inzerce, prodej, prodám, bazar

Luxusní sametová sedačka do L - MARYAM, černá

Kategorie: Sedací soupravy

Jedná se o vystavený kus.
1 x trojsedačka - 209 x 91 x 65, 1 x lenoška - 151 x 119 x 65,
Vysoký komfort sezení,
Zdobné prošívání Chesterfield,
Nohy potaženy nerezovým kovem,
Precizní ruční práce,
Luxusní stylový design.

V ceně není zahrnuta doprava. Možnost doručení. V případě zájmu prosím pište na: agenturahracek@, nebo SMS. Odpovím co nejdříve. Pracuji v zahraničí.
Luxusní sametová sedačka do L - MARYAM, černá
Podobné inzeráty
luxusní sedačka – pohovka kůže DOPRAVA
na prodej klasická – značková - luxusní kožená pohovka – sestava s křesly. Klasický anglický klubový design, silná pravá přírodní kůže s patinou. Luxusní, hodně pohodlná a stylová sedačka. Značka OVERMAN. Dá se umístit nejen do bytu, ale také třeba do klubu, baru, obchodu, kanceláře a podobných prostor. Délka sedačky je 180 cm. Vše na foto. Původní cena sestavy cca 75000 (sedačka cca 35000, křeslo 2x 19000). Na prodej sedačka jen za 5900 a za 2900 Kč je křeslo (jsou dvě) nebo DOHODA za kompletní sestavu. DOPRAVA je možná, nejen po Praze ale i celé ČR. SMS prosím NEPOSÍLAT.
Prodám novou rozkládací pohovku Micadoni Moghan
Prodám novou, nepoužívanou sametovou rozkládací pohovku s úložným prostorem Moghan (3místná) Doplňující informace - sametová pohovka (3místná) - s funkcí spaní, úložným prostorem a 2 dekorativními - polštáři - povlaky na polštáře jsou odnímatelné - nosnost: max. 350 kg - pohovku lze přeměnit na postel vytažením sedáku a sklopením opěradla. - výsledkem je plocha na ležení 140 x 190 cm Po sestavení nohou a složení prvků pohovky lze pohovku okamžitě použít. Plyšová a luxusní sametová potahová látka s jemným třpytem. Ideální volba pro elegantní design nábytku. Má velmi vysokou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko poškození. Barva Potah: světle šedá Nohy: kouřová rozměry Celkové rozměry: Š 235 cm, V 88 cm, H 100 cm Rozměry plochy k ležení: Š 140 cm, H 190 cm Rozměry sedací plochy elementu pohovky: Hloubka sedadla: 60 cm Hloubka sedu bez polštáře: 80 cm Výška sedadla: 45 cm Šířka sedadla: 195 cm Výška opěradla: 45 cm Výška područek: 62 cm Výška noh: 12 cm materiál Potah: 100% polyesterový samet Polstrování sedáku: polstrování z polyuretanové pěny (hustota: 30 kg /m³) a polstrování (300 g /m²) Polstrování opěradla: silikon, pěna Rám: masivní borovicové dřevo, dřevotříska Nohy: potažený kov Instrukce Povlaky na polštáře: lze prát v pračce na 30 ° C Látku lze mokře čistit a žehlit při nízké teplotě. Povolené je také chemické čištění. PC 31.000,-
Luxusní pohodlná sedačka
Prodáme tuhle luxusní sedačku.. sedačka má rozměry 235/145.. sedačka je pravidelně čištěná profi firmou, nicméně teď jsme ji čistit nenechali, neboť máme novou.. sedačka je neprosezená, akorát má na kůži ze zadní strany oděrky od stěhování (viz foto).. jsou k ní 4 velké a 1 malý polštář.. je super pohodlná a vhodná i na příležitostné spaní.. není rozkládací a nemá úložný prostor.. odvoz vlastní z Otrokovic, odnos ze 4 patra (do výtahu se vleze).. v případě rychlého jednání sleva..
Modro zelená sametová dvoumístná pohovka Bizzotto Serapsil
Pohovka má čalounění ze sametové látky v modro zelené barvě, které je velmi příjemné na dotek. Opěradlo má elegantní zaoblený design, který zaujme a ozvláštní každý pokoj. Podnož je z černě lakované oceli. Dvoumístná pohovka Serapsil vnese styl do každého interiéru. Z důvodu stěhování do nové provozovny, prodáváme nábytek, který se nám do nového obchodu nehodí. Pořizovací cena 24 379 Kč
Luxusní sedací souprava Landscape
Velká a komfortní sedačka s královským křeslem. Sedačka šířka/výška/hloubka: 276/81/140 cm Křeslo šířka/výška/hloubka: 125/100/140 cm Materiál 75 % polyester, 25 % viskóza Nohy jsou z masivu. Pružinové jádro a vlnkový pružící rošt (neprosedí se). Čalouněné i záda, tak že ji můžete dát do prostoru. Polštáře jsou snímatelné potahy a lze je prát. Látka je na zakázku, standartně se neprodává. Černá barva je semiš, šedo černá je tkaná látka (nešvolkovatí). Sedačka je používaná od 6/2021 dvěma lidmi a prodáváme z důvodů, že měníme interiér. PC: 58.700,-. Cena pevná, neslevuji. Komunikuji i přes WA, na SMS nereaguji.
Luxusní  sedačka - Německo
Sleva ! Luxusní sedačka, výr. Německo, výplň studená PUR pěna, luxusní omyvatelný potah, pudrová barva, polohovatelné opěrky hlavy a opěradla, zánovní, pevná, polotvrdá, š 200 cm, v 85-100 cm, h 95 cm cena: 5 400,- Kč mob.: