inzerce, prodej, prodám, bazar

Madlo na Quinny Zapp xtra

Kategorie: Kočárky

Madlo na Quinny Zapp xtra
Jako nové jednou použité.
Top stav
Madlo na Quinny Zapp xtra
Podobné inzeráty
Quinny Zapp potah nepolohovací Red Revolution
Quinny Zapp potah nepolohovací Red Revolution.Potah do kočárku Quinny Zapp Sedačka je nepolohovací. Nová doprodej sklade cena je pevná. P.C 1990 Potah: 100 % polyester Vnitřní výplň: 80% polyester a 20% polyuretan Barva: Red revolution Nepolohavací sedačka na kočárek Quinny Zapp. Díky této sedačce přeměníte váš současný polohovací Quinny Zapp na nepolohovací, ale skladnější kočárek.
Quinny zapp xtra - sedačka
Prodám úplně novou sedačku Quinny zapp xtra – nikdy nepoužitá. Může být použita po i proti směru jízdy, nastavitelné 3 polohy + slunečná clona. Cena 2000,- Kč. +420
Kočárek golfky Quinny Zapp Xtra
Prodám extrémně skladný kočárek (golfky) Quinny Zapp. Prakticky nepoužívaný. Měli jsme jej v kufru auta když jsme jeli na dovolenou a použili jen párkrát na uspání dítěte. Kočárek je perfektně skladný - není problém jakékoli malé auto typu Citygo, Peuget 206 apod. Původní cena 6900 Kč. Osobní předání možé Konice, Prostějov, Brno, Boskovice, Blansko. Případně možno zaslat.
Sportovní kočárek Quinny Zappp xtra
Prodám sport.kočarek Quinny Zapp xtra .Málo používaný. Cena 2000kč
Sportovní kočárek Quinny Buzz + příslušenství
Sportovní kočárek Quinny Buzz + korba (adaptéry ke korbě nejsou součástí). Systém složení kočárku je hydraulický, rozloží kočár zcela automaticky. Měkce polstrovaná sedačka je otočná po i proti směru jízdy. Ovladatelné přední kolo je otočné o 360° a lze jej zaaretovat. Opěrku nohou a zad lze polohovat. Teleskopická rukojeť umožňuje nastavení dle výšky (madlo lze polohovat pouze ručně, nefunkční tlačítko polohování) Kočárek má 5-ti bodové bezpečnostní, nastavitelné, polstrované. Zadní + přední kola jsou nafukovací, všechna odnímatelná. Příslušenství: - zimní fusak - pláštěnka - síťka proti hmyzu - bočnice proti větru - pláštěnka na korbu - držák na pití - zimní vak na madlo (na ruce v teple) - závěsná taška na madlo - závěsná taška za zadními koly - přebalovací příruční taška Quinny Stav odpovídá používání po dvou dětech - madlo lze polohovat pouze ručně (nefunkční tlačítko polohování) Po Praze mohu i dovézt.
Quinny Buzz Xtra 4
Nabízím k prodeji kočárek Quinny Buzz Xtra 4 v použitém stavu včetně mnoha doplňků. V ceně je - kostra kočárku (vč. koše), korýtkové sedátko, hluboká korba (vč. fusaku), vajíčko maxi-cosi (vč. adaptérů, bez základny - v autě ho možno zajistit běžným bezp. pásem), 2x pláštěnka, moskytiéra a taška přes madlo. Přední kola lze zaaretovat. Kočár jezdí, brzdí, skládá se. Několiv slov ke stavu - kolečka jsou bezdušová (z plného materiálu) a už mají něco za sebou, jsou ojetá, místy popraskaná občas dirka (viz. foto). Kosta je v přijatelném stavu, místy škrábanec. Díky rozměrům a množství jednotlivých dílů nutno osobně vyzvednout.