nehořlavého materiálu dle evropské normy - Plachta PVC 500 gr./m2 (jako plachta u nákladních vozidel) - Výška hřebenu střechy 3,1m, okapová výška 2,1m - Přední a zadní vchod opatřen zipem - Jednotlivě odnímatelná okna z průhledného PVC šíře 2m - Ocelový rám stanu z pozinkovaných trubek o průměru 38mm a tloušťce stěny cca 1,1mm - Spojky rámu z pozinkovaných trubek o průměru 42mm a tloušťce stěny cca 1,3mm - Obsahuje díly pro ukotvení Cena pronájmu stanu je na víkend - 3000 Kč (od pátku do neděle) Cena pronájmu stanu na celý týden je - 5000 Kč Ke stanu lze objednat elektrický vyhřívač. Cena za pronájem je 200 kč/den. Jak to probíhá: Stačí nám zavolat, stan vám rezervujeme, vy si ho vyzvednete na adrese: Holubice 482, Holubice 68351 (cca 15 km od Brna), doma sami složíte a na konci pronájmu nám jej vrátíte. Pronájem na víkend: můžete si jej vyzvednout kdykoli v pátek a vrátit kdykoli v neděli. Pronájem na týden: na základě telefonické dohody si ho vyzvednete v určený den například. úterý, a vrátit ho nám musíte do pondělí večeře.
Svatební  dekorace
Svatební sklenice na sladký dětský bar 5x 200,- Drátěné srdíčka na fotky i kolíčky. 2x 350,- Cedulky s masivní bílé rámečky 3x 23x23cm vítejte na naší svatbě, informace svatební strom, truhličky na přední. 200,- kus Papírové pottacky že žlutá modrá. Lístky do tomboly ( zábavná dávení hra ) Dřevěná výzdoba na dveře holubice a strom . 200,- Kostička do klipy ženich . Dřevěné srdíčko vítejte u nás. 150,-