inzerce, prodej, prodám, bazar

Ludvík Juránek - Náves

Kategorie: Umělecké předměty

Technika: olej na pevné mal. lepence rozměr: 70 x 34 cm
signováno na zadní straně kartonu
prodej obrazu je bez rámu.

Malíř Mgr. Ludvík Juránek se narodil v roce 1922 v obci Lomy, okr. Třebíč.

Malíř Mgr. Ludvík Juránek se ve své tvorbě převážně věnoval krajinomalbě. Jeho velkou láskou a neutuchající inspirací se stala krajina Českomoravské vysočiny, kde čerpal náměty svých obrazů.
Ludvík Juránek - Náves
Podobné inzeráty
Ludvík Juránek - Harachovy lípy (Náměšť na Hané)
Tempera v paspartě, rozměr: 57 x 38 cm, celek s paspartou:68x50cm signováno. prodej obrazu je bez rámu. Malíř Mgr. Ludvík Juránek se narodil v roce 1922 v obci Lomy, okr. Třebíč. Malíř Mgr. Ludvík Juránek se ve své tvorbě převážně věnoval krajinomalbě. Jeho velkou láskou a neutuchající inspirací se stala krajina Českomoravské vysočiny, kde čerpal náměty svých obrazů.
Krajina na Horácku - Ludvík Voneš.
Krajina na Horácku. Autorem je akademický malíř Ludvík Voneš nar.6.8.1910 v Třebíči. Malíř krajin, figurálních obrazů a grafik v Brně. Studie: škola uměleckých řemesel v Brně (prof. Dillinger a Susser): akademie výtvarných umění v Praze (1936 - 1938)Profesor T.F.Šimon. Studijní cesty v Paříži. Výstavy v Podzimním saloně v Brně,s Horáckými výtvarníky v Jihlavě (1943)v Náměšti nad Oslavou. Mor. Budějovicích, Třebíči. Rozměry obrazu 62 x 47 cm vč. rámu. Na zadní straně přípis. Cena za obraz 1.890 kč.
Ludvík (Ludva) Dobeš, olej na desce, XXL s rámem 76 x 94,5
Prodám. Ludvík (Ludva) Dobeš, 1914 - 1979. Malíř a grafik v Brně. Výborný krajinář včetně folklorních motivů z Moravského Slovácka. Rozměr XXL Rozměr s rámem 76 (výška) x 94,5 cm. Rozměr bez rámu 60,5 x 79,5 cm. Olej na desce. Signatura vlevo dole. Poškození malby vč. desky - viz foto. Rám drobně poškozen. Cena: 13.990,-Kč. Poškození zohledněno v ceně. Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem socha, soška, figura, figurka, busta, bysta, bista Emler, Porš, Macoun, Hůrka, Schadt, Daněk Sedláček, Radimský, Příhoda, Rada, Panuška, Oliva, Lhoták, Lada, Molnár, Žižka, Šimon, Veris, Weris, Bím, Ulšmíd, Micl, Michl, Popelka, Kašpar, Tauš, Karas, Ehrlich, Bělocvetov, Maran, Doležal, Bártek, Trojan, Sigmund, Vaic, Turek, Holan, Zrzavý, Stein, Sýkora, Hudeček, Farský, Beneš, Rolín, Kaván, Slavíček, Ullmann, Bubeníček, Bauer, Procházka, Lamr, Stretti, Lev Šimák, Rombald, Brázda, Kunc, Bouda, Polášek, Krejčí, Škrabánek, Velčovský, Kučera, Jarolímek
Originál linorit Zdeněk Sigmund "Náves", signováno
Nabízím k prodeji nádherný linorit od umělce Zděňka Sigmunda s názvem Náves. Originál za sklem v původním orámování. Signováno. Starožitnosti jakožto alternativní investice je nejlepší možná volba, jak chytře investovat a ochránit hotovost před znehodnocením. Osobně v Brzkově u Polné, nebo osobní doprava za 10,-/km, při výběru více předmětů. Je možno se též domluvit na poslání přes ČP dle jejich tarifu.
Ludvík Voneš obraz
Obraz Brno pohled od výstaviště,rozměr obrázku bez rámu 21 x 29 cm.Rozměr s rámem 27 x 35cm.
Obraz Ludvík Dobeš
Prodám tento obraz, olej/karton, signováno vlevp dole, původní stav, velikost 90x75 cm. Slavkov u Brna Na sms nereaguji.