inzerce, prodej, prodám, bazar

Macrame listy

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám macramé dekoraci, ručně vyrobenou z kvalitní příze Bobbiny.
Mohu vyrobit v různých barevných kombinacích.

Včetně ošetřené a opracované větvičky.
Zasílám zásilkovou 79,-
Macrame listy
Podobné inzeráty
Macrame podtácek pro kafíčko
Macrame podtácek pro milovniky kafíčka je vhodný i jako dárek pro kamarádku, maminku, sestru či kolegyni. Macrame podtácek pro kafíčko je vyrobený metodou macrame, podtácek je z překližky. Šňůrka je ze 100% recyklované bavlny. Nyní mohu nabídnout v šedé či zelené barvě, ty jsou ihned k odeslání. Kromě podtácku s motivem kafe mohu nabídnout ještě motiv konévky na čaj s hrnečkem či pejska. Cena jednoho podtácku je 139 Kč, cena dvou kusů je 249 Kč. Zasílám zásilkovnou za 69 Kč.
Macramé s listy wallhanging
Originální macrame drhané z biobavlny. Na japonské javorové větvi. Dřevěné korálky, s lístky. Délka větve 48 cm, výška i se zavěšením 65 cm.
Macrame listy
Prodám macramé dekoraci. Ruční práce z kvalitní příze Bobbiny. Cena včetně opracované a ošetřené větvičky. Barvy: avokádo, natural, coffee, karamel. Zasílám zásilkovou 79,-
Macrame listy
Prodám macrame dekoraci. Vyrobeno z kvalitní příze. Barvy: coffee, avokádo, bílá, karamel, nude Cena bez větvičky (opracovaná a ošetřená větvička cca 1m +200,-). Zasílám zásilkovou.
Macrame dekorace
Macrame peříčka Nové Cena zahrnuje i dřevo. Prosim jen email nebo sms, dekuji.
Kroužek na ubrousky, macramé
Kroužek na ubrousky na fancy večeře doma. Velikost kroužku: 5 cm Délka macramé části: 10 cm Materiál: bavlna, dřevo Barva: smetanová Cena jednoho kroužku: 135 Kč