inzerce, prodej, prodám, bazar

LOW CARB KAŠE - MIXIT ORIGINÁL

Kategorie: Potraviny

Prodáme originální mixity za cenu, kterou nikde neseženete. Máme ze zrušené prodejny. Kdo se dřív ozve, ten má. Máme po cca 2 - 3 kusech. V tabulce máte přesný počet mixitů, cenu prodejní na internetu a cenu pro Vás. Chrudim, Holice, Pardubice, Moravany.

Křupavé ovoce - Banán, jahoda, borůvka - (259) 200 Kč
Kokosová kaše s bílou čokoládou - (139) 111 Kč
Müsli samuraje - (189) - 151 Kč
Vánoční kaše - (149) - 119 Kč
Narozeninový dort - (219) - 175 Kč
Kaše LowCarb: Borůvky a Rybíz- (159) - 127 Kč
Kaše LowCarb: Kokos a Čokoláda (179) - 143 Kč
Kaše LowCarb Kak. bob a arašídy-(169)- 135 Kč
Preclíky mléčná čokoláda- (145) - 116 Kč
Preclíky perníkové koření- (169) - 135 Kč
LOW CARB KAŠE - MIXIT ORIGINÁL
Podobné inzeráty
Myketo
1) kaše čokoládová 3× 2) kaše banánová 2× 3) kaše mango s chia semínky 3× 4) kaše jablko-skořice s beta-glukany 2×
Keto - MyKeto Proteinový balíček START
Prodám nové balení MyKeto. V balíčku získáte 50 proteinových jídel a proteinových nápojů. Obsah: 3× MyKETO Proteinová kaše s příchutí čokoláda 40g, 2× MyKETO Proteinová kaše s příchutí jablko-skořice s beta-glukany 40g, 3×MyKETO Proteinová kaše s příchutí mango s chia semínky 40g, 2x MyKETO Proteinová kaše banánová 40g, 1x MyKETO Proteinová palačinka jahodová 40 g, 1× MyKETO Proteinový puding s příchutí bílá čokoláda 40g, 3× MyKETO Proteinový koktejl s příchutí banán 40g, 4× MyKETO Proteinový koktejl s příchutí čokoláda 40g, 4× MyKETO Proteinový koktejl s příchutí bílá čokoláda 40g, 4× MyKETO Proteinový koktejl s příchutí jahoda-vanilka 40g, 4× MyKETO Proteinový koktejl s příchutí kapučíno 40g, 3× MyKETO Proteinové jídlo hovězí ragú s kuskusem 55g, 3x MyKETO proteinové jídlo těstoviny s boloňskou omáčkou 55g, a více (viz. foto) Posílám zásilkovnou zdarma nebo osobní převzetí.
Proteinová tyčinka Mandle v mléčné čokoládě
Proteinové tyčinky s příchutí mandlí v mléčné čokoládě 13 x 40 g. Jemná mandlová tyčinka bez přidaného cukru, hodí se pro keto dietu i low carb stravování, rychlá sladká svačina plná bílkovin, snížené množství sacharidů, obsahuje vlákninu, která zasytí. Proteinová tyčinka je vhodná jak pro keto dietu a low carb stravování, tak k doplnění běžného jídelníčku. Je to ideální rychlá svačina nebo jídlo, když nemáte čas a nechcete sáhnout po něčem nezdravém. Balení obsahuje 13 tyčinek, 1 tyčinka = 40 g.
Proteinová tyčinka Čokoládová v bílé čokoládě
Proteinová tyčinka s čokoládovou příchutí v bílé čokoládě 13 x 40 g. Sladká čokoládová tyčinka bez přidaného cukru, hodí se pro KETO dietu i Low Carb stravování, rychlá sladká svačina plná bílkovin, snížené množství sacharidů, obsahuje vlákninu, která zasytí. Proteinová tyčinka je vhodná jak pro keto dietu a low carb stravování, tak k doplnění běžného jídelníčku. Je to ideální rychlá svačina nebo jídlo, když nemáte čas a nechcete sáhnout po něčem nezdravém. Balení obsahuje 13 tyčinek, 1 tyčinka = 40 g.
Proteinová tyčinka Rumové pralinky v mléčné čokkoládě
Proteinové tyčinky s příchutí rumových pralinek v mléčné čokoládě 13 x 40 g. Lahodná rumová tyčinka bez přidaného cukru, hodí se pro keto dietu i low carb stravování, rychlá sladká svačina plná bílkovin, snížené množství sacharidů, obsahuje vlákninu, která zasytí. Proteinová tyčinka je vhodná jak pro keto dietu a low carb stravování, tak k doplnění běžného jídelníčku. Je to ideální rychlá svačina nebo jídlo, když nemáte čas a nechcete sáhnout po něčem nezdravém. Balení obsahuje 13 tyčinek, 1 tyčinka = 40 g.
PROTEINOVÝ koktejl, musli, kaše
Prodám chutný koktejl, proteinové musli a kaše (veganske) plné živin za nejlepší cenu Objednala jsem si toho víc a hned na to vyhrála v soutěži další pytlíky, tak se ráda podělím. Da se připravit na mnoho způsobů podle chutě. Ideální na cestování, při nedostatku času na vaření, nebo jen tak, když se vám nechce připravit si jídlo ???? Koktejl 180kc (4 porce) Musli 180kc (500g) Proteinové kaše 180kc (4 porce) Při odběru více kusů možno domluvit cenu :) Osobní odběr v Praze nebo odešlu za 69kc