inzerce, prodej, prodám, bazar

Magnetická úpravna vody KRAFTING, provedení nerez DN 1"

Kategorie: Ostatní

Magnetická úpravna vody KRAFTING používá jako zdroj magnetického pole permanentní magnet (není třeba zdroj energie 230 V, ale je nutná montáž do potrubí). Při výběru magnetické úpravny vody musíte zohlednit předpokládaný průtok nebo dimenzi vodovodního potrubí (doporučená hodnota průtoku odpovídá připojovacím rozměrům, z tohoto důvodu k výběru postačuje jeden z dvojice parametrů).
Více na: cca 1 rok
pořicovací cena: 2600Kč
Moznost osobní odběr: Tišnov a Brno
PřípadnĚ možné zaslat.

Magnetická úpravna vody KRAFTING, provedení nerez DN 1"
Podobné inzeráty
Prodám málo používaný - plně funkční  SodaStream Jet White
Nejprodávanější výrobník perlivé vody v čistě bílém provedení Kompletní sada výrobník, bombička, nápojová lahev Domácí perlivá voda připravená kdykoliv namísto tahání lahví s vodou Konec trápení s věčným nedostatkem vody nakoupené z obchodu Skoncujte nadobro s hromadami plastového odpadu po balené vodě Výměnné místo originálních bombiček SodaStream vždy nablízku Litr domácí perlivé vody již od 2,57 Kč / litr Nejprodávanější výrobník domácí perlivé vody v kompletní sadě s bombičkou s náplní potravinářského CO2 plynu až na 80 litrů vlastní domácí perlivé vody a tlakovou nápojovou lahví pro opakované použití. Příprava domácí perlivé vody je nesrovnatelně pohodlnější, než nepopulární tahání těžkých balíků balené vody z obchodu. Pořiďte si výrobník domácí perlivé vody SodaStream a můžete třeba ještě dnes skoncovat s únavným taháním perlivé vody balené v nepraktických plastových lahvích z obchodu. Zapomeňte na trápení s nedostatkem nakoupené vody a nachystejte si svoji vlastní perlivou vodu kdykoliv v takovém množství, kolik zvládnete vypít. Protože perlivou vodu si odteď připravíte snadno sami v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít. Vždy čerstvou z kvalitní české kohoutkové vody skladované v ideálních podmínkách temna a chladu. Podle počtu stlačení ovládacího tlačítka výrobníku si sami určujete sílu perlivosti tak, jak máte rádi. Přidejte kousek čerstvého ovoce a máte vaše vlastní báječné pití bez zbytečného cukru, které chutná a prospívá vašemu tělu. 1 litr vlastní domácí perlivé vody vás přitom vyjde na cenu již od 2.57 Kč, takže si s námi za pohodlí nemusíte připlácet. Ve výzkumu provedeném agenturou IPSOS uvedlo 86 % uživatelů výrobníků domácí perlivé vody značky SodaStream, že svůj výrobník používají pravidelně, a to několikrát týdně, více jak třetina dokonce každý den. Dovedete si představit, kolik lahví perlivé vody by bylo zapotřebí odnosit z obchodu domů, aby pokryla každodenní spotřebu celé vaší rodiny? A jaká hromada plastového odpadu by skončila kdesi v kontejneru či na skládce? Pravidelné používání je tím nejlepším důkazem, že výrobníky domácí perlivé vody SodaStream skutečně přináší svým majitelům slíbené pohodlí a pořízení jednoho z nich i do vaší domácnosti tak dává smysl. Pro přípravu domácí perlivé vody slouží bombička SodaStream s náplní potravinářského CO2 plynu zašroubovaná do výrobníku. Z jedné bombičky připravíte až 80 litrů vaší vlastní domácí perlivé vody (podle zvolené perlivosti vody a typu použitého přístroje). Po spotřebování náplně vám prázdnou bombičku vyměníme za naplněnou na některém z více jak 2.000 výměnných míst, která jsou vám vždy nablízku po celé republice. Ve velkých obchodních centrech i na malých venkovských prodejnách. Díky takto unikátní husté síti výměnných míst vyměníte prázdnou bombičku SodaStream bez složitého hledání v podstatě na každém rohu. Obsah Balení výrobník domácí perlivé vody bombička s potravinářským CO2 - NENÍ SOUČÁS
Trubky kruhové z nerezové oceli.
Prodám: - trubka 16x1,5-228, nerez, (5,-Kč) - trubka 17,5x1,5-1710, nerez, (57,-Kč) - trubka 25x2,5-449, nerez, 23,-Kč) - trubka 30x2-1699, 1.4301-nerez leštěná, (132,-Kč) - trubka 32x4-437, nerez, (45,-Kč) - trubka 32x4,5-170, nerez (20,-) - trubka 38x3-177, nerez, (30,-Kč) - trubka 38x3,5-667, 3 ks, nerez, (112,-Kč/ks) - trubka 38x3,5-177, nerez, (30,-Kč)
Domácí úpravna vody - Culligan CZ odstraní mangan a železo
Domácí úpravna vody. Ele. řízená. Odstraní z vody mangan a železo, pokud je jich ve vodě příliš velké množství. Stáří 7 let. Máme již vodovod, nepotřebujeme. PC 38 tis. Skládá se z: Dávkovací čerpadlo GRUNDFOS DDE-P06-10 ,Zásobní nádoba na chemikálie (25 l), Impulsní vodoměr FLODIS DN 15 s čidlem Target 1 ks, Automatický filtr UFP 12. Držák na nádobu s chemikáliemi a držák na filtr k zavěšení na zeď. Stačí si domluvit instalaci, koupit naplň filtru a chemikálie. Kontakt na dodavatele předám. Předání Říčany.
Filtrační systém AP-02
prodám nevyužitý filtrační systém AP-02 AP-02 je nejmenší z řady komplexních úpraven. Toto zařízení od španělského výrobce je vhodné pro klienty, kteří nemají problém s dusičnany, ale voda jim nechutná nebo zapachá chlórem. Svým využitím se úpravna hodí takřka pro každou domácnost. Výhodou zařízení jsou také malé rozměry a jednoduchá údržba. Naše společnost má pro toto zařízení výhradní zastoupení pro českou republiku a žádná jiná společnost Vám proto stejný model nenabídne. AP-02 se vyznačuje 3-stupňovým filtračním systémem zakončeným UV lampou s germicidní zářivkou Philips. Díky použití nejkvalitnějších materiálů je úpravna maximálně spolehlivá a při dodržování pravidelného servisu Vám bude sloužit mnoho let. Mechanické filtry zachycují plovoucí nečistoty a drobné částečky rzi, písku a dalších nečistot z vodovodního řadu nebo studně. Částečky větší jak 5 mikrometrů se zachytávají na těchto filtrech se 100% účinností. Filtr s aktivním uhlím pohlcuje mnoho chemických látek a sloučenin jako například chlór, pesticidy, trihalomethany a další. Aktivní uhlí také odstraňuje nepříjemné pachy a zlepšuje výrazně chuť vody. UV - lampa s 6 Wattovou germicidní zářivkou Philps zajišťuje absolutní bakteriologickou ochranu. Oproti tradičním systémům má AP - 02 tyto výhody : malé rozměry jednoduchá montáž výhodná cena výstupní kohoutek z nerezové oceli s keramickou vložkou
domácí komplexní úpravna vody
Zařízení SL200 je nejlepší možné řešení úpravy vody, která není vhodná ke konzumaci. Je ideálním řešením hlavně pro uživatele Studní, vrtů a jiných nechráněných zdrojů vody. Má 6 stupňů filtrace a odstraní i ty nejhorší kontaminanty z vody. Zařízení SL200 je nejvyspělejší technologie ve své kategorii a disponuje vlastní řídící jednotkou, čidle na kvalitu vody, senzorem proti úniku vody a diodovými ukazateli. Voda ze zařízení je vhodná i pro nejmenší děti! Specifikace: 25x40x43cm; 14kg; denně vyprodukuje až 180l; napájení 240V přes 24V DC; v ceně kromě úpravny je i nerezový kohoutek!
Úpravna vody s filtrací
Jedná se o úpravu vody pro potřeby mateřské školy, která byla provozována 2017-2020. Zajišťovala bakteriologickou nezávadnost, snížení tvrdosti vody a dusičnanů. Z důvodu napojení školy na vodovod je nevyužívaná. Obsahuje: automatický filtr pro nonstop provoz TWIN A 70 K na změkčení vody, 3x ROME70 na odstranění dusičnanů a dávkovací čerpadlo ET 02/06 časové pro bakteriologickou nezávadnost vody. Dále byla nainstalována 2x nádrž s čerpadlem a tlakovou nádobou + dopouštěcí automatika. Možno odkoupení i po jednotlivých dílech. Blíže viz: