inzerce, prodej, prodám, bazar

M.R.E. - Meal ready to eat

Kategorie: Ostatní

M.R.E. - Meal ready to eat

Celodenni davka potravy.

Po kliknuti na me jmeno, kouknete na dalsi me inzeraty.
M.R.E. - Meal ready to eat
Podobné inzeráty
Tefal Cook Eat sada hrnců 10 ks
Tefal B921SA55 Cook Eat sada hrnců 10 ks Nová nerozbalená krabice. Nevhodný dar. Sada obsahuje: - vysoký hrnec s poklicí 6,4 l - průměr 22 cm - rendlík s poklicí 1,5 l - průměr 16 cm - kastrol s poklicí 2,2 l - průměr 18 cm - kastrol s poklicí 3,1 l – průměr 20 cm - kastrol s poklicí 5,4 l – průměr 24 cm Vnitřní povrch: leštěná nerezová ocel, vnější povrch: leštěná nerezová ocel - vysoký lesk. Možnost použití v troubě až do 175°C (bez poklice), možnost používání kovového kuchyňského náčiní, možnost mytí v myčce. Použitelné na všech typech tepelných zdrojů včetně indukční varné desky.
predám novou slovenskou společnost - plátce DPH
Predám novú slovenskou společnost - firmu sro - mesačný plátca DPH - tzv. ready made sro. Ready made sro založená 10/2022. ODALIS s.r.o. IČO: 54 982 707 IČ DPH: SK2121830425 (registrácia od 05.12.2022) - mesačný plátca DPH §4/222 Z.z Široký rozsah predmetov činnosti. Vyššie základné imanie - 10.000,- Eur. V cene komplet právny servis pri prepise - dokumentácia k prevodu, akékoľvek zmeny v sro, zápis zmien do Obchodného registra a súdny poplatok. Spoločnosť je nová, čistá, bez záväzkov, bez majetku. Nikdy nevykonávala žiadnu podnikateľskú činnosť. Zmluvná garancia o bezdlžnosti. V ponuke viacero plátcovských spoločností (aj nové ready made, aj spol. s históriou) predám sro, predám sro mesačný plátca DPH, predám staršiu sro plátca DPH s históriou, mesačný plátca DPH, plátca DPH, sro s DPH, kvartál, kvartálny plátca DPH
Prodej ready made společností s.r.o., plátce DPH
Prodej ready made s.r.o. - Měsíční plátce DPH - Čistá společnost - Nově založená - Bez dluhů - Bez závázků - Kompletní účetnictví - V ceně sídlo až na rok zdarma - Převod internetové domény - od 64 999 Kč
READY MADE - společnost s.r.o. plátce dph
Dobrý den, prodám ready made firmu s.r.o., která je plátce DPH. Společnost je čistá, bez dluhů, nově založená, komplet účetnictví. Na prodej i společnosti bez DPH, nebo společnosti s historií.
Spací pytel s matrací pro děti Ready Bed – nový.
Spací pytel s integrovanou nafukovací matrací Ready Bed výrobce Worlds Apart je určený pro pohodlné přespání malých dětí. Osvědčené řešení „vše v jednom“ obsahuje nafukovací matraci s bočnicemi, čely a polštářem, přikrývku, má navíc odkládací kapsu na boku a obal pro přenášení. Velmi lehký, materiál kvalitní polyester pro snadnou údržbu, možnost praní v pračce. Rozměry 130x61x23cm, hmotnost 1,9kg. Nový, dovoz z Anglie, pumpa pro nafouknutí ke spacáku zdarma. Osobní převzetí je možné v Žamberku.
Prodám ready made s.r.o.
Prodám ready made s.r.o. prodám s.r.o. která není plátce DPH, založená v lednu 2018, základní kapitál 1000Kč bez závazků a dluhů, nikdy nepodnikáno, sídlo Praha 1.