inzerce, prodej, prodám, bazar

LUXUSNÍ HOUPAČKA/PELÍŠEK PRO PEJSKA/KOČIČKU

Kategorie: Kočky

Jen vystavené. Máme toho doma pro zvířátka moc a vše nevyužijeme. Luxusní kousek. V top stavu. Dovoz Holandsko. Ø 45*120 cm Barva: stříbrno-šedá Hmotnost: 6,42 kg
LUXUSNÍ HOUPAČKA/PELÍŠEK  PRO PEJSKA/KOČIČKU
Podobné inzeráty
Ratanový pelíšek s chlupatým polštářem 64 × 50 × 32 cm
Predám takmer nový ratanový pelíšek značky Designed by Lotte, kupovaný v obchode Pet amour. Vhodný pre psov aj kočky. Predávam z dôvodu že kočky ho nevyužívajú, 3x v ňom nachvíľu spali, ale dávajú prednosť kukaniam. Kedže máme doma asi 6 iných pelíškov, je mi ľúto taký nádherný kúsok z ratanového dreva nechať nevyužitý. Platila som zaň cca 3200 kč, nechám za 999 kč. Cena je pevná. NEVOLAŤ LEN PÍSAŤ MAIL ALEBO SMS, PO DOHODE SI MÔŽEME ZAVOLAŤ. Dávam prednosť osobnému odberu v Prahe 2. Moje hodnotenia je možné si prečítať na , mám 231 hodnotení, všetky pozitívne 5 bodov z 5. Viac info z netu: Chcete pro vašeho pejska či kočičku komfortní a rozměrné místo na spaní? Potom se vám bude líbit pelíšek Pet Amour. Velikostí je připraven pro střední plemena. Pelíšek je zhotoven z hřejivého materiálu, který poslouží svému účelu zejména v chladných dnech. V případě potřeby pelíšek vyperete v pračce. Rozměry pelíšku činí Pet Amour 32 × 50 × 64 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy a kočky je látka a ratan.
Pelíšek pro kočku / menšího pejska
PROSÍM NEVOLAT, napište sms/email/na whatsapp Krásný nadýchaný pelíšek pro kočku nebo malého pejska. Používaný asi 2 měsíce, pak už se kocourovi omrzel. Běžné známky užívání (např. že bílá barva není už úplně zářivě bílá. Kupovaný na útulku Fousek (byl kupován úplně nový jako finanční podpora útulku). Vnitřní polštářek se dá vyndat. Pelíšek je samozřejmě vypraný (pere se na 30). PC: 700,- Cena 350,- + 119,- Zásilkovna
Pelišek pro pejska/kočičku
Krasný nový pelišek. Rozměry: obvod 56cm/36 a výška 14cm. Cena: 450,-Kč Jen osobní vyzvednutí.
Fontána pro kočičku, malého pejska
Fontána pro kočičku, či malého pejska, velmi snadná výměna čerstvé vody. Materiál-nerez. Osobní převzetí v Jihlavě, či zaslání přes Zásilkovnu.
Pelišek pro kočku nebo pejska
Prodám pelišek pro kočku nebo pejska Zanovní , naše v tam nechce bydlet.
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku - KDEKOLIV V ČR (NÁVŠTĚVA + DOVEZEME …) Sabrinka je původně kotě námi zachráněné týrané kočky, která se k nám musela vrátit i se setričkou po téměř šesti letech. Měla milující domov, majitelé byly bohužel seniorní pár, paní již bohužel není mezi námi a pán je na tom již špatně, její sestřička již našla domov. Sabrinku nejčastěji potkáte v leže čtyřma nahoře :) Je to klidná kočička o které člověk moc neví, nejraději spí a jí a hladí se :) Byla naučená chodit ven, ale drží se hodně u domu, nejde více než o dům dál, má hodně ráda chození ven ale asi by to zvládla i bez toho. Není naučena na auta, bydlela v domě u pole na konci vesnice, kde auta nebyly. O kočičku bylo dobře pečování, je kastrovaná, má čip, pravidelně čištěné zoubky, odčervována. Krmena granulema a z konzerv chce pouze masové a maso. Na toaletu naučena na catsbest oko plus. Prosíme o sdílení, kočička by si zasloužila milující domov :)