inzerce, prodej, prodám, bazar

Makronky přívěšek lilac

Kategorie: Doplňky

Prodám nevyužitý krásny ručně vyráběný přívěšek.
PC 159 Kč
Osobný odběr Praha 1, 6 nebo + poštovné Pošta/Zásilkovna.
Makronky přívěšek lilac
Podobné inzeráty
Nová pánská kožená peněženka a přívěsek na klíče - SLEVA
Nová pánská kožená peněženka a přívěsek na klíče. Kvalitní značková dárková sada Tchibo. Úplně nové zboží, ještě originálně zabalené s přelepkami. 100% pravá kůže činěná bez chromu. Rozměry 12 x 9 cm. Peněženka: přihrádka na mince s drukem a spousta praktických pouzder na platební karty. Přívěsek na klíče s karabinkou pro bezpečné připevnění např. na tašku, kabelku nebo batoh. Módní doplněk ve stylovém vzhledu. Běžná cena 649,-Kč. OBROVSKÁ SLEVA!!! Osobní převzetí či platba předem. Balíkovna 65,-Kč. Doporučený dopis 70,-Kč. Zásilkovna 80,-Kč. Penguinbox 60,-Kč. Na dobírku nezasílám. Telefon nefunguje! Prosím, odpovídejte jen přes formulář.
Přívěšek PSÍ ZNÁMKA z chirurgické oceli - NOVÝ
Prodám moderní pánský přívěsek Tribal z kvalitní chirurgické oceli ve tvaru známky. Známka je připravena k dorytí osobních údajů (Name/Jméno, Birth/Datum narození, Blood/Krevní skupina). Přívěsek má lesklou povrchovou úpravu. Výrobek je zpracován elektromagnetickou technologií leštění, která zaručuje vysoký lesk. Parametry: Rozměr: 36 x 20 x 1,1 mm Materiál: Stainless steel (chirurgická ocel) Povrchová úprava: LESK Originál zabalené, nevhodný dárek. + 62 Kč poštovné po platbě předem. KONTAKT PROSÍM MEJLEM
Přípínáčky COACH a přívěsek ALESSI
Nabízím sadu tří originálních připínáčků/odznaků značky COACH. Jako nové, nebyly použity. Připínáčky je možná použít jednotlivě nebo je ponechat na podložce označené logem a mít je jako jeden větší přívěsek. Cena sady 335,- Kč. Dále nabízím stylový přívěsek/klíčenku značky ALESSI. Ve vajíčku je schována mince (žeton do nákupního vozíku). Povrchová úprava 18/10 stainless steel - nerez ocel. Nepoužité, jako nový. Cena přívěsku 145,- Kč. ——————————————————————————— Při odběru sady připínáčků a přívěsku dohromady, cena celkem nově snížena na 450,- Kč. ——————————————————————————— Preferuji osobní předání na Praze 9 nebo 10. Po domluvě možné zaslat poštou /poštovné dle sazebníku ČP/.
Přívěšek na klíče - psí tlapka
Přívěšek na klíče je vyroben na 3D tiskárně z materiálu PLA. V současné době jsou k dispozici tyto barevné kombinace (viz fotografie). A to ve verzi s kroužkem na klíče vč. řetízku nebo bez něj. Lze dodat i dárkovou krabičku (podobná jako na řetízky). Uvedená cena je za přívěšek vč. kroužku a řetízku. Po dohodě lze volit barevné kombinace. Velikost: cca 4x4cm Cena: 45,-Kč/ks (30,-Kč/ks – bez kroužku a řetízku ) + poštovné a balné 30,-Kč (ČP) Dárková krabička: 40,-Kč/ks Barevné kombinace (tlapka / polštářky): bílá / galaxy (černá se třpytkami) galaxy (černá se třpytkami) / bílá galaxy (černá se třpytkami) / modrá galaxy (černá se třpytkami) / žlutá žlutá / galaxy (černá se třpytkami) galaxy (černá se třpytkami) / růžová růžová / galaxy (černá se třpytkami) Balím do bublinkové obálky a posílám Českou poštou jako dopis. V případě zájmu, prosím, napište barevnou kombinaci a dohodneme se, zda je to možné.
Přívěsek ve stylu pandora
Prodám úplně nový přívěsek písmenko N na náramek reflexions od pandory. Přívěsek není originál, je dělaný v tomto stylu. Je ze 70 % stříbro a má punc. Zásilkovna 79 Kč.
Nový dvoupatrový nerez etažér zn. Excellent Houseware, 26 cm
Prodám nový dvoupatrový nerezový etažér zn. Excellent Houseware, 26 cm. Nový, nerozbalený, v původním stavu, bez vad, pouze krabice je místy pomačkaná. Etažér je vhodný pro servírování či vystavení různých pokrmů. Nejčastěji využívaný jako stojan na vánoční cukroví, ale také na narozeninové oslavy na dortíky, zákusky, muffiny, makronky, ale i ovoce nebo slané chuťovky. Vyroben kompletně z poctivé nerezové oceli, středová osa je v horním bodě zakončena malou rukojetí pro pohodlné přenášení stojanu. Rozměry: výška 26 cm, průměr horní talíř 16 cm, dolní talíř 20 cm. Na krabici je chybně uvedeno, že se jedná o třípatrový etažér. Původní cena Kč 299,-.