inzerce, prodej, prodám, bazar

Lp deska Laura a její tygři

Kategorie: Ostatní

Lp deska
Laura a její tygři
Lp deska Laura a její tygři
Podobné inzeráty
Pánský minerální náramek "Tygří oko"
Ruční výroba, navlečeno na elastické pružence. Obvod zápěstí 20-20,5 cm. TYGŘÍ OKO potřebujete-li zvýšit odolnost, vůli a koncentraci, zvolte tygří oko. Pomáhá navodit pozitivní myšlenky, odhání negativní myšlenky a pocit beznaděje, zklidňuje nervy. Pomáhá nám k rozvážnému myšlení a samostatnému rozhodování. Prohřívá organismus a probouzí v něm vitalitu. Aktivuje smyslové orgány. Napomáhá léčit zrak a zlepšit noční vidění. Tygří oko posiluje naši vůli, koncentraci a touhu po seberealizaci. Příznivě působí na játra, tlusté střevo, močový měchýř, migrény, astma a při pocitech fyzického vyčerpání a slabosti dodává energii. Je vhodný při léčbě kostí a kloubů, stejně jako má příznivé účinky na reprodukční orgány a pomáhá uvolnit sexuální napětí mezi partnery. Zlepšuje regulaci metabolismu. Potlačuje deprese, chrání před duševními chorobami a zlepšuje náladu. Osobně v ulici Prašná v Praze, v Říčanech u Prahy. Zásilkova / pošta obyč.30 Kč.
Prodám nové hodiny Bílí Tygři Liberec.
Prodám nové hodiny Bílí Tygři Liberec. Velikost cca 23 cm. Osazeno tichým hodinovým strojkem. Místo vteřinové ručičky je točící se hokejka. Materiál - plast. Předání Praha Strašnice. Zasílám i na výdejní místa ZÁSILKOVNY (plus 90 Kč). Upřednostním mailovou komunikaci. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Léčivý minerální náramek (Obsidián, Onyx, Záhněda, Tygří oko
Ruční práce, navlečeno na elastické pružence, obvod 18-18,5 cm. Vel.korálků 8 mm doplněno ocelovým korálkem. TYGŘÍ OKO dodává silnou energii. Pomáhá mírnit astmatické potíže a jejich příznaky, migrénu a silné bolesti hlavy. ONYX nám dodává život.sílu, ve stres. situacích nám pomáhá zachovat klid. Ukazuje nám správný směr a podporuje nás, když máme strach z neznámého. OBSIDIÁN projasňuje mysl a odstraňuje emoční zmatek. Pomáhá vyrovnat se s traumaty a nevyřešenými problémy z minulosti. Aktivuje logické myšlení, proto je to vhodný amulet pro zkoušky. Svému nositeli pomáhá soustředit se na jeho hlavní cíle, udržet myšlenku i odhodlání i při komplikovaných okolnostech. Zbavuje bolesti a svalového napětí, reguluje tělesnou teplotu. Pomáhá při úrazech a zraněních, natržení svalů či šlach. ZÁHNĚDA proti bolestem, zejména bolestem hlavy, mírní stres, uklidňuje nervovou soustavu, léčí kyčle, nohy a záda. Harmonizuje množství tekutin a minerálů v těle. Pomáhá při chemoterapiích. Výborná proti depresím a dalším negativním emocím. Zahání strach a dodává sílu při rozhodování. Zvyšuje sebevědomí. Uzemňovací a ochranný kámen, pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikaci, potlačuje noční můry, zvyšuje soustředění a pomáhá při potížích s komunikací. Používá se pro tlumení bolestech rakoviny. Osobně v ulici Prašná v Praze, nebo v Říčanech u Prahy, či odeslání přes zásilkovnu, možné i obyčejně poštou + 30 Kč (avšak bez záruky). POZOR do 31.10. odeslání do balikovny za 10 kc, jinak 65 Kč. Koukněte i na mé další nabídky, při zakoupení 5ti a více věcí -5% sleva.
FILMY A DOKUMENTY NA DVD
Prodám následující DVD: AFRIČAN 15 BIBLE BLACK 20 HŘÍŠNÝ TANEC 20 IVANHOE - BALADA O STATEČNÉM RYTÍŘI 15 JAK DOSTAT TATÍNKA DO POLEPŠOVNY 20 JAK SE KROTÍ KROKODÝLI 20 JAK VYTRHNOUT VELRYBĚ STOLIČKU 20 KILL BILL 1+2 40 MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVADBA 15 SEDM SAMURAJŮ 20 ČERVENÝ DRAK 20 BRATRSVO VLKŮ 20 REBELOVÉ 20 OKRSEK 13 20 PASTI, PASTI, PASTIČKY 20 PO ČEM ŽENY TOUŽÍ 20 MUŽ BEZ TVÁŘE 20 TAXI 3 20 40 DNŮ A 40 NOCÍ 15 VÁLKA TERMITŮ 15 SUPERSTÍHAČKY 20 TYGŘI 20 TYGŘI 15
Extra velká interiérová samolepka - 3D bílý tygři
Samolepka do interiéru, na auto ( samolepka je voděodolná ) ♥ bílý tygři ♥ Velikost: 30 x 39 cm Omezené množství skladem Vyzvednutí ve Zlíně nebo zasíláme přes Zásilkovnu za 95 Kč ( poštovné, balné, pojištění proti ztrátě ) Na dobírku zasíláme po předchozí úhrad+ poštovného -119 Kč.
Tygří oko
Prodám kouli z minerlu tygří oko, průměr 4cm.