inzerce, prodej, prodám, bazar

LUKNA - příďové okno

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám nově vyrobené střešní okno vhodné pro starší kajutové plachetnice. Okno profesionálně vyrobené z kouřového PLEXIGLAS o tloušťce 15 mm (tedy pochozí). V okně zhotoven otvor o průměru 110 mm pro solární ventilátor nebo jiný o stejném průměru. Okno vyrobené v rovnoramenném lichoběžníkovém tvaru o rozměrech: 760x550x650 mm. Okno již připravené k instalaci kování a ventilátoru.
Cena dohodou. Dopravu neúčtuji.
LUKNA - příďové okno
Podobné inzeráty
TES 32 DREAMER Motorowy
Prodám motorovou jachtu TES 32 DREAMER Motorowy, rok výroby říjen 2016, délka plavidla 9,7 m, šířka plavidla 2,98 m, ponor 0,8 m, 5+2 lůžka, příďový žebřík a žebřík na zádi na plavecké plošině, sklopný příčník, sítě na zábradlích. Motor Volvo Penta D1-30B 28 HP. /cca 250 hodin provozu/, 3 baterie, palivová nádrž 100 litrů, volantové kormidelní zařízení, příďové dokormidlovací zařízení, příďové a záďové elektrické kotevní navijáky, navigace s echolotem Garmin, autonomní topení VEBASTO, rozvod teplé a studené vody, nádrž na čistou vodu 100 litrů , bojler na teplou vodu 40 litrů, odpadní nádrž 30 litrů, loď má plné bimini (krycí plachty). Plavidlo má salon s VKV rádiem a TV, prostornou kuchyň s lednicí, dřez s čistou studenou a teplou vodou, přídavný kohoutek s mořskou vodou, mikrovlnnou troubu a naftový vařič WALLAS, kajuty na přídi a zádi, prostorná koupelna je vybavena elektrickým WC s bidetem, umyvadlem, sprchovým koutem a sedací vanou. Paluba je pokryta Flexiteekem. Pobřežní napájení 220 V. Součástí nabídky jsou plastové kýlové bloky pro zimní uskladnění. Nebo vymenim za obytny vuz.
Kajutová loď Quicksilver 455 cabin
Prodám kajutovou loď Quicksilver 455 cabin. Technická do 2024, loď nikdy nestála déle na vodě, je celoročně garážovaná v suché hale, bez jediného škrábance, jako nová. Nadstandardní výbava: bimini s celkovým kemping zastřešením dělané na zakázku, zadní sklopná trojlavice s čalouněním, prostřední díl v kajutě s čalouněním, osvětlení v kajutě, 2x zásuvka 12 V, USB , lukna na přední palubě, sklopný držák náhradního motoru, led osvětlení, sonar Huminbird, hloubkoměr, teplota vody, zobrazení ryb, GPS navigace Garmin + mapy Jadran a Evropské řeky, lana, 4x nová vesta,fendry, háček s pádlem, kotva, stoleček v kokpitu, držáky nápojů, kompas, hasící přístroj, bilge pumpa. Motor Mercury 50 hp efi najeto 179 mth, pravidelný servis doložím. Přívěs bržděný Brenderup 1300 , rezervní kolo. Nová ložiska v kolech přívěsu. Motor nově po servisu, nová baterie. Vše výborný stav, absolutně bez investic, nutno vidět.
Praha, kajutova lod Silverline 19, manipulační vlek
Prodám kajutovou loď Silverline 19, stav plovatelná,muze hned na vodu, naposled jezdila s 5 hp motorem bez registrace. Lze přihlásit, byla evidována na Státním plavební úřadu. Stav kajuty, paluby viz.foto. V podlaze je potřeba vlepit novou překližku a prelaminovat.V kajutě se vyspi bez problémů dva dospělí 190cm, nad kajutou krásně ležení pro 3 osoby. Celý trup je velmi silný a pevný, apod. Krásné a prostorné badenplato a zabradlícka z teaku. Velmi kvalitní lukna nad kajutou. Cena lodě dříve 50.000 Kč, nyni 29.000kc. Stabilní krásná loď, vhodná na rybářinu díky velké otevřené palube nebo jako obytná loď. Délka s badenplatem 650cm. Kajutova, rekreační, rybářská loď,člun, jachta. Loď nyní uložená 15 km z Prahy po D1. Cena bez vleku.
QuickSilver 640 Weekend ( nový motor )
Na prodej motorová loď QuickSilver 640 Weekend. Velmi dobře vybavená loď pro delší pobyt na moři v bezvadném stavu a v parametrech ještě vyhovujícím pro běžný převoz po pozemních komunikacích. Rok výroby: 2008 Délka: 7,00m Šířka: 2,50m Motor: Mercruiser 4.3, benzín, 160kW, počet motohodin 371 ( nový motor ) V lodi je velké ležení v přídi kajuty včetně jednoho místa na ležení v pilot house. Na lodi je instalováno nové WC včetně přívodních i odpadních hadic. Nová chladnička. Nové solární panely včetně nové Aku 100 ah. Nová navigace Lowrance Ellite 10. Nová lukna v přední kajutě. Plynový vařič, dřez. V kokpitu je stůl a skládací lehátko. Tenda pro uzavření celého kokpitu. Dvě bilge pumpy ( automatická a manuální ). Automatická protipožární soustava v motorovém prostoru. Sprcha na zádi ( 60l ), etc ... Cena: 30750,- Eur Pokud sháníte podobnou loď napište zprávu.
ZIMNÍ SLEVA -Motorová loď r.v.2004 ( 119.000, )
Motorová loď 10,5m x 3,2m ,stavba rok 2004,výtlak 2700kg,otypováno 12 osob na palubě,evidováno SPS Praha, propadlá technická, pojízdné, spotřeba 3l disel Mh,spodek laminat ,dubová žebra,nástavba vodovzd.překližka 4vrstvý laminát , polyuretan,skla 6mm nerezové rámečky, motor nová Avia DISSEL 65kw, 1 žhavící svíčka, ,originál nová převodovka loďni vratka 1/2,staven,kardan 1203,ucpávka, kleština VETUS,originál hydraulickě řízení,dvouokruhové chlazení (fridex), chladič PRAGA KAROSA, kormidlo nerez ,nerez hřídel,bronzová 4listá vrtule VETUS,krbová kamna,střešní lukna,spotřeba 2-3l/ 1motohodina,evidována na SPS Praha,, spaní pro 6 osob,izolace, mlynářskě schody dub,sprch.kout s WC (nutno dodělat),mnoho doplnku, kotvy, budíky, nerez trubky saling, atd., kabeláže nainvestováno 350000,-Kč (materiál), nutné dodělat čalounění ,vnitřní ostění,lišty,matrace cena 119 000. Kč zdravotní důvody, při rychlém jednání sleva Dohoda možná, Praha mob.788037
RINKER 340 EC
Prodám námořní jachtu RINKER 340 EC: rok výroby 2008 (model 2009), 2x motor VOLVO 5,7 Gi DP 300HP, délka 10,87 m, šířka 3,45 m, celkový počet osob 12, počet míst na spaní 6, Kompletní kempingové oplachtění včetně Bimini, Příďová vrtule, Příďový reflektor, Příďové lehátko, Výrobník ledu, 2x Lednice, Raymarine C-80 color radar, GPS, Klimatizace chlazení/topení, Nerezový vestavěný trezor, Salón a kajuty z třešňového dřeva, Macerator, Vacu-Flusht toaleta s odpadním zásobníkem, Generátor napětí, Přídavný solární panel, 2x TV/DVD plochá obrazovka, Chorvatské dokumenty, kotviště: Chorvatsko - Krvavica (Makarska) , Veškeré potřebné příslušenství...