inzerce, prodej, prodám, bazar

Ložní souprava ze 100% ovčí vlny

Kategorie: Doplňky

Prodám 2 ks zcela nových celoročních prošívaných ložních souprav (2 polštáře + 2 peřiny). 100% ovčí vlna, polštář 90x70, přikrývka 135x200. Vyrobeno v ČR. Uvedená cena je za obě soupravy.
Ložní souprava ze 100% ovčí vlny
Podobné inzeráty
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA HNĚDÁ 4 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina hnědá 4 kůže šité dohromady. Rozměry: Délka od 180 do 200 cm, Šířka od 100 do 120 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA BÍLÁ 2 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina bílá 2 kůže šité dohromady Rozměry: Délka od 100 do 120 cm, Šířka od 90 do 110 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA BÍLÁ 4 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina bílá 4 kůže šité dohromady. Rozměry: Délka od 180 do 200 cm, Šířka od 100 do 120 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA HNĚDÁ 2 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina hnědá 2 kůže šité dohromady Rozměry: Délka od 100 do 120 cm, Šířka od 90 do 110 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
Zimní vlněná deka "Viluta Premium"
Jako náplň se používá Sherstepon. Tato výplň obsahuje přírodní vlnu a malé množství silikonizovaného vlákna, které nedovolí vlně zatékat, díky čemuž je peřina teplejší a nadýchanější. Rozměr: 140x205 cm Výplň: ovčí vlny o hustotě 400 g/m2 Přírodní vlna (80 %) silikonizované vlákno (20 %) Můžeme nabídnout i kompletní řešení. Vesta s přikrývkou a sadou ložního prádla. Cena tohoto návrhu je 2200 Kč, doba vyřízení je do 10 dnů. Ložní prádlo je vyrobeno z ranfosu. Ranforce je přírodní bavlněná tkanina s vysokým počtem nití. přes zvýšenou hustotu se tento materiál vyznačuje mimořádnou měkkostí a hedvábnou texturou. Složení, látka: 100% bavlna, ranfors. Sada ložního prádla obsahuje: Povlak na přikrývku 143x210 cm - 1 ks. Prostěradlo - 150x214 cm - 1 ks. povlak na polštář - 50x70 cm - 2 ks. Podívejte se na dostupné barvy. Na požádání můžeme zaslat jiné barevné varianty.
Kožešiny z ovečky, pravá ovčí kožešina - bílé kusy
Kožešiny z ovečky, pravá ovčí kožešina, kožešiny beru přímo od chovatele, krásné vyčiněné, nelínají, jsou nové, lidé berou hodně na sedačky, na zem, před krby, pro miláčky, do kočárků, na focení, krásný dárek, údržba pokud vyloženě něčím nepolijete, tak není žádná, stačí vyklepat a občas pročesat kartáčem na vlasy... Cena těchto velkých je 1150,- /ks Ovčí kožčešiny - nádherné velké světlé kožešiny Platba předem + 80,- zásilkovna Email : znacka.levne@