inzerce, prodej, prodám, bazar

Macallan Rare Cask, batch No.1

Kategorie: Ostatní

Krabice i láhev ve 100% stavu, odkaz zde: předání Brno a okolí, po dohodě můžu poslat.
Macallan Rare Cask, batch No.1
Podobné inzeráty
Macallan The Harmony Collection - Smooth + Intense Arabica
Druhá limitované edice z destilérky Macallan. 100 % stav krabice i lahev. Osobní předání Praha nebo západní Čechy, případně zašlu bezpečně zabalené přepravcem. Cena za obě lahve, prodej ale možný i zvláště. V případě zájmu mohu nabídnout i třetí lahev z této edice - první vydání Macallan Harmony Collection Rich Cacao.
Foursquare Vininova Poland 1st Edition Private Cask Selectio
Kolekce Private Cask Selection od barbadoské legendy Foursquare se dostala k našim sousedům. Polský dovozce světových vín se tentokrát rozhodl trochu odbočit a nechat si stočit parádní dvanáctiletý rum. Foursquare Private Cask Selection Vininova 12yo voní po dubu, vanilce, kokosu, karamelu a vlašském ořechu. V ovocné chuti dominují tóny banánů, manga, koření a dubu. Ve velmi dlouhém závěru objevíte ořech, kokos a tropické ovoce. Celkem bylo stočeno 600 lahví. Samozřejmě už nejsou k dostání.
Macallan Harmony Collection Inspired by Intense Arabica 0,7l
Druhá limitované edice z destilérky Macallan. 100 % stav krabice i lahev. Osobní předání Praha nebo západní Čechy, případně zašlu bezpečně zabalené.
The Macallan Easter Elchies Black 2019
The Macallan Easter Elchies Black 2019 Vydání pro rok 2019 je vším, co jsme od Macallanu očekávali. Náznaky tmavého kouře v kombinaci s bohatým, krémovým pocitem v ústech a tóny karamelu a vanilky, aby vytvořily nezapomenutelný zážitek. Ideální jako investiční láhev ve 100% stavu zaparafováno. Preferuji osobní předání v Praze.
Glenfiddich 21 yo Rum Cask Finish 43,2%, batch 39
Nabízím tento známý 21letý Glenfiddich, odkaz zde: Osobní předání Brno a okolí, po dohodě můžu poslat.
Rum don papa rare cask
Kolek CZ,balíkovna 100kč