inzerce, prodej, prodám, bazar

MADLO NA WC PRO SENIORY

Kategorie: Ostatní

PRODÁM 1ks sklápěcí madlo na WC či do koupelny pro seniory, pův.cena 1200Kč/1ks, nyní 494Kč/ks.
MADLO NA WC PRO SENIORY
Podobné inzeráty
Madlo/držadlo do koupelny pro seniory
Prodám nové nepoužité madlo / držadlo vhodné na WC či do koupelny nejen pro seniory. Včetně krytek a spojovacího materiálu. Rozměr 400x400, úhlové - 60° Cena dohodou.
madlo pro seniory do koupelny
nabízím nové madlo pro seniory, do koupelny, rovné 50 cm, nevybalené, cena 350, původní cena 700,-
Elektrický vozík pro seniory PRIDE LUNA
Prodám plně pojízdný elektrický vozík pro seniory PRIDE LUNA. Rychlost:15 km/h Dojezd max.:40 km s novými bateriemi Nosnost:145 kg Motor 650 W Baterie:až 2x 75 Ah Rozměry (délka / šířka):142cm/67cm Světlá výška cca:12 cm Stoupání 14 ° Barva:modrá metalíza Pride Luna je invalidní elektrický skútr určený pro osoby s pohybovými obtížemi, seniory a invalidy. Je dostatečně prostorný. Díky nastavitelným řídítkům si ho každý uživatel nastaví dle vlastních potřeb. Pohodlí při jízdě je umocněno velkou sedačkou, která je otočná, proto se na ni snadno nasedá. Tento elektrický vozík má jednoduché páčkové ovládání, regulátor rychlosti, klakson, indikátor stavu baterií a další praktické vybavení. Díky umístění předního kola má uživatel hodně prostoru na nohy. Pro řízení invalidního elektrického skútru není potřebný řidičský průkaz.
Domácí péče o seniory
Dobrý den. poskytuji péči a pomoc seniorům v jejich domácím prostředí. Péči mohu poskytovat formou pravidelnou i nepravidelnou, celodenní, 1/2 denní, kratší. praxi jsem získala například v Domově pro seniory se zvláštním režimem a Denním stacionáři pro seniory. momentálně se začínám věnovat poskytování péče seniorům v jejich domácím prostředí. Vykonává tyto běžné činnosti,běžný úklid,nákupy,příprava a servírování jídla,praní prádla,žehlení prádla,doprovod při procházce,péče o domácí mazlíčky.samozřejmostí jsou i běžné potřeby.pomoc při osobní hygieně,pomoc při oblékání a vysvlékání,doprovod při chůzi,polohování,doprovázení k lékaři a na úřady,perorální podávání léků, po případě je možné se domluvit individuálně. Lokalita: Plzen sever, Toužim,stříbro,Kralovice a okolí. první kontakt poprosím e-mailem oveyou123@ děkuji.
Podpěrné madlo tvar U 600mm barva bílá.
Prodám nové nepoužité madlo /Bemeta Podpěrné madlo tvar U 600mm, bílé .Původní cena 1250kč Madlo pro osoby tělesně postižené, starší a s omezenou pohyblivostí, které potřebují bezbariérové koupelnové vybavení, v němž se dobře obejdou i bez cizí pomoci. Výrobky jsou certifikované státní zkušebnou a odpovídají legislativě ČR o instalaci produktů do bezbariérových prostor. K uchycení jsou dodávány nerez šrouby podle DIN 95, 6×60 mm s hmoždinkami z plastu pro montáž do plných cihel a betonu. Pro jiný druh zdiva je nutno zvolit upevňovací prvky odpovídající namáhání.
Madlo, pomůcka pro vstup do vany
Prodám zánovní madlo, které se přidělává na kraj vany pro lepší vstup, vhodné pro seniory. Technické informace jsou k vidění na jedné fotce. Pište prosím pouze emaily, děkuji.