inzerce, prodej, prodám, bazar

Lukáš Krása - Chytám svůj život

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Kniha je nová, nepoužitá, je s věnováním a podpisem autora. Jedná se o výpravnou publikaci zaměřenou na lov kaprů, s velkým množstvím fotografií, odborných textů i osobních zážitků z rybařiny doma i v zahraničí.
Lukáš Krása - Chytám svůj život
Podobné inzeráty
Dominik Hašek Chytám svůj život
Dominik Hašek Chytám svůj život
Prodám knihy o různých českých osobnostech
Prodám knihy o různých českých osobnostech. Vše jednou čtené, takže ve výborném stavu. Knihy: / Vladimír Růžička - S lvíčkem v srdci / Robert Záruba, Dominik Hašek - Chytám svůj život / Karel Šíp - Skopičiny mýho života / Kolektiv - Cesta za zlatem (Nagano) / Martina Navrátilová - Já, Martina /. Ceny jsou různé kniha od knihy, proto mi pro konkrétní knihu prosím napište mail. V případě odběru více kusů jistá sleva. Taktéž slevím v případě odběru více kusů knih z jiných inzerátů, kabelek nebo čehokoliv jiného. Odesílám přes Zásilkovnu. /// četba český hokej růžička hašek dominátor karel šíp všechnopárty nagano olympijské hry navrátilová tenis
Hokejové, Jágr, Hašek, NHL,
Robert Záruba - Chytám svůj život 250Kč Jan Smid - Jaromír Jágr 250Kč Kluby NHL 2005 150Kč Hokej NHL 1998 150Kč Hokejoví brankáři-prodano Při větším odběru přidám hokejovou matematiku, možnost dovozu Teplice - Mělník
Krása je rozmanitost plazů
Prodám knihu od Václava Cílka - Krása je rozmanitost plazů - cena
Kniha Václav Cílek - Krása je rozmanitost plazů
Kniha Václav Cílek - Krása je rozmanitost plazů. Výborný stav. Poštovné: Balíkovna při platbě předem 70Kč/ Zásilkovna 85Kč.
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.