inzerce, prodej, prodám, bazar

Malé látkové tašky

Kategorie: Doplňky

Nabízím k doprodeji krásné, velmi kvalitně vypracované taštičky. Jedná se Hand made z českých látek s certifikátem OEKO-TEX 100. Taštičky jsou jednovrstvé a dvouvrstvé. Některé mají magnetické zapínání nebo kapsu. Všechny mají vyšívané okraje a ozdobu. Jsou moc krásné. Info a ceny u fotek. V případě zájmu mohu zaslat detailnější foto, info a rozměry.
Malé látkové tašky
Podobné inzeráty
Sleva na nové látkové dvouvrstvé designové tašky
Dobrý den. Nabízím k prodeji krásné designové dvouvrstvé bavlněné tašky. Látky jsou certifikované OEKO-TEX 100, výroba ČR. Jedná se o Hand made.. tašky jsou dvouvrstvé, s kapsičkama a megnetickým zapínáním. Uši jsou vyztužené a dost pevné. Každá taška má ještě malou ozdobu. V případě zájmu mohu zaslat podrobnější foto, info a rozměry. Rozměry tašek se pohybují v rozmezí výška 36-40cm, šířka 33-37cm. Délka uší 63-71cm. Tašky jsou krásně vypracované, PC 290Kč. Nyní každá za 240Kč.
Výprodej designových látkových tašek
Nabízím k prodeji čtyři kusy krásných dvouvrstvých tašek. Jedná se o Hand made, z českých látek s certifikátem OEKO-TEX 100. Tašky mají pár flíčků, viz foto, které nemají na funkci a kvalitu tašky vliv. Každá taška má kapsičky, magnetické zapínání, vyztužená ucha, vyšívané okraje a ozdobu. PC 290Kč, cena každé tašky 160Kč.
přebalovací taška na kočárek Skip Hop Tote 2v1
prodám přebalovací tašku na kočár, v pěkném stavu, jen má ošoupané rukojeti od běžného užívání a nemám už k ní velký popruh, ale určitě se dá dokoupit Taška Skip Hop Tote jsou vlastně dvě tašky v jedné. Její součástí je odnímatelný organizér, který lze nosit samostatně, anebo jako součást kabelky. Taška se tedy skládá ze dvou částí, které můžete nosit zvlášť či je kombinovat. Taška obsahuje 4 vnější a 2 vnitřní kapsy, speciální kapsu na telefon a praktický kroužek pro připnutí hračky, dudlíku či klíčů, které tak budou vždy po ruce. Samozřejmostí je i polstrovaná přebalovací podložka. Taška je vybavena inovativním patentem pro zajištění vnitřního organizéru. Tašku lze pohodlně zavěsit na kočárek pro dvojčata nebo ji nosit přes rameno. Obsahuje patentované Skip Hop Shuttle Clips, které umožňují snadno a rychle odepnout nebo připnout ramenní popruh podle vaší potřeby. Ramenní popruhy na obou taškách jsou měkké a polstrované. Taška je má na spodní straně kovové nožičky. Kovové doplňky a detaily v kůži z ní dělají elegantní kousek vhodný nejen procházky s dítětem. Taška Tote je elegantní a praktická v každé situaci a využijete ji nejen na procházkách s kočárkem, ale také na nákupu či na schůzce. Rozměry a materiál rozměr vnější tašky: 16 x 32 x 45 cm rozměr vnitřní tašky: 4 x 32 x 44,5 cm rozměr podložky: 55 x 31,5 cm původní cena cca 2000kč, teď cena 500kč, zásilkovna 79kč
Sada nádobí
Dobrý den, prodáme nové nádobí Solničky 8 beden po 12 ks, Malé hrnečky 3 bedny po 12 ks, Malé podšálky 16cm 1 bedna po 24ks, 1 bedna po 16 ks, Malé misky 12cm 3 bedny po 12 ks, Velké mělké talíře 33 cm 20 beden po 6ks, Hranaté talíře 27cm 2bedny po 6ks , Malé mělké talíře 5beden po 12 ks, Hluboké talíře 31 cm 11 beden po 6 ks, Malé hluboké 23 cm 2 bedny po 12 ks K vyzvednutí na Vinohradech Cena Dohodou
Látkové bílé stahovací žaluzie/rolety
Téměř nové látkové žaluzie/rolety. S úchyty na stěnu a lištou. Stahování a roztahování pomocí šnůrky. Možnost nastavení délky. Rozměry tuším dxš 250 cm x 240 cm. Velmi podobné těmto: Vhodné do ložnic, obývacích pokojů, kanceláří. PC 2 tis/1ks. Cena za komplet 2 ks jak je vidět na fotce.
Látkové prošívané prostírání na jídelní stůl
Dobrý den, prodám látkové prošívané prostírání na jídelní stůl. Na prostírání je z jedné strany motiv slunečnice, červená paprička, olivy, modře olemované, druhá strana je čistě modrá. Prostírání je celkem 7 kusů. Na 4 prostíráních jsou menší-větší světle hnědé fleky-viz. druhá fotka. Zbylé 3 kusy jsou jako nové, málo používané. Rozměry š 40,5cm, v 31cm, h 0,4cm. Cena za všech 7 kusů 160Kč nebo nabídněte: Tel: Lze zaslat zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty.