inzerce, prodej, prodám, bazar

Majetek Obcí a Krajů - Doc.Judr Petr Havlan

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Majetek Obcí a Krajů v platné právní úpravě - Doc.Judr Petr Havlan
Majetek Obcí a Krajů - Doc.Judr Petr Havlan
Podobné inzeráty
JUDr.Jurášek Předpisy o židovském majetku MOBILIÁRNÍ EXEKUCE
Oficiální právní předpisy ministerstva financí o židovském majetku a další předpisy Židů se týkajících, zpracované na vysoké odborné právní úrovni.Brožováno,218 stran jasného a srozumitelného textu. Krásné srovnání s tzv.právním systémem , který je praktikován na území ČR některými profesními skupinami po roce 1993 a ukázka toho v co může vést tolerovaná lichva a defraudace,nebo konkretními židovskými okupanty z Izraele a jejich donátory praktikovaný holokaust,podněcování k náboženské a rasové nesnášenlivosti. Díky německé preciznosti a poválečné snaze uchovat prostřednictvím státních muzejních sbírek movitý majetek pro budoucí paměť generací, je těžko vysvětlitelná sporná snaha o navracení tohoto majetku s ohledem na minimální právní reálnost prokázat skutečné vlastnictví k dané věci. To vše například v návaznost na současné tzv. mobiliární exekuce, kdy je právně umožňováno zabírat/vyvlastňovat movitý majetek, pokud jeho vlastnictví není vázáno účtem přímo jmenovitě ke konkrétní osobě. Současná právní praxe legalizuje možná příkoří minulosti a nemůže umožnit vydávání mobiliárních předmětů v jejím rozporu a to bez ohledu na stále omílanou možnou rasovou spřízněnost aktérů. To platno pro všechny bez vyčleňování - Milý Žide /když už je potřeba se vyčleňovat/, doložte pravou dobovou fakturou na jméno vlastnictví k danému předmětu. Původní originální vydání z roku 1940.Cena pevná 7500,-Kč. Nabídka platná po celou dobu zobrazení.
Diskrétní zóna JUDr. Pavel RYCHETSKÝ IDIOT s věnováním
Aspen - Malý Aaron přišel ze školy domů a ptá se otce rabína : "Kdo je to právník?" Otec rabín na to : "Právník to je obyčejný idiot, a idiot je obyčejný člověk, stejný jako ty a já." Originální vydání publikace s názvem DISKRÉTNÍ ZÓNA obsahující myšlenkové pochody JUDr. Pavla Rychetského, jež patří k profesi, která je diskrétní především ke svým kolegyním a kolegům. Karel Kyncl se toho, co páchají své Vlasti mnozí se kterými se znal naštěstí nedožil - musel by si připadat jako idiot. Nepoužitelné memento doby s věnováním - pozůstalost. Cena 2750,-Kč pevná osobní předání, případně poštou za 2850,-Kč po platbě předem na účet.
LACNO Rôzne knihy
Lacno predám rôzne knihy ceny sú v texte - Minimálny odber je v hodnote 2 eura 1. Národný kalendár 1998 / 1997 / 3 € 2. Pred štartom na vysokú školu / 2007 / 2 € 3. Rytíři zeleného trávníku - Hvězdy fotbalového nebe / 1972 / 2 € 4. Bohumil Kavka - Živé ploty / 1968 / 1 € 6. 1000 rád pre domácnosť / 1985 / 2 € 7. Mladý chemik - Návod k práci se soupravou / 1987 / 1 € 8. Koreniny pochutiny v domácnosti / 2 € 9. Reformovaný kalendár 2007 / 3 € 10. Rady pre domácnosť / 2 € 13. N. M. Chodakov - Mladým manželom / 1 € 14. N. M. Chodakov - Mladým manželom / 1 € 15. Průvodce Bulharskem / 1 € 16. Kvetiny okolo nás / 2 € 17. Rady pre domácnosť / 2 € 18. EURO jazyk pre spoločnú Európu 0,50 € 19. Choroby srdca a ciev 0,30 € 20. Kúpele a sanatória v službách pracujúcich / 1954 / 1 € 21. 100 + 1 rád ako usporiť energiu / 1 € 22. Dom, byt, záhrada. Teplo v dome a byte / 1 € 23. Slovenská národná knižnica / 2006 / 0,50 € 25. Štefan Semuf - Chorí radia zdravým - Vytamíny / 2007 / 0,50 € 26. Co o nás prozrazují zuby / 1 € 27. Takzvané mládežnícke sekty a okultná vlna / 2 € 28. Juraj Pado - Portrét básnika, súpis literatúry / 0,50 € 28. A od Prešova v tim poľu - Špivanki a besedi o Prešove / 0,50 € 29. Politická príprava brancov 1. a 2. výcvikové obdobie / 1982 / 1 € 29. MANŽELSTVÍ - MALÁ RODINNÁ ŠKOLA - JUDR FRANTIŠEK PAVEK / 0,50 € 30. Rady pri výbere spotrebičov / 0,50 € 31. Legendi i basnički spod Vihorlatu / 0,50 € 32. 100 sýru z globusu - 0,50 € 33. Ján Poprik - Príručka pytača alebo dvanásť odpytovaní do tucta / 0,50 € Knihy sú kompletné a zachovalé Kontakt emailom, SMS-správou ďakujem Posielam aj na dobierku Pozrite aj ostatné moje inzeráty
Správní řád - Radek Ondruš
Správní řád - Nový zákon s důvodovou zprávou a poznámkami. od: Judr Radek Ondruš
Václav Velinský ŽIDOVSKÝ PROBLÉM ČSL. REPUBLIKY
ŽIDOVSKÝ PROBLÉM ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY - Stará kniha po dědovi, jejíž popis v inzerci byl z neznámého důvodu odstraněn a následně je bráněno jeho vložení, aby si svéprávný čtenář mohl na ni utvořit vlastní názor. Ke knize je přiložen z portfolia mj. JUDr. Daniel Křetínský časopis REFLEX, jenž soustavně jednostranně hanobí vybrané konkrétní osoby ČR/ministra vnitra, premiéra, presidenta.../a národy - v čísle 22/2021 je názorně předvedeno zplynování Slovanů - občanů Ruské federace - zřejmě k tomu určeným výrobkem fa. MORA. Je zajímavé, že fa. RENAULT,HELUZ,ČESKÝ ROZHLAS, VELUX,ASKO,LENOVO,KOMERČNÍ BANKA.... tento extremismus a nesnášenlivé jednání podporují svou inzercí. Paradoxem je, že Ti, co tuto nenávist v ČR šíří, jsou tady po 2sv. válce pouze díky Těm, které by rádi zplynovali. Cena 9500,-Kč pevná.