inzerce, prodej, prodám, bazar

loupač na kukuřici ruční loupač kukuřice litinový drhlík

Kategorie: Ostatní

pěkná stará loupačka na kukuřici stav viz foto vhodná pro domácí využití např. chov slepic nebo jiných hospodářských zvířat cena 700,-

řezačka na kopřivy loupačka chovatelské potřeby kukuřice
loupač na kukuřici ruční loupač kukuřice litinový drhlík
Podobné inzeráty
drhlík na kukuřici
Litinový loupač na kukuřici, téměř nepoužitý kus z dob ČSSR, uchycený na praktické bedně, perfektní stav, rozměry viz. foto, komplet za 890,-Kč, stejný, bez bedny 649,-Kč, novodobý, prakticky nepoužitý 450, - Kč, drhlík, ruční, funkční, krásný dobový doplněk, historická výbava stodoly, gruntu, chaty, chalupy, made in czechoslovakia. Možnost dopravy na trase UH Ol Svitavy HK Praha Plzeň Rozvadov. kontakt: tel. nebo KlimasR@ Podívejte se i na mé ostatní inzeráty. Pokud není inzerát smazán - JE AKTUÁLNÍ !!!
Loupačka na kukuřici  drhlík
Nabízím starou loupačku na kukuřici, drhlík viz.foto cena 1500kč
DRHLÍK na kukuřici, vylušťovač, loupač
Ruční, dvakrát použitý, stav nového. Litinový, vyroben v ČSSR, kvalitní. Stav a provedení dle foto. Na dobírku a do zahraničí NEZASÍLÁM. Poštovné dle tarifu pošty. Dotazy prosím na email, na tel. nejsem. Děkuji za pochopení.
loupač kukuřice + elektro motor
loupač kukuřice poháněn el. motorem v dobrém stavu.
Kukuřice
Prodám kukuřici pytlovanou po 50kg Cena za 1q = 750kč vč. pytle nebo BigBag. Kukuřice je sušená a čištěná. Želechovice č.p. 23 Uničov 783 91 Tel.
Loupač hrášku Tescoma
Prodám úplně nový loupač hrášku od Tescomy. Nevhodný dárek, nevyužijeme to. PC 220kč, dáme to za 120kč.