inzerce, prodej, prodám, bazar

Makita utahovák BFT 040f +baterie

Kategorie: Ostatní

Prodám utahovačku Makita BFT 040f bez nabíječky.Odřená,ale funkční.Pište prosím email děkuji
Makita utahovák BFT 040f +baterie
Podobné inzeráty
Pneumatický výkonný utahovák 1" RodCraft
prodám nový,nepoužívaný pneumatický výkonný utahovák RodCraft RC2477Xi DUOPACT 1" (2900 Nm) Kvalitní pneumatické nářadí RODCRAFT za výborné ceny. Kovaný dvouruční utahovák DUOPACT pro vysoké zatížení a vysoké nároky na výkon. Extrémně lehký prodloužený rázový utahovák, hmotnost pouze 8,1 kg, obzvláště odolný rázový mechanizmus s kovaným DUOPACT mechanismem Velmi štíhlé provedení - průměr přední části utahováku je pouze 89 mm 3 stupně nastavení výkonu a 3 stupně výkonu v reverzním směru Plynulá regulace výkonu ergonomickou spouští s velkou plochou pro optimální ovládání Dvojitá bezpečnost uchycení ořechů - kroužek/závlačka Ergonomické gumové plochy na obou rukojetích izolující proti chladu Gumový kryt na krytu motoru Ergonomický pevný úchyt otočný o 360° Kompozitní provedení, pouhých 8,1 kg a to i při této velikosti výkonu Max. povolovací moment 2 900 Nm
AKU RÁZOVÝ UTAHOVÁK
Prodám bezuhlikový AKU RÁZOVÝ UTAHOVÁK.Utahovák je úplně nový,orig.zabalený v plastovém kufru,příslušenství je:utahovák,2x AKU+nabíječka,plast.kufr.Možno zaslat na dobírku.
Motory BFT
Prodám Motory BFT k otevírání vrat/brány , komplet s řídící jednotkou. Perfektní stav , v provozu byly pouze 2 roky. Původní cena kolem 18000,- O ceně je možné jednat.
Výkonný 950W UPS APC Pro1400i-bez baterií
Jedná se o prvotřídní nejvýkonnější ve své třídě UPS pro PC,oběhová čerpadla ÚT,Alarmy i výkonnou elektroniku-prémiová ochrana napájení !! Výstupní výkon 950Wattů/1,4 kVA-dnes již srovnatelné UPS nemají tak velký výkon !!! Výstupní napětí-230V Inteligentní správa baterie maximalizuje vysoký výkon,životnost a spolehlivost baterie díky inteligentnímu a přesnému nabíjení. Chrání zařízení pomocí vstupních transformátorových bloků bez blokování přístupu k jiným zásuvkám. Automatický autotest baterie zajišťuje včasnou detekci baterie, kterou je třeba vyměnit.Přizpůsobitelné body přenosu napětí, kde se ups přenáší na baterii, abyste maximalizovali životnost baterie a chránili citlivou elektroniku.Poskytuje včasnou analýzu-indikaci poruch na bateriích, která umožňuje včasnou preventivní údržbu. Patentovaný provozní režim, který obchází nepoužívané elektrické součásti v dobrých podmínkách napájení, aby bylo dosaženo velmi vysoké provozní účinnosti bez obětování jakékoli ochrany.Přepínejte mezi předem určenými body přenosu napětí v závislosti na kvalitě napájení, maximalizace životnosti baterie a ochraně citlivé elektroniky. Schopnost studeného startu-Poskytuje dočasné napájení z baterie, když je napájení z veřejných zařízení mimo provoz. (AVR)-Opravuje podmínky nízkého a vysokého napětí bez použití baterie (není k dispozici u všech modelů). Umožňuje rychlou a snadnou výměnu baterie. Má jistič pro snadné zotavení z přetížení-není třeba vyměnit pojistku. Rezervuje kapacitu energie a dobu provozu pro připojená zařízení, která vyžadují zálohování baterie UPS a zároveň poskytují pouze ochranu proti přepětí pro méně kritická zařízení (AVR)-Zachovává životnost baterie a maximalizuje dobu provozu tím,že opravuje nízké napětí bez vybíjení baterie. Pomocí PC můžete získat přístup k dalším funkcím ochrany a správy napájení UPS prostřednictvím portu USB. Poskytuje oznámení o změně stavu napájení a napájení UPS. Varuje,když není k dispozici baterie pro napájení zálohy. Poskytuje ochranu připojeného zařízení před přepětím na datových linkách.Chraňte sekundární elektroniku před přepětím a špičkami,aniž byste snížili spotřebu energie baterie používanou ke spuštění primární elektroniky během výpadku. Zásuvky chráněné proti přepětí a přepětí-Zálohujte a chraňte hardware a data během výpadků napájení,přepětí a špiček. UPS chrání PC proti výpadku proudu a přepětí v síti,je po kontrole servisu plně funkční a nyní ji plně nevyužiji(mám jen ntb), proto prodávám někomu,kdo by využil její mimořádné výkonové vlastnosti(950W)
Originál kufr od DeWALT DCF815D2 rázový utahovák
Originální kufr od DeWALT DCF815D2 rázový utahovák. Kufr je bez poškození, pouze zaprášený... Utahovák se mi "záhadně ztratil", proto prodávám to co z něj zbylo. K dispozici mám také baterii DeWalt DCB125 / N394615 , mrkněte do mých inzerátů. Doprava možná obchodním balíkem za 80,-Kč/ks po celé ČR nebo osobně v Brně. Platí do smazání.
MAKITA MR002GZ rádio, nové.
MAKITA MR002GZ rádio, nové. Nepoužité rádio na baterie MAKITA vč Bluetooth. Dodávka bez akumulátoru a nabíječky, ale se síťovým adapterem pro napájení ze sítě 230V. K vyzvednutí Praha 3 u Nám. Jiřího z Poděbrad. Ev. mohu zaslat na dobírku, cena dopravy vč. doběrečného by byla za 200,- Kč