inzerce, prodej, prodám, bazar

Lyžařské boty Head FX GT W

Kategorie: Boty

Nové, nenošené
Dostupné velikosti: 26 cm

Tato dámská čtyřpřezková rekreační lyžařská obuv Head FX GT W má největší prostor přes nárt a proto je jednou z nejlépe "padnoucích" bot na trhu pro většinu lyžařek. Nabízí snadný nástup a výstup ze skeletu. Všechny přezky boty jsou doplněny o individuální micronastavení dle potřeb uživatelky. První přezka obsahuje možnost nastavení supermakro (zvětšení/zmenšení obvodu sepnutí) pro až opravdu silné lýtko. Fantastický poměr cena/výkon.
Lyžařské boty Head FX GT W
Podobné inzeráty
Lyžařské boty Head Edge 8.8
lyžařské boty Head velikost skeletu 305 mm pro nohu velikosti 26/26.5 cm. Flexe 70. Běžné známky opotřebení. Posílám přes zásilkovnu a balíkovnu.
Lyžařské boty Head Next Edge 75
Nové, nenošené Dostupné velikosti: 30 cm Pánská čtyřpřezková sportovně rekreační lyžařská obuv Head NEXT EDGE 75 - nejlépe padnoucí řada lyžařských bot EDGE. Nový model z kolekce 2016/17. Boty jsou velmi stylové a moderní.
NOVÉ dámské snowboardové boty HEAD ONE vel. 40
Dobrý den, prodám zcela nové dámské snowboardové boty - nikdy neježděné (ještě s visačkou) značky HEAD model ONE. Velikost snowboardové boty je 40/US - 9 a 26cm. Boty mají kolečkové zapínání, které je velice rychlé na obutí a díky vnitřnímu kožíšku jsou velice příjemné. Cena 2900 Kč. Osobní odběr Benecko - Vrchlabí - Krkonoše. Možnost zaslání i přes Zásilkovnu na dobírku (+109 Kč) Více informací na: hruska.ondrej@
Lyžařské boty Rossignol Speed 80
Nové, nenošené Dostupné velikosti: 29 cm Lyžařské boty Rossignol SPEED 80 s pohodlným 104 mm širokým kopytem "comfort fit". Botička je anatomicky předtvarovaná, poskytuje komfortní obalení chodidla, tepelnou izolaci a oporu během celého dne. Jedinečná technologie Sensor Matrix odlehčuje skelet, přičemž zajišťuje plnohodnotný výkon. V oblasti nártu je skelet měkčí, což umožňuje snadné nazouvání a vyzouvání. Je určen pro začátečníky a pokročilé lyžaře běžné postavy, kteří upřednostňují komfortní širší tvar lyžařské boty.
Lyžařské boty Rossignol Speed 100
Nové, nenošené Dostupné velikosti: 27 cm, 28 cm Lyžařské boty Rossignol SPEED 100 s pohodlným 104 mm kopytem "comfort fit". Tento model si může obout lyžař každé výkonnosti, který upřednostňuje širší skelet. Jedinečná technologie Sensor Matrix odlehčuje skelet a zároveň zajišťuje plný výkon. Tuhost lyžařské boty lze snížit pomocí zadního šroubu skeletu. V oblasti nártu je skelet měkčí, což umožňuje snadné nazouvání a vyzouvání. Poskytují komfortní obalení chodidla, izolaci a oporu během celého dne.
Nike adapt bb 2.0
Dobrý den, ahoj, prodám boty Nike adapt bb 2.0 v barvě tie dye. Jsou to elektronické boty, které se zavazují přes aplikaci a samozřejmě i normální ručně, pokud chcete. V aplikaci se dá nastavit, jak moc chcete boty na noze utáhnout a nastavit si, ze kdykoliv do nich strčíte nohu, tak se zavážou aniž by jste cokoliv udělali. V aplikaci si boty můžete povolovat a utahovat během vteřiny podle libosti. Jsou to sportovní boty, jsou strašně pohodlné, neznám pohodlnější boty a klidně si v nich můžete zahrát i basket, ostatně na to byly i vyvinuty. Je jen pár kusů a byly vyprodané do 1 hodiny a v ČR nejsou k dostání. Byly jen jednou na noze a jinak jsou úplně nové, věci jsou v krabici originální a až na kabel nerozbalené, s certifikátem. Boty se položí na bezdrátovou nabíječku a lehce se nabíjí, všechno je strašně jednoduché a prakticky nepotřebuji nabijet, protože se prakticky nevybíjí, ale předpokládám, že když půjdete spát, tak si je tam hodíte a máte je každé ráno na 100%. Co jsem tak koukal po internetu, tak je někde vážně nabízejí za astronomické ceny (záleží samozřejmě na velikosti boty) a tak si myslím, že se určitě najde někdo v Česku, kdo tyto boty ocení. Děkuji!