inzerce, prodej, prodám, bazar

Luxusní miminka po import rodičích akorát k odběru

Kategorie: Králíci

Nabízím nádherná, vymazlená (i saténová) , zdravá a kontaktní mrňátka zakrslého beránka minilop po import rodičích s VP.Budou preventivně ošetřeni proti kokcidiím a jsou učeni na toaletku. Cena 1000 - 2000 Kč.Je kdykoliv možná i nezávazná návštěva. Lze sjednat přepravu po ČR.
Luxusní miminka po import rodičích akorát k odběru
Podobné inzeráty
Luxusní miminka po import rodičích akorát k odběru
Nabízím nádherná, vymazlená (i saténová) , zdravá a kontaktní mrňátka zakrslého beránka minilop po import rodičích s VP.Budou preventivně ošetřeni proti kokcidiím a jsou učeni na toaletku. Je kdykoliv možná i nezávazná návštěva. Lze sjednat přepravu po ČR.
❤️❤️❤  Zakrslý beránek minilop - odchov k prodeji  ❤️ ❤️ ❤️
Hobby Chov Minilop nabízí k prodeji miminka ! máme miminka v krásných a žádaných zbarveních ! Miminka jsou proléčená na kokcidii krmeny pouze velmi kvalitním krmivem a senem . Miláčci jsou socializované učené na domácí ruch děti a jiná zviratka v domácnosti . Miláčky prodáváme na mazlíčky ale i pro chov / možnost vystavení VP ) .pro více informací volejte nebo pište na daný email. Miláčky máme v ruzných zbarveních a zaručeně si u nás každý vybere :) !Ceny 1200-2500kč prodám tato krásná a úžasná miminka zakrslý beránek mini Lop miminka jsou velice úžasné Milá v povaze učené na děti domácí ruch jako jsou domácí spotřebiče a jiné Zároveň jsou určené na jiná zvířátka v domácnosti jsou socializované učili na toaletku a kuličkovou napáječku případně mističku králíčků nabízíme i vybavení miminka jsou již k odběru a jsou nádherné Neváhejte nás kontaktovat děkujeme . Podívejte se i na další mé inzeráty :) !
LUXUSNÍ MINILOP BERÁNCI
Nabízím vám opravdu nádherné typové, malinké doma chované minilop beránky, garantuji užasné povahy!!, miminka jsou po import rodičích ( 1200-1600g),králičky chovám pouze v domácím prostředí, denně jsou mazlení, nošení v náručí, učení na zachudek, ale hlavně socializování na veškerý ruch a zvuky, nejsou tudiž vubec bojácní. Se svou skvělou povahou mazlíčka jsou vhodní do rodiny :-D Ode mne také nekoupíte nikdy nemocné zvíře! Naopak máte zaruku zdravého miminka ,které u vás vše zvládne :-) Přijeďte knám, celý chov vám ukážeme, porádíme. Pokud nemáte tu možnost pošleme králíčka i kurýrem po celé ČR najdete nás na webu u kraličku. těšíme se na vás :-)
Minilop beránci s výpisem předků VP (předci import)
Chov.stanice nabízí krásná, klidná a mazlivá mláďátka zakrslého beránka MINILOP s VP s předky import Anglie a Německo. Váha rodičů pouze do 1,3 kg. K vidění při odběru a na našich stránkách. Z více vrhů (zde nejsou fota všech, ty máme na stránkách), většina již k odběru ve stáří 8 týdnů (lze je podržet i na pozdější dobu), další k zamluvení na později.Odběr možný pouze osobní u nás. Vhodní k dětem, velmi mazliví, kontaktní, naučení používat králičí wc a pít z kuličkové napáječky. Preventivně přeléčeni proti kokcidióze. Dostanou do nového domova výpisy předků a rodný list- RL, balíček krmení do začátku a rady do chovu. Vše o králíčcích a cenách na našich stránkách, do vyhledávače Seznam zadejte Pet beránci, nebo si pište SMS či volejte o odkaz na naše stránky s fotogalerií mláďátek a našeho chovu s cenami a více informacemi. SMS 371 786 i volat kdykoliv. Platí do smazání.
Zakrslý králíčci
Chs Králičí Ráj nabízí k předběžné rezervaci, nebo ihned k odběru miminka Zakrslého králíčka. K dispozici jsou miminka z více různých vrhů. Králíčci jsou zvyklý na každodenní mazlení i nošení, na kontakt se psy. Učeni na záchůdek. Více podrobností o konkrétním králíčkovi, rodičích apod najdete na Do nového domova dostane každý králíček balíček krmení, na které je u mě zvyklý, a veškeré potřebné informace do začátku. Pro další informace mě neváhejte kontaktovat emailem i telefonicky. Chovatelský servis v budoucnu samozřejmostí.
Zakrslí bílopesíkatí králíčci a beránci s rodokmenem
Registrovaná chovatelka ČSCH a Klubem chovatelů ZTd a ZBTd , nabízí miminka zakrslých bílopesíkatých králíčků a bílopesíkatých beránků, všechna s oficiálním rodokmenem a tetováním. Někteří králíčci jsou aktuálně k odběru, jiní jsou k rezervaci . Miminka jsou po výstavně oceněných rodičích bez výlukových vad. Veškeré podrobné informace o našich miminkách, včetně jejich fotek a konkrétní ceny najdete na našich webových stránkách . Králíčci jsou odchováni doma, jsou zvyklí na každodenní kontakt a mazlení . Jsou učeni chodit na záchodek s dřevěnými peletkami a s sebou dostanou do nového domova granulky pro začátek a návod , jak se správně o králíčka starat . V případě zájmu se na ně můžete přijet i nezávazně podívat a vybrat si na místě.Také prodám jednoho samečka zakrslého černého bílopesíkatého králíčka, narozeného 7/22 . Sameček je hodný, zdravý, není vhodný do chovu a na výstavy , ale určitě je vhodný jako domácí mazlíček. Jeho cena je 300,- kč . Možnost využití přepravy po celé ČR !!! Chovatelský servis je samozřejmostí. Kontaktovat mne můžete na e-mail : renatakv@ nebo telefonicky