inzerce, prodej, prodám, bazar

MAĎARSKÉ převozní značky NOVÉ 2023 EU NA PREDAJ

Kategorie: Příslušenství

převozní značky, trvale manipulační značky

Predám úplne nové nepoužité ešte zabalené maďarské prevozné značky I vhodné na dovoz vozidiel zo zahraničia EÚ (napr. Nemecko) alebo prevoz neprihlásených vozidiel v rámci CZ za účelom prihlásenia na úrade alebo na vykonanie manipulačných jázd. Značky sú čerstvo vydané NA KONCI FEBRUÁRA 2023 a sú platné 1 rok DO KONCA FEBRUÁRA 2024. Ide o originál prevozné značky - žiadne napodobeniny so všetkými ochrannými prvkami (viď. foto)!!!

Od 1.7.2022 boli novou vyhláškou prevozné P maďarské značky (dlhoročný používaný starší typ) nahradené novým typom I, ktoré sú po novom opatrené symbolom EÚ, maďarským erbom a novými ochrannými prvkami a taktiež  evidečný doklad k nim už nemá podobu bežného papiera ale originál dokladu s ochrannými prvkami presne ako majú v maďarsku aj bežné doklady k vozidlu. K značkám sú samozrejme vydané všetky potrebné doklady!!!

Súčasť balenia:
2x značky
Denník jázd (kniha)
Poistenie k prevozným značkám
Originál technický preukaz
Preklady dokumentov
a ďalšie potrebné doklady!!!

Cena je 21300 kč (900€) plus seriózna dohoda možná!

převozní značky, trvale manipulační značky,prevozné značky, prepravné značky, dovoz vozidiel, prepravné ŠPŽ, prevozky, zahraničné značky, maďarské P, prihlásenie vozidiel, péčkové značky, maďarské I značky,íčkové značky
MAĎARSKÉ převozní značky NOVÉ 2023 EU NA PREDAJ
Podobné inzeráty
SPZ DE,Převozní značky DE,Registrační značky DE,Převozky DE
Zajištění krátkodobých převozních značek(5-ti denních)-žluté převozky a 30-ti denní převozní značky-červené převozky. Zajištění převozních značek německo.Vyřizujeme každý týden ve čtvrtek.Vyzvednutí krátkodobých převozních značek v Praze, Brně, případně na hraničním přechodu do německa nebo rakouska. Převozky vyřizujeme kompletně na klíč, včetně povinného ručení. EU převozní značky - pro další členské státy EU vyřizujeme denně. EU-značky ,vyřizujeme pouze, na základě závazné objednávky.Razíme i SPZ na přání.
Prevozné značky platné v celej EÚ
Ponúkam na predaj prevozné značky platné v celej Európskej Únii Poistené v rámci celej EÚ Dovoz vozidla zo zahraničia 1350,- eur
Kinetické dynamické vyprošťovací lano 22t
Kinetické dynamické vyprošťovací lano. Délka 8 metrů, průměr 32mm. Maximální zatížení 22 tun. Průtažnost až 30 % dle zatížení. Vhodné na střední a větší auta. Součástí jsou popruhy na suchý zip pro opětovné sbalení do převozní velikosti. Předání Uničov, Olomouc, případně dobírka přes DPD.
Kinetická vyprošťovací kurtna, kinetický popruh 9m 15t
Kinetická vyprošťovací kurtna, kinetický popruh. Délka 9 metrů, šířka 100mm. Maximální zatížení 15 tun. Průtažnost až 20 % dle zatížení. Jedná se o skladnější variantu kinetického nářadí pro vyprošťování. U popruhu se počítá 2-3 násobek váhy těžšího z vozidel. Součástí je popruh pro opětovné sbalení do převozní velikosti. Možné předání v Uničově, v Olomouci, případně lze zaslat dobírkou prostřednictvím DPD.
Kinetická vyprošťovací kurtna, kinetický popruh 3m 12t
Kinetická vyprošťovací kurtna, kinetický popruh. Kinetická stromovka. Délka 3 metry, šířka 75mm. Maximální zatížení 12 tun. Průtažnost až 20 % dle zatížení. Jedná se o skladnější variantu kinetického nářadí pro vyprošťování. U popruhu se počítá 2-3 násobek váhy těžšího z vozidel. Součástí je popruh pro opětovné sbalení do převozní velikosti. Odolné proti chemikáliím a olejům, ÚV odolné. Možné předání v Uničově, v Olomouci, případně lze zaslat dobírkou prostřednictvím DPD.
Kinetické dynamické vyprošťovací lano 16t
Kinetické dynamické vyprošťovací lano. Délka 8 metrů, průměr 28mm. Maximální zatížení 16 tun. Průtažnost až 30 % dle zatížení. Součástí jsou popruhy na suchý zip pro opětovné sbalení do převozní velikosti. Předání Uničov, Olomouc, případně dobírka přes DPD.