inzerce, prodej, prodám, bazar

Magnetické tabule

Kategorie: Doplňky

Používané magnetické tabule v šedé barvě, top stav. Háčky na pověšení v pytlíčku. 4 ks. celkem. Značka ikea.
Magnetické tabule
Podobné inzeráty
Magnetické hodiny s tabulí
Magnetické hodiny s tabulí o rozměrech 80x30cm. Hodiny/tabule je tvořena ocelovým plechem a speciálním velmi odolným práškovým lakem, který je vhodný i pro lihové fixy. Povrh je velmi hladký a dobře se na něj píše i se dobře maže. Hodiny/tabuli lze zavěsit na výšku, jak je na obrázcích nebo vodorovně. K tomu slouží závěsná očka (viz foto), která jsou součástí dodávky. Před montáží je nutné zaklepnout do nožiček podle zvolené orientace montáže. Hodiny jsou osazenu velmi tichým hodinovým strojkem na tužkovou baterii (není součástí dodávky). Ručičky jsou z 3D tisku. Lihová fixa a „guma“ není součástí dodávky. Hodiny jsou určeny do interiéru. Balím do bublinkové fólie a následně do kartonové krabice. Cena: 660,-Kč + Doprava přes Českou poštu – balík na poštu (velikost zásilky)190,-Kč.
Magnetické hodiny s tabulí
Magnetické hodiny s tabulí o rozměrech 60x20cm. Hodiny/tabule je tvořena ocelovým plechem a speciálním velmi odolným práškovým lakem, který je vhodný i pro lihové fixy. Povrh je velmi hladký a dobře se na něj píše i se dobře maže. Hodiny/tabuli lze zavěsit na výšku, jak je na obrázcích nebo vodorovně. K tomu slouží závěsná očka (viz foto), která jsou součástí dodávky. Před montáží je nutné zaklepnout do nožiček podle zvolené orientace montáže. Hodiny jsou osazenu velmi tichým hodinovým strojkem na tužkovou baterii (není součástí dodávky). Ručičky jsou z 3D tisku. Lihová fixa a „guma“ není součástí dodávky. Hodiny jsou určeny do interiéru. Balím do bublinkové fólie a následně do kartonové krabice. Cena: 549,-Kč + Doprava přes Českou poštu – balík na poštu (velikost zásilky)190,-Kč.
SKLENĚNÁ MAGNETICKÁ TABULE
Prodám dvě nové skleněné magnetické tabule, popisovatelné. Rozměr 30x30 cm. S dinosaurem pouze vybalená. Cena uvedena za ks. Osobní odběr nebo zásilkovna.
BÍLÁ tabule KERAMIC 100x100 v AL rámu magnetická nová
Prodám, novou nepoužitou BÍLOU tabuli KERAMIC povrch, rozměr 100x100 cm, v hliníkovém rámu šíře 25 mm. Provedení tabule: závěsná pro psaní za sucha stíraným fixem + magnetování. Tabule obsahuje i odkládací lištu na fixy + šroubení do zdi. Bílá plocha je odolná proti mechanickému oděru, při správném čištění doživotní bělost. Vhodné jako informační plocha. magnetic. nástěnka nebo na kreslení pro dítě. Dopravu zajistím. Do 100 km je zdarma.
Korková tabule Magnetoplan 90 x 60 cm
Korková tabule Magnetoplan 90 x 60 cm. Od nákupu nebyla pověšena na zeď. Nenašli jsme pro ni uplatnění, proto prodávám. Neposílám. Pouze osobní vyzvednutí.
Magnetické spony na závěs hnědá barva
Magnetické spony na závěs viz foto, cena za pár, hnědá. Úplně nové. Cena za pár.