inzerce, prodej, prodám, bazar

Lpg nádrž plátna 3/2030

Kategorie: Příslušenství

Prodám straší LPG nádrž z Felcie lze použít i so jiných vozidel objem nádrže 39L
Lpg nádrž plátna 3/2030
Podobné inzeráty
LPG elektronika Magic G4 komplet s řídící jednotkou 8V
Nová, nepoužitá, v originální krabici přímo od výrobce, sada elektroniky sekvenční vstřikování LPG od výrobce HL propan, MAGIC G4 pro 8 váleců. Obsahuje řídící jednotku 8V, kabeláže, přepínač, čidlo tlaku, podtlaku a teploty LPG (tzv. MAP senzor LPG), čidlo teploty vody, trysku podtlaku. Rok výroby 2022. Tuto sadu můžete použít místo nefunkční jiné LPG elektroniky, ke které se nejde připojit diagnostikou LPG. Za příplatek 1000 Kč jednotka verze "PRO" s připojením do OBD. Možnost koupě diagnostického kabelu a ovládacího SW v ČJ (). Možnost legalizace přestavby LPG. Osobní odběr Praha 9. Doprava přepravní společností při platbě předem na účet +119 Kč, nebo při platbě na dobírku +179 Kč.
LPG elektronika 4V Magic G4 komplet s řídící jednotkou
Nová, nepoužitá, v originální krabici přímo od výrobce, sada elektroniky sekvenční vstřikování LPG od výrobce HL propan, MAGIC G4 pro čtyřválcový motor. Obsahuje řídící jednotku, kabeláž, přepínač, čidlo tlaku, podtlaku a teploty LPG (tzv. MAP senzor LPG), čidlo teploty vody, trysku podtlaku. Rok výroby 2022. Tuto sadu můžete použít místo nefunkční jiné LPG elektroniky, ke které se nejde připojit diagnostikou LPG. Možnost koupě diagnostického kabelu a ovládacího SW v ČJ (). Možnost legalizace přestavby LPG. Osobní odběr Praha 9. Doprava přepravní společností při platbě předem na účet +119 Kč, nebo při platbě na dobírku +179 Kč.
Výměna LPG nádrže rychle a levně, rok 2022 a 2023, Praha 9
LPG nádrž Vám ochotně a rychle vymění v Praze 9 - Újezdu nad Lesy nebo v Horních Počernicích. Orientační cena s prací, zápisem nové nádrže v LPG příloze k technickému průkazu a revizí 7990 Kč. ZDARMA kartička na trvalou slevu LPG na čerpacích stanicích TOMEGAS Praha. Nové nádrže rok výroby 2022 nebo 2023. Součástí každé nádrže je originální certifikát - pasport od výrovbce nádrže. Krátké objednací lhůty. Pro určení správného typu a velikosti nádrže pošlete prosím fotky Vaší nádrže, výrobního štítku s vyraženými údaji a foto ventilu na email. LPG nádrž má životnost 10 let a určuje ji výrobce. Po této době nelze zaručit stálost bezpečnostních parametrů tlakové nádrže. Po vypršení termínu platnosti tlakové zkoušky, a tedy ukončení její životnosti, je nutné ji vyměnit. Prodloužení životnosti nádrže vykonáním tlakové zkoušky na nádrži LPG není možné.
LPG sada Stag, vč nádrže, 55L, platnost do r.2030
Prodám kompletní LPG sadu do auta zn. STAG vč. nádrže místo rezervy, 55L, rozměr 63/22cm. Platnost do r.2030
LPG přestavba v Praze 9 Horních Počernicích
Cena kompletní homologované přestavby na LPG s kvalitním systémem sekvenčního vstřikování LPG originální KME NEVO (česká kopie Magic G4) (úspora 2.000 Kč na místo levných nekvalitních systémů např. ALEX, STAG s omezenou dostupností servisu a náhradních dílů) se zápisem do TP a nádrží místo rezervy: 4. válec 24.990 Kč. Praha 9 - Horní Počernice, F.V.Veselého 2/13 (komerční areál Pragorent). Pan Jindřich Král Tel.. AKCE ZIMA 2022 – 2023 Ukazatel stavu plynu v nádrži (palivoměr LPG) pomocí 4 LED diod na přepínači K MONTÁŽI ZDARMA !!! Přepínač automaticky přepíná na plyn LPG, nic nemusíte mačkat, o přepínání se nemusíte starat. Umístění přepínače v kabině podle přání zákazníka.
Nové nádrže LPG za výhodné ceny - kompletní nabídka dílů LPG
Prodám nové nepoužité LPG nádrže. Step toroidní venkovní plný střed: průměr: 630, výška: 240, objem 62 litrů, platnost do: 1/2029 – cena: 3315,- Tugra toroidní venkovní plný střed: průměr: 630, výška: 270, objem 69 litrů, platnost do: 3/2031 – cena: 4476,- Nádrže jsou BEZ MULTIVENTILU. Zaslání i na dobírku - DOPRAVA ZDARMA. Případné zajištění výměny nádrže a revize LPG, KOMPLETNÍ NABÍDKA VŠECH DÍLŮ PRO LPG PŘÍMO OD DOVOZCE. Možnost i jiných rozměrů za výhodných cen podrobné info na tel.: 606 358 .