inzerce, prodej, prodám, bazar

Magické klíče David Allen Hulse

Kategorie: Ostatní

!!! KOUPÍM !!!

Magické klíče - David Allen Hulse

díl 1. a 2.

- nabídněte prosím, děkuji !!!
Magické klíče  David Allen Hulse
Podobné inzeráty
Věšák na klíče ve tvaru domku s vesničkou
Rádi bychom Vám představili náš nový produkt - "S láskou vyrobený" dřevěný věšák na klíče . Tento věšák je vyroben ze dřeva a má tvar domku, který je velikosti 24x14 cm. Disponuje krásnými a živými barvami - zelenou, hnědou, modrou a okrovou, takže se hodí do různých interiérů. ❤️ Co tento věšák na klíče tak výjimečným dělá, jsou malé dřevěné domečky, které jsou na něm umístěny. Tyto domečky tvoří malou vesničku a vytvářejí nádhernou a originální atmosféru. Díky nim bude tento věšák nejen praktickým pomocníkem pro Vaše klíče, ale také skvělým doplňkem Vašeho interiéru. Každý z těchto dřevěných kousků je ručně vyroben s láskou a pečlivostí, takže každý z nich je trochu jiný a originální. Tento věšák na klíče bude skvělým dárkem pro Vaše blízké nebo pro Vás samotného. S tímto praktickým a originálním věšákem na klíče už nikdy neztratíte své klíče a navíc získáte nádherný doplněk do svého domova. Děkujeme Vám za podporu a těšíme se na to, že tento dřevěný věšák na klíče Vám přinese radost a pohodu do Vašeho domova. ❤️
Katyň - Stalinský masakr a triumf pravdy (kniha)
Kniha je nová (nečtená). Autor: Allen Paul. Vydal Knižní klub, 2016. Počet stran: 488 + 16 str. příloh. Cena: 80 Kč. "Kniha Katyň - Stalinský masakr a triumf pravdy přináší pohnuté svědectví o nebývalé schopnosti lidí přestát ty nejnesnesitelnější formy tyranie. Je nejen dokonalou analýzou ničivého masakru v Katyni, ale současně i něco mnohem důležitějšího - je to hluboce působivé svědectví o duchovní síle obětí tohoto zločinu a o definitivním triumfu pravdy. Allen Paul se neskrývá se sympatiemi k polskému národu a chápáním jeho mentality. Ve snaze odhalit pravdu je neúmorný a důsledný... Katyň je pro něj symbolem celého tragického osudu Poláků za druhé světové války a především pak vražedné Stalinovy politiky."
Úžasná hra 4 - 100 IMAGLEE magické karty - 1-12 hráčů
Prodám bezvadnou hru IMAGLEE magické karty. Pro: 4 roky až 108 (uvádí autoři) 1-12 hráčů 2-30 minut Hra obsahuje okolo 100 originálně ztvárněných karet s obrázkovými čísly, které rozvíjejí kreativitu, paměť a bystří mysl. Nekonečné množství pravidel. Ve výborném stavu Viz web: Mohu zaslat přes Zásilkovnu (stále nejlevnější).
Věci na magické rituály
Prodám nikdy nevyužitou sadu na magické rituály, včetně knihy. Vše je úplně nové, tak jak to přišlo z eshopu, tak mi to tu pouze leží. Prosím, pište pouze na email, mobilní telefon neuvádím. Věci mohu zaslat přes Zásilkovnu. - velká červená svíčka - kalich - dýka - písek do kadidelnice - sůl - vykuřovadla - keramická miska - mušle (miska) - uhlíky - měděná lžička - jednou čtená kniha - WICCA a jak jí rozumět (Cassandra Eason)
NANO houbičky - na čištění 10 ks
Magické čistící NANO houbičky, vyčistí téměř cokoliv, od kůže pomalované fixami až po špinavou pánev nebo umyvadlo. Co je na nich magické? Čistí jen za pomocí vody, bez žádných dalších čistících přípravků, vyrobeny z Nano materiálu. Po použití lze jen promýt vodou a po uschnutí znovu použít. SUPER cena jen 60,-Kč za 10 ks, 100,-Kč za 20 ks houbiček. Mohu i zaslat za +75,-Kč, na výdejní místo Zásilkovna v ČR.
Tubular pick - trubkové klíče
Tubular pick - trubkové klíče - [20.8. 2021] Smazat/ Upravit/ Topovat Tubular pick - trubkové klíče - 1 Tubular pick - trubkové klíče - 2 Tubular pick - trubkové klíče - 3 Prodám Sada tubular - 3ks (7.0,7.5,7.8mm) - HUK + Tubular pick - 7 stavítek (7.5mm) - GOSO, ideálně dohromady. Většina klíčů je skoro nepoužita. Pozn. rozměry "7,5mm" nejsou v obou sadách/výrobcích totožné, hodí se tedy obojí. ------------------ 1. Sada tubular - 3ks (7.0,7.5,7.8mm) - HUK Třídílná sada kvalitních trubkových klíčů. Výhodou těchto picků je jejich malá hmotnost a velikost. Každý pick disponuje magnetickým kroužkem, kterým během vteřiny vrátíte jehly do původní polohy. S těmito klíči během pěti vteřin otevřete moderní trubkové zámky. Sada obsahuje: • 3 trubkové klíče - 7.0mm, 7.5mm, 7.8mm • 1 imbusový klíč • 3 náhradní jehly • 4 náhradní brzdící kroužky • 1 plastové pouzdro s výplní ------------------- 2. Tubular pick - 7 stavítek (7.5mm) - GOSO Trubkový klíč (tubular pick) pro pro moderní 7 stavítkové zámky s průměrem 7.5mm. Díky resetovacímu tlačítku je práce s nástrojem snazší a rychlejší.