inzerce, prodej, prodám, bazar

Louis Vuitton Key Pouch

Kategorie: Doplňky

Prodám nový Key Pouch Louis Vuitton v kompletním balení krabička, dust bag, taška. Možnost osobního předání a prohlédnutí Praha. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat o více fotek,videa nebo na mém tel. čísle nebo se podívejte na můj Instagram Ready_to_brands, kde Vám rádi poradíme případně objednáme kousek, který hledáte na zakázku :-)
Louis Vuitton Key Pouch
Podobné inzeráty
Peněženka Louis Vuitton Joey Epi Noir - nová
Prodám originální peněženku Louis Vuitton Joey Epi Noir, nepoužívaná, v originálním balení, viz foto, s účtenkou. Koupená v Louis Vuitton obchodě v Praze na Pařížské ulici.
Louis Vuitton cardholder červený, red
Pouzdro na karty Louis Vuitton z Louis Vuitton Felixe. Úplně nové nepoužité. 100% originál, účtenku mám. Zasílám zásilkovnou a balíkovnou. Zaslání na dobírku je možné po uhrazení poštovného na účet. Osobní předání možné v Praze dle domluvy. prosím kontaktujte me výhradně na číslo 510757, maily moc nečtu.
Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouch
Prodám novou kosmetickou taštičku. Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouchv kompletním balení dust bag, krabice, taška. Pro více info a fotek,videa mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.
Louis vuitton peněženka
LOUIS VUITTON PENĚŽENKA • nová • kvalita 1:1 • osobko praha, dobírka • piš pouze SMS, nebo na IG: purplestoreprague
Peněženka Louis Vuitton Damier Graphite Canvas
Nabízím k prodeji krásnou peněženku / dokladovku Louis Vuitton Damier Graphite Canvas Peněženka je ve velmi dobrém stavu, používána cca 3 roky, není vidět žádné poničení, zničení, praskliny apod. Kompletní balení, faktura z Pařížské ulice samozřejmostí Osobní předání je možné po domluvě v Brně
Louis Vuitton prsten
Prodám ikonický prsten V zn. Louis Vuitton. Prsten byl noseny. Nošení je znát pouze mikroškrabanci na kovu. (Nelze zabránit). Kov ale jinak není nikde sloupany. Kombinace bílého a žlutého kovu. Hodí se tím pádem ke všemu. Opravdu luxusní a nepřehlédnutelný kousek, který bude vždy IN. VŠE JE DETAILNĚ NAFOCENO. VELIKOST M. DATA CODE M61085. Prodavam bez příslušenství. Průměr 1,9cm. ORIGINÁL!!!