inzerce, prodej, prodám, bazar

Lou Reed: The Life & Music of Lou Reed - Waiting for the Man

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu:

Lou Reed: The Life & Music of Lou Reed - Waiting for the Man
kniha je v angličtině, nová, zapečetěná.

Pošlu doporučeně. Platba předem na český účet.
Poštovné 120 Kč.
Lou Reed: The Life & Music of Lou Reed - Waiting for the Man
Podobné inzeráty
Blu ray Music nové
Blu ray music Vše je nové=100%stav Co není v textu je prodáno DVD David Bowie: Best of 2disc set 300,- Alice Cooper B.B.King 300,- Elvis Costello Eminem Jeff Beck Garbage 400,- Chicken Food 350,- Iron Maiden L.A. Guns 350,- Lou Reed 350,- Metalica Moby Patti Smith 350,- Pink Pixies (2koncerty) Procol Harum Rush Sheryl Crow 220,- Three Days Grave Velvet Revolverse with Slash (2 koncerty) 350,- Při odběru 5ti titulů poštovné zdarma.
Control4® Wireless Music Bridge
Prodám plně funkční Control4® Wireless Music Bridge s adaptérem. Plná integrace s dotykovými obrazovkami a displeji Control4, včetně ovládání přepravy, metadat a obálek - Možnost automatického zapnutí jedné nebo více zvukových zón v rámci systému Control4 pouhým streamováním zvuku do bezdrátové sítě. Music Bridge. - K jednomu systému lze přidat více můstků, takže každý člen rodiny může mít přidělený svůj vlastní Wireless Music Bridge. - Použití AirPlay pro všechna zařízení iOS a Mac OS X. - Podpora režimu Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) pro streamování hudby ze zařízení podporujících Bluetooth. - Podpora DLNA pro zařízení se systémem Android a Windows. - Analogové stereofonní a digitální koaxiální výstupy (SPDIF) poskytují běžnou metodu připojení k zesilovači Control4, audio matrici nebo k počítači. přepínače nebo řídicí jednotky. - Podpora SDDP pro snadné nastavení a instalaci prodejcem. - Možnost kabelového Ethernetu 10/100 nebo bezdrátového Ethernetu 802.11. Translated with (free version)
John Reed (1987) - Harald Wessel
John Reed (1987) - Harald Wessel
NOVÁ sluchátka MUSIC SOUND
Prodám NOVÁ bezdrátová sluchátka MUSIC SOUND. Baterie sluchátek vydrží až 2,5 hodiny přehrávání na jedno nabití. Poté je můžete dobít vložením do nabíjecího pouzdra, které dokáže 4x doplnit a vy si tak můžete užívat až 10 hodin poslechu. Samotný dobíjecí box se nabíjí pomocí micro USB kabelu. Díky vestavěnému mikrofonu poslouží sluchátka Music Sound pro vyřízení telefonního hovoru. Technické detaily: - Bluetooth verze 5.0 - dosah: 10 m - impedance: 16 Ohm - citlivost: 80 dB - frekvence: 20 Hz - 20 000 Hz - kapacita baterie sluchátek: 35 mAh x2 - přehrávání hudby: až 2,5 hodiny - pohotovostní režim: až 180 hodin - doba nabíjení: 1 hodina - rozměry nabíjecího boxu: 54 x 43 x 19 mm PC 599 Kč., nyní 299 Kč. + poštovné.
Odtahový speciál MAN + hydraulická ruka
Prodám odtahový speciál MAN TGA 26.350 6x2-2 LL s hydraulickou rukou. V roce 2021 nový motor, měněno v MAN BDS Velká Bíteš (lze doložit fakturu v ceně cca 450.000kč) najeto cca 70.000km, 12/2022 kompletní repase převodovky (lze doložit fakturou v ceně cca 80.000kč). 5/2021 kompletní přestavba nadstavby(hydraulické nájezdy apod.) a montáž nové hydraulické ruky (diagram v příloze)model PM 32525PX+ součást HR hydraulický naviják Rotzler TITAN TC2 nosnost na jednoduchém laně 2400 kg- délka lana 45 m, tl. lana 10 mm ( v ceně cca 2mil kč). STK do 1/24, rozměry ložné plochy 7,2x2,5m, výška ložné plochy 1m, nosnost 10tun, tažné 40mm na 16 tun, hydr. silný naviják na nadstavbě na DO . Euro 4, r.v.2005, Pravidelný servis v MAN BDS Velká Bíteš. Dělené posuvné nájezdy délka 3,5m, hydraulicky ovládané podpěry vpředu a vzadu. Pneu zadní 90%,ostatní 60%, kompletně na vzduchu, natáčecí zdvíhací zadní náprava, man. převodovka, užitečná 10tun,cena bez DPH.dohoda
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.